Имаш си хубав аватар, какъв поглед само
Ени, нещо за Бурчин пред предстоящия сезон.
Много сериали се готвят за старт, а има и такива които се завръщат с нови сезони, много от тях кой знае дали ще продължат. Знаем,че Бурчин не се съгласява да участва в блудкави и разводнени сюжети, винаги избира стойностни роли, та дано и този път е с късмет.

Ranini tv
Гугъл превод:
Репетицията за четене на поредицата за ,,Аз съм Леман,, се проведе!
15 август 2025 г.
Репетиционното четене за сериала „Аз съм Леман “, чиято премиера се готви по NOW , се проведе вчера. Продуцирана от Мехмет Йигит Алп и NTC Medya , продукцията вече събуди любопитството със силния си актьорски състав, завладяващата история и пленителната атмосфера.
Сериалът е режисиран от Семих Багджъ , чиято история принадлежи на Йекта Торун , а сценарият е написан от Йекта Торун и Хилал Йълдъз .
Четири жени и един мъж, Леман, Шахика, Мине, Сузи и Демир, чиито животи се пресичат с тайните на миналото. Тази история, в която приятелства и любови са подложени на изпитание, тайни се разкриват и се случват смели сблъсъци, ще привлече публиката с атмосферата си, която изглежда спокойна, но дълбоко в себе си разпалва бури.
„ Аз съм Леман “, чиито снимки ще започнат в кварталите Урла, Сиаджък и Сеферихисар в Измир , се готви да остави своя отпечатък върху новия сезон със силната си история и амбициозния си актьорски състав.
Проектът включва успешни имена като Burçin Terzioğlu, Tayanç Ayaydın, Selin Şekerci, Duygu Sarışın, Gökçe Eyüboğlu, Tansel Öngel, Şebnem Sönmez, Hüseyin Soysalan, Neriman Uğur, Durukan Çelikkaya, Güneş Hayat, Erhan Алпай, Мерве Атеш, Гьокче Гюнеш Догрусоз, Черен Айрук, Каан Аккая, Дениз Гюркан, Дуйгу Устюнбаш, Сена Башдоган и Тахир Йълмаз .
„ Аз съм Леман “ ще се излъчва скоро по NOW .
Дано се открие тема за Бурчин, вероятно ако продължи сериала. Във форума има теми за определени артисти,та дори и повече от една.Тя е по -малко следена, заслужава да има тема за нея.