Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 24 738
  • 416
  •   2
Отговори
# 405
Албена,Нези мерси за инфото и снимките за "Сънливец" Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Ели  да видим тази седмица дали направо няма да минем към епизода  на "Любов и сълзи"и без нито един фраг Thinking  Simple Smile
Ох,Ели много тъжна новина си сложила за Озджан Дениз ,дано рускините да не са прави Hands Pray Миналата година доколкото помня май имаше той някакъв здравословен проблем ,а и в последно време и лични проблеми имаше та може и да му е дошло много на нагорно ,но дано да му се развият нещата по възможно най-добрия начин за него.  Hands Pray

# 406
Елчин е избрала добър каст от артисти, сюжетът звучи като реална история от  съвремието ни. Сериозна тематика. Ще е интересно да я гледаме с Чаатай, ще има сериозен “сблъсък” между двамата.
Писала бях преди, наподобява ,, Чистачката” . Разбира се сериалът предлага  по разширена история, развитие. Ака имате възможност го изгледайте, ако не сте го направили вече.
Много благодаря за всички снимки и новини.

Баръш с фотосесия и интервю за ELLE Man Arabia

В интервю за списанието, турският актьор Баръш Ардуч, звездата на корицата на октомврийския брой на ELLE Man Arabia, обсъжда новата си поредица „Любов и сълзи“, базирана на популярната корейска драма „Кралицата на сълзите“. Той разсъждава върху уникалния обрат, който турската версия внася в историята, заявявайки: „„Кралицата на сълзите“ вече е силна и емоционално заредена история. В основата ѝ са любовта, загубата, жертвата и прераждането – универсални емоции. В нашата версия се опитахме да ги предадем от малко по-различна перспектива, адаптирана към нашата култура. Турските семейни структури, начинът, по който преживяваме взаимоотношенията и изразяваме любовта, са естествено различни. Следователно, макар историята да остава същата, добавихме някои емоционални нюанси, които може би са по-познати на нашата аудитория.“

Ени, за сериала незная какво да мисля- пускат снимки, задават въпроси, опитват да поддържат интереса на зрителя, но проблемът си остава. Вероятно нямат заснети кадри с новия екип. Много тъпо постъпиха продуцентите, какво ли не правят многото пари, по скоро стремежът към тях, стигна се до подобна ситуация, резултат - никакъв.

За Йозджан ми е гадно, преживя проблеми от собственото семейство. Дано все пак има още дни и възможност да се излекува, защото отчаяно звучат думите му. Да се порадва на сина си, че е малък още.

Ето го и фрагманът
https://youtu.be/Y6YycCOtj5w?si=WGihwF2d8STWMGyA

Енгин и Аслъ
Скрит текст:

В социалните мрежи статии в различни чуждестранни издания в очакване на сериала на Netflix „Enfes bir akşam“ (Възхитителна вечер).
Публикувам машинно преведена версия на един от Холандия.

Семейство, пълно с тайни... „Стари пари“ ще се превърне в новата ви зависимост към Netflix.

Имате ли стари пари? Нямате ли? Имате ли нови пари? Нямате ли? Новият сериал на Netflix „Стари пари“ (известен също като „Enfes Bir Aksam“) изследва и двете страни. Новите пари се борят със старите, а след това има и любов.

Звучи като „Луди богати азиатци“, но „Стари пари“ е може би малко по-сериозен. Не можете да ни вините, защото все още малко се знае за този нов сериал. Знаем обаче, че е турски сериал и главните герои говорят турски. За щастие има субтитри.

В „Стари пари“ разточителният живот на главната героиня Нихал е разбит, когато елитът на Истанбул е хвърлен в светлината на прожекторите от пристигането на самоизградил се магнат със склонност към пари и остро око за любов. Друго описание гласи: „Смел, сам изградил се магнат (човек с много пари) се изправя срещу дипломат с богатство. Ще намери ли любовта пътя си в борба за власт, където богатството и хуморът се сблъскват?“ Така че все пак има хумор! „Old Money“ може да изглежда като „Crazy Rich Asians“, но без азиатците.

Кога ще бъде пуснат „Old Money“ по Netflix?

В новия сериал на Netflix участват Енгин Акюрек, известен с „Fatmagül“ (кой не го познава? Той определено беше голям хит в Турция), и Аслъ Енвер, известна с „Bride of Istanbul“ (всъщност същата история).

Това, което знаем, е, че „Old Money“ ще бъде пуснат по Netflix на 10 октомври, всички епизоди наведнъж. Сюжетът със сигурност е интересен, а новият сериал обещава романтика, драма и хумор. Много добре може да се окаже печеливша комбинация.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 00:15 от eliNIM

# 407
💥🆕🆕🆕💥
Операция за наркотици на знаменитости в момента тече в Истанбул! 💥💥💥
Имената на задържаните които са взети от домовете им и  отведени в полицията за кръвни проби!!! 💥
Ето и списъка с имената 👇

# 408
Официалният акаунт на филма "Uykucu" съобщава, че обратното броене е започнало и че тази вечер в 18:00 (турско и българско време)ще бъде излъчен трейлърът на филма.

Там се казва още: "Нищо няма да е същото като преди" и "Всяка тишина крие тайна"

# 409
💥💥💥💥💥💥
🆕🆕🔥♥️🔥🆕🆕
ТРЕЙЛЪР НА ФИЛМА "UYKUCU-СЪНЛИВЕЦ" 💥🔥
В ГЛАВНИТЕ РОЛИ
ЧААТАЙ УЛУСОЙ И
ЕЛЧИН САНГУ 🔥
✨ПО КИНАТА В ТУРЦИЯ НА 29.10.2025 ГОДИНА
💥🔥💥
https://www.instagram.com/reel/DPjX4wwCB8q/?igsh=OXFwamYwYnZzaGt0

💥🔥

🔥💥

💥🔥

🔥💥

💥🔥

🔥💥

💥🔥

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 18:44 от Albena Goranova 606011

# 410
Момичета,  без претенции,че превода ми е професионален, но все пак, дава някаква представа. Wink

Ферман: Има много дяволи, които са средство за среща с ангелите. Дори дяволите могат да се превърнат в ангели, ако пожелаят. Защото същността на всичко е една.

Мъж: Никога няма да си Сънливец или нещо подобно

Ферман: Същността на нашата професия е да даря безсмъртие. Целта ми е да прощавам, дори и да не се налага. Дори да му взривя главата и да му счупя ребрата, той ще умре, но ние не сме живи.

Ферман: Добре дошла, скъпа

Коя е?

Ферман: Наш, гост е, Афро, наш гост

Мъж: Отворете прозорците, Ферман аби ще полети.

Ферман: Имаш ли къде да отседнеш?

Сайе:Не  се опитваш да ме изгониш или нещо подобно, нали?

Ферман: Да те изхвърля на улицата ли?

Мъж: Батко, имаш ли чувства към това момиче?

Ферман: Глупости, Афро

Сайе: И какво точно правиш сега?

Ферман: Аз просто пера мръсните дрехи.

Мъж: Ферман аби не се доверява лесно на хората и щом веднъж го направи, никога не го пускаме.

Ферман: Мисли за историята като за оръжие.
Бърз човек.
Брат ми.
Сега.
Ти си.

Мъж: Ти носиш пълна отговорност за нас.

Ферман : Една жена е влязла в живота ми.

Мъж: Това означава, че тя смекчава сърцето ти.

Сайе: Защо ме гледаш така?

Ферман: Как?

Сайе: Сякаш си влюбен

Ферман : От любов хората,ако не   покажат раните си един на друг, какво друго има да им покажем?

Сайе: Ааааа! Обичам те, Ферман! Моля те, кажи ми,че  си го чул

# 411
Hug  Hug  Hug
Ели,Албена,Нези,мерси за интересното инфо,снимки,преводи и видеа Flowers Rose  Kissing Heart  Flowers Rose  Kissing Heart  Flowers Rose  Kissing Heart
Нези ,мерси за превода на трейлъра на "Сънливец" Flowers Rose
Ели фрага на "Любов и сълзи" е кратък ама от сърце,нищооооо важното е ,че го пуснаха и вече съвсем със сигурност ще има епизод в петък. Simple Smile Дано да преодолеят кризата екипа на сериала и нещата да тръгнат на добре.Може и да им се е искало да представят нещо ново ,а и да следват историята по корекйския оригинал ,ноооо съседите си харесват техните си истории така ,че да почват с яките драми ,  с разливането на чай и яденето на баница и баклава и всичко ще е ок. Simple Smile Шегата на страна ,но наистина азиатските разбирания за нещата от живота са доста по различни от европейските ,балканските и турските така че да си я кареме по нашенски и всичко ще си е наред надявам се. Simple Smile  Hands Pray
Много екшън ще има в "Сънливец",харсва ми трейлъра ,а Елчин и Чаатай са супер. Hands Clap

# 412
Елчин се завръща на големия екран с гръм и трясък в чисто мъжка компания . И то с какви доказали се артисти, Браво !

С Чачо са във вихъра си, сякаш танцуват от екрана!

Благодаря за трейлъра и превода!

Режисьорът Джан Улкай каза: „Пригответе се да гледате невероятна Сайе (#ElçinSangu)… 🔥 Нека пътят на #Uykucu бъде успешен

Скрит текст:
Netflix напомня за премиерата на сериала "Enfes bir akşam" / "Възхитителна вечер" на 10 октомври

Битката между старите и новите пари никога не е била по-сладка
https://vk.com/video-87501705_456242768?list=49553260d13b6e280c

Hug  Hug  Hug

Ели фрага на "Любов и сълзи".........че да почват с яките драми ,  с разливането на чай и яденето на баница и баклава и всичко ще е ок. Simple Smile

няма да се измъчват драгите зрители как ще обича Селим болната си жена я. То си е мъка да гледаш мъж влюбен в собствената съпруга,  без любовница и извънбрачен син при това. Да не вземат да изнамерат някоя забежка  на един от двамата, ей така за допълнително драматизирание на и без това неизвестното свързано с болеста на Мейра

Честит да е Бсръш днес!

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 08:51 от eliNIM

# 413
😊🤗😊🤗😊
ЕТО И МОЯ ПРЕВОД НА ТРЕЙЛЪРА. 🤗
✨💢ПРЕВОД НА ТРЕЙЛЪРА НА ФИЛМА "UYKUCU-СЪНЛИВЕЦ" И НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!👇
Ферман: -Има много дяволи, които са средство за среща с ангелите. Дори дяволите могат да се превърнат в ангели, ако пожелаят.
Защото същността на всичко е една.
Мъж: -Никога няма да си Сънливец или нещо подобно!
Ферман: -Същността на нашата професия е да даря безсмъртие. Целта ми е да прощавам, дори и да не се налага.
Дори да му взривя главата и да му счупя ребрата, той ще умре, но ние не сме живи!
Ферман: -Добре дошла, скъпа
Афро:-Коя е тя?
Ферман: -Наш, гост е, Афро, наш гост.
Мъж: -Отворете прозорците, Ферман аби ще полети!
Ферман: -Имаш ли къде да отседнеш?
Сайе:-Не се опитваш да ме изгониш или нещо подобно, нали?
Ферман:-Да те изхвърля на улицата ли?
Афро:-Батко, имаш ли някакви чувства към това момиче?
Ферман: -Глупости, Афро!
Сайе: -И така,с какво се занимаваш(работиш)?
Ферман:-Аз просто пера мръсните дрехи.
Мъж:-Ферман аби не се доверява лесно на хората и ако  веднъж се довери, никога няма да го остави!
Ферман:-Мислете за интелигентността като за оръжие.
Ферман:-Ляво...!
 -Блок...!
 -Ускори!
 -Умря!
 -Сега!
 -Ти си!
Мъж:-Цялата отговорност за момичето е твоя.
Ферман:-В моя живот влезе една жена.
Мъж:-Това означава, че сърцето ти омеква.
Набожен човек:-Най-милостивият и състрадателният показва своята милост.
Сайе:-Защо ме гледаш така?
Ферман:-Как?
Сайе:-Сякаш си влюбен.
Ферман:-Ако любовта не е двама души, които си показват раните, тогава какво е тя?
Сайе:-Ааааа! Обичам те, Ферман!
Моля те, кажи ми,че си го чул!!!

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

🍰🎈🎉🎉🎉
Поздрав и от бойния клуб
"BUJIN" за рожденият ден на Баръш Ардуч 🎂

🍰🍰🍰

# 414
Albena Goranova, благодаря за по-точния превод!
Все още уча. Blush
Ще нанеса  поправките и в нашата тема.Hug
Прекрасен тандем се очертават Елчин и Чаатай!
Обратното броене започна!

# 415
Много благодаря за превода !
Чаатай и Елчин са на една вълна, възпламеняващи !
Героят му е ,,изгорял,, от “чистене “, жив умрял е, и май ще се събуди от срещата със Сайе, така разбирам от няколкото изречения .
Много добре са направили трейлъра,  завладяващ, в същото време предизвиква размисли.

Афишът на ,, Дехчет бей” са публикували
Господин ,,Унищожител,,  харесва ми това сравнение или превод.

,,Някои граници не бива да се престъпват, някои правила не бива да се нарушават… Но той е готов да пренапише всичко отначало. Историята на Дехчет бей и Абидe идва на 21 октомври!,,

https://x.com/i/status/1976241240728326400

От предстоящия епизод

Скрит текст:
Връзката на Мейра и Селим продължава да балансира на тънко въже между любовта и недоверието. Сгушени при семейството на Селим в Измит, двойката за кратко успява да възроди топлината на старите дни; отиват заедно на плажа, наслаждават се на уюта от семейната закуска.

Но болестта на Мейра и нарастващата й забравяност подкопават чувството за доверие във връзката им. Мейра не може да скрие глождещия я страх от смъртта, докато Селим се опитва да остане до нея въпреки всичко.

Междувременно семейството на Мейра напълно губи доверие в зетя си заради открито подслушвателно устройство в дома и протокола за развод, намерен в сейфа.

Четин дава на Селим три дни, за да разкрие истината. Нарастващият натиск и слуховете хвърлят сянка както върху връзката на двойката, така и върху репутацията на семейството.

Не издържайки повече, Селим признава, че в миналото е подготвил молба за развод без знанието на Мейра. Това признание изважда на повърхността потиснатите спомени на Мейра един по един; счупеното доверие отстъпва място на неописуемо разочарование.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 17:59 от eliNIM

# 416
Hug  Hug  Hug
ЧРД на Баръш и да е жив и здрав и много щастлив.  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover

Албена,Ели,Нези мерси за всичко споделено.  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart
Албена  мерси за превода на трейлъра на "Сънливец".  Flowers Rose
"Дехчет бей" ще подпали екрана Nature Fire така ми се струва от това което виждам до сега.  Simple Smile
А Селим и Мейра вместо да се съсредоточат върху лечението на болестта сега тепърва предстои да се занимават със семейни интриги за съжаление. Angry

Общи условия

Активация на акаунт