Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 39 831
  • 666
  •   1
Отговори
# 285
Много е хубаво ,че и Елчин и Баръш им се развиват добре кариерите ,а ЛН и ДеФом никой не може да ни ги отнеме  Heart  Simple Smile

Така е!
Имаш си хубав аватар, какъв поглед само

Ени, нещо за Бурчин пред предстоящия сезон.
Много сериали се готвят за старт, а има и такива които се завръщат с нови сезони, много от тях кой знае дали ще продължат. Знаем,че Бурчин не се съгласява да участва в блудкави и разводнени сюжети, винаги избира стойностни роли, та дано и този път е с късмет.

Скрит текст:

Ranini tv
Гугъл превод:
Репетицията за четене на поредицата за ,,Аз съм Леман,, се проведе!

15 август 2025 г.
Репетиционното четене за сериала „Аз съм  Леман “, чиято премиера се готви по NOW , се проведе вчера. Продуцирана от Мехмет Йигит Алп и NTC Medya , продукцията вече събуди любопитството със силния си актьорски състав, завладяващата история и пленителната атмосфера.
Сериалът е режисиран от Семих Багджъ , чиято история принадлежи на Йекта Торун , а сценарият е написан от Йекта Торун и Хилал Йълдъз .
Четири жени и един мъж, Леман, Шахика, Мине, Сузи и Демир, чиито животи се пресичат с тайните на миналото. Тази история, в която приятелства и любови са подложени на изпитание, тайни се разкриват и се случват смели сблъсъци, ще привлече публиката с атмосферата си, която изглежда спокойна, но дълбоко в себе си разпалва бури.
„ Аз съм Леман “, чиито снимки ще започнат в кварталите Урла, Сиаджък и Сеферихисар в Измир , се готви да остави своя отпечатък върху новия сезон със силната си история и амбициозния си актьорски състав.
Проектът включва успешни имена като Burçin Terzioğlu, Tayanç Ayaydın, Selin Şekerci, Duygu Sarışın, Gökçe Eyüboğlu, Tansel Öngel, Şebnem Sönmez, Hüseyin Soysalan, Neriman Uğur, Durukan Çelikkaya, Güneş Hayat, Erhan Алпай, Мерве Атеш, Гьокче Гюнеш Догрусоз, Черен Айрук, Каан Аккая, Дениз Гюркан, Дуйгу Устюнбаш, Сена Башдоган и Тахир Йълмаз .

„ Аз съм Леман “ ще се излъчва скоро по NOW .

Дано се открие тема за Бурчин, вероятно ако продължи сериала. Във форума има теми за определени артисти,та дори и повече от една.Тя е по -малко следена, заслужава да има тема за нея.

# 286
Ели,мерси за инфото за Бурчин.Flowers Rose
Дано да има успех сериала.  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover 
Скрит текст:
Последно имаше един сериал с Онур Туна и нея и даже съм си го запазила ,за да го гледам по някое време.

https://turkrutv.net/yadovityy-plyushch/

Ще се радвам да гледам Буринка в нещо новичко.
И за да не ми е напълно спам поста малко "Любов и сълзи" Simple Smile

# 287
По турския канал Стар Тв излъчиха епизод от КА, стигнали са до втори сезон.
Скандалният съсед тормозещ съпругата си добре си изпати от Нихан и Дафне.
Синеочко е в бизнес отношения със сеньор Ипликчи.
Много ми стана приятно та го догледах.

https://youtu.be/3fNui3t7XD0?si=qFDIGhIXfhxyh87l

# 288
Елчин е номер 1 от турските актьори в класацията на IMDb към 18.08.2025

# 289
Елчин е номер 1 от турските актьори в класацията на IMDb към 18.08.2025
Скрит текст:
Много добре! Каквото и да означава тази класация. Супер!!!
Непрекъснато излизат някакви данни, не съм ги заглеждала особено.
Но пък каква “изненада “
Как така е преди Хандето, Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря за инфото!

Нежна като ангел, огнена чаровна красавица

.................................................
Бариш на снимачната площадка на "Любов и сълзи

Вчера, неделя, фенка от Италия успя да види Бариш и да си направи снимка с него.
Нейният текст към публикацията.

„Баръш Ардуч е един от първите актьори, които ме запознаха със света на турските телевизионни сериали. И най-накрая, след много години чакане, се озовах в Истанбул точно когато започнаха снимките на новия сериал „Любов и сълзи“. Пожелавам ти много късмет, оказа се точно такъв, какъвто си те представях, много си мил и имаш невероятна позитивна енергия!“

...................................................
И да допълня поста си и с новини свързани с участието на  Салих Бадемджи.
Не знаех, че ще започва сериал с негово участие и ми харесва това което прочетох. Той е класен артист, убедително се превъплащава от един образ в друга, силни роли прави, предразполага партньорите си .

Гугъл превод:
Олгюн Токер се присъедини към актьорския състав на сериала „Нежелан“ в ролята на Файсал, един от най-важните хора в мафията.
Салих играе ролята на Четин, а Йозге - ролята на Сорая. Сериалът разказва историята на силна жена, която е загубила съпруга и сина си и е жадна за отмъщение.В сериала, който събира #ÖzgeÖzpirinçci (Сюрейя), #SalihBademci (Четин) и #CemBender (Назъм), напрежението в историята ще се формира около персонажа Фейсал Тангьорен, известна фигура в подземния свят. Сериалът ще разкаже разтърсващата история на семейство Мертоглу – Сюрейя и Назъм, които имат три деца – Хелин, Джан и Атлас.
Сценарият за сериала е написан от Айше Узум („Бахар - Имало едно време в Чукурова“)

Успех им пожелавам, много са добри

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 20:21 от eliNIM

# 290
✨✨Да допълня  каква е тази класация.
✨🌟👏🆕🧡🆕🌟✨
Според базата данни за рейтинги на IMDb, Елчин е класирана на 1-во място в Турция тази седмица и на 1209-то място в света от над 15 милиона души. 👏
🧡Без много шум, без пиар и много снимки, тя се изкачи на върха през седмицата, защото хората я обичат и я поздравяваха за рождения и ден толкова много и ето я на върха в Турция.
Не с проект или снимана реклама, а от обич и любов от колеги, журналисти, приятели и много, много фенове. 🌟🧡👏🌟✨👏🧡

# 291
Албена, благодаря!

Харесвана е Елчин

# 292
Честита Награда на Баръш .  Талнатлив и отдадан на работата си .

Баръш Ардуч получи специалната награда „Айхан Ишък“ на наградите „Садри Алъшък“ за актьори в театъра и киното
Обявени са номинираните за наградите за театрален и кино актьор на HDI Sigorta Sadri Alışık, единствената и най-дълго съществуваща организация в Турция, която връчва само награди за „актьор“ в театралния и кино секторите.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/baris-arduca-sadri-alisik-ti … ozel-odulu/62348/

Наградите за театрално и филмово актьорско майсторство „Садри Алишък“ ще връчат най-добрите отличия в света на театъра и киното на церемония, която ще се проведе в Културния център „Ататюрк“ в понеделник, 15 септември . Обявени са номинираните за наградите за театрално и филмово актьорско майсторство „HDI Sigorta Sadri Alışık“, единствената и най-дълго съществуваща организация в Турция, която присъжда изключително награди за „актьорско майсторство“ в областта на театъра и киното.

В категорията за кино тазгодишната „Специална награда Ayhan Işık“ ще бъде присъдена на талантливия актьор Баръш Ардуч . „ Наградата „Екрем Бора за най-добър новодошъл“ ще отиде при младата актриса Мина Демирташ за изпълнението й в „Beraber“, а специалната награда на журито , връчена в чест на главния режисьор Ерден Кирал , ще отиде при Алп Ойкен за работата му в „Büyük Kuşatma“.  Друга значима награда, специалната награда „Сафа Онал“, ще бъде връчена на Бурак Джан Доган, Лорин Мерхарт, Танджу Билир и Умут Джан Четинкая , актьорите от „Турбо “. Наградата за лоялност „Тюркер Инаноглу“, връчена в памет на Тюркер Инаноглу , изтъкната фигура в Йешилчам , ще бъде връчена на Илхан Аслъм и Зафер Айдън, които са се посветили на турското кино в продължение на много години. Специалната награда на AHL Pay ще бъде връчена на Нехир Туна , режисьор на „Юрт“

Има още доста награди и категории описани в статията , Който желае и се интересува може да кликне и да прочете с авт . превод .

# 293
Честито на Баръш! Таланлив и трудолюбив млад мъж.

През последните няколко дни екипа на ,,Любов и сълзи,, са снимали в  Гебзе, малък град на 65 км от Истанбул.

И от ,,Любов под наем,,

# 294
Hug  Hug  Hug
Ели,Албена,Феми  мерси за споделеното  Flowers Rose   Flowers Rose    Flowers Rose
Честито на Баръш за наградата  Hands Clap
И Баръш от тази вечер с Ферит Кая и други на мача на Фенербахче. Simple Smile
Инстаграм стори
На едната от трибуните има надпис ,"Спрете геноцида в Газа.Освободете Палестина"

https://x.com/LupucaMariana/status/1958255150176358673

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 23:49 от Eny87

# 295
🧡🌞🧡🆕🆕🆕🧡🌞
🧡
Стори в Инстаграм от Елчин 🧡🌞

✨✨✨✨✨✨
💥💥🆕🆕🆕💥💥
Стори в Инстаграм от Баръш, сложил е рекламата на сериала на съпругата си Гупсе Озай, която е и сценарист на сериала, "Хотел Платонично синьо пълнолуние" и е една от главните героини,  заедно с Керем Бурсин и Ойку Карайел.
Сериала ще се излъчва на платформата "NETFLIX". 💥

✨🧡✨
✨🆕🆕🆕✨
Елчин също е харесала рекламата на филма на стената на Гупсе в Инстаграм ✨

✨✨✨✨✨
🤗Хайде да сложа и рекламата  за сериала🤗🤭🤗
💥💥🆕🆕🆕💥💥
Гупсе Озай, която е и сценарист на сериала, "Хотел Платонично синьо пълнолуние" и е една от главните героини, заедно с Керем Бурсин и Ойку Карайел.
Сериала ще се излъчва на платформата "NETFLIX" от 18 Септември . 💥

https://www.instagram.com/reel/DNlLFt_Iz7B/?igsh=Zm53YXZ2cnB3M3Qy

🌟🌟

✨✨

✨✨

✨✨

💛💙💛💙

# 296
Рекламата на филма е закачлива и хубава. Гупа е по - примерена като изпълнение, поне от кадрите които са . Дано е наистина нещо интересно, без нейното зяпане, кълчене и излишно преиграване, да не кажа лигавене. Керем и Ойку заслужават стойностен продукт. Не съм ги гледала и двамата, до сега , в комедиен жанр. Особено Ойку я свързвам с тъжна, много сериозна роля. Хубаво е да експериментират.

Редактирам се с нова снимка на Баръш от тренировъчната зала ,постната е от персоналния му треньор

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 16:59 от eliNIM

# 297
Hug  Hug  Hug
Ели,Албена  мерси за споделеното Flowers Rose  Flowers Rose
Рекламката на новия сериал на Гупсе,Керем и Ойку е забавна и ако има руски или най-добре бг превод ще го изгледам сигурно по-някое време.Гупи сигурно ще си я подкара както тя си знае ,но ще ми е интересно да видя Ойку в някоя забавна роля ,защото до сега само в драматични сериали съм я гледала.
Но най-вече нямам търпение за ето този сериал  да го гледам  Simple Smile

# 298
✨🌟🆕🆕🆕🌟✨
Репортаж с Баръш Ардуч и Ханде Ерчел за сериала „Aşk ve Gözyaşı - Любов и сълзи“ по "Dizi TV" по телевизия "ATV" в неделя от 12:20 часа. 📺
За сериала :
„Това е любовна история, която ще разбие и излекува сърцето ви едновременно!“
 В репортажа ще бъдат излъчени кадри от моменти от репетицията на четенето на сериала
„Aşk ve Gözyaşı - Любов и сълзи“, това е един от най-амбициозните проекти на годината, ще видите и специални детайли зад кадър от снимките за плаката и  за началото на сезона. "✨🌟
https://www.instagram.com/reel/DNq08-VM4Y3/?igsh=MW5hNXRtbnNyeGt6Zg==
🌟✨🌟✨🌟✨

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

# 299
Здравейте!
Колко пъти ще ги гледаме заедно в проекти Баръш и Ханде!?!?!? 🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀👎👎👎👎👎
Що не се вземат накрая и да мирясат?
Един път, два пъти, на третия ще се преобърне колата! Колкото и да я тикат Ханде, не става за актриса! Да се благодарят създателите й, че е известна с други работи! Да ме извиняват фенките й, които сега ще ме нахейтят в нейната тема! 😂😂😂😂😂
Не омръзна ли и на последователите й да я гледат все с Баръш! Целувки, прегръдки, креватни сцени!!! Ее, явно на Баръш му се хареса, щом пак е много щастлив за проекта с Ханде! Едни и същи банални сценарии, направени за бързи и лесни пари! Забогатяване, без особени усилия!
И това за баналните и еднакви сценарии го чета навсякъде, не си го измислям аз!
Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт