Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 84

• 38 865
  • 652
  •   2
Отговори
# 15
Елчин е сменила цвета на косата си , или така изглежда от снимката

# 16
Hug  Hug  Hug
Албена,Ели  мерси за споделеното  Flowers Rose    Flowers Rose  Kissing Heart 
Ели  май е от светлината или от обработката на снимките ,защото на предната странчка новите снимки ,които е постнала Албена  на тях на Елчин и е светла косата .  Thinking
Като говорим за новите снимки , много красива  и нежна е  Елчин на тях  Heart

# 17
Освен да се целуват във филма и сериала, Баръш и Ханде друго дали показват? Например някакви актьорски качества? И не питам, защото съм еди каква си, а сериозно! На това ли залагат създателите? На полугола Ханде, облизващ се Баръш, някоя сцена в кревата и...това е!

# 18
Освен да се целуват във филма и сериала, Баръш и Ханде друго дали показват? Например някакви актьорски качества? И не питам, защото съм еди каква си, а сериозно! На това ли залагат създателите? На полугола Ханде, облизващ се Баръш, някоя сцена в кревата и...това е!

Меги, разсмя ме серизно.

Мениджърите, пиарите и на двамата залагат на фенската им маса.
Хандето има почитатели за които е нежна, красива и талантлива. Нормално, който я харесва прави положителни  коментари по повод играта и. Виждат я талантлива, обичат да я гледат. Някои смятат, че тя има водеща роля във филма с Баръш. а по -интересното което четох, че  го напаравила известен,  почитатели, съвсем в реда на нещата. Еуфорията ги е завладяла, само че партньорките на Баръш, преди Хандето, са успешни и след  тандема Баръш и Елчин, който всъщност го направи известен. А освен талантливи артистки същите са чаровници добре знаещи цената си, без да са ежедневно в обектива на медиите.
 Смесва се физическа красота с талант. И  мениджърите на двамата залагат на красиви главни герои,милиони последователи, сцени ,,уловки,, за зрителя, позната експлоатирана тема , поднесена с летни, релаксиращи природни картини и добра операторска работа. Финансовият успех за инвестицията е гарантиран, на лице. Целта оправдава средствата- за продуценти, екип и т н.
Въпреки рекламата видяхме резултата от филма, може пък сериала да е по стойностен. И дано!

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 19:02 от eliNIM

# 19
Еми той филма все пак да не е за създаването на атомната бомба ,че да се очаква някакъв висш пилотаж в актъотското майсторство .Романтично филмче за разтушка и забавление и си постига целта."Време за щастие" също не помня да е имал амбиции да бъде фестивален филм или филм претендент за Оскар и също беше приятно лятно филмче за забавление.А за фенството какво лошо има ,че я харесват Хандето нейните фенове еми нали затова са и фенове.Е сега малко се поизхвърлят ,че благодарение на нея Баръш бил станал известен ама айде простено  да им е всеки има право да е луд по някой и сляп за всички други  Simple Smile .Баръш специално в Берлин е бил с два филма ,този с Ханде му е третия така че си е достатъчно известен предполагам.
Партнъорките на Баръш преди Ханде са наистина мнохо класни  италантливи жени.Елчин,Бурджу,Фахрие ,а актрисата с която си партнираха във втория сезон на АлпАрслан въпреки ,че това и беше първа голяма роля също беше много добра .Ханде също я харесвам ,да тя може би като талант не е най-великата ,но е достатъчно добра и компенсира с хубава визия и харизма .И както и по горе написах специално за този филм и сериал с Баръш таланта и е достатъчен сега ако ще играе Анна Каренина вече е друг въпроса ,ноооооо ако и се наложи тогава ще я мисли тая работа Ханденцето.  Simple Smile
Аз лично чакам с нетърпение сериала на Баръш и Ханде и съм настроена за нещо приятно ,красиво и романтично.Ако някой чака от там да излезе някоя велика история за награда Еми емиииии предполагам ,че ще бъде разочарован  .
А какъв е резултата от филма ? Аз от това което чета из Х оставам с впечатление ,че е добре приет и се харесва от зрителите по Нетфликс.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 19:15 от Eny87

# 20
.Ханде също я харесвам ,да тя може би като талант не е най-великата ,но е достатъчно добра и компенсира с хубава визия и харизма .И както и по горе написах специално за този филм и сериал с Баръш таланта и е достатъчен сега ако ще играе Анна Каренина вече е друг въпроса ,ноооооо ако и се наложи тогава ще я мисли тая работа Ханденцето.  Simple Smile

Е , така де, може да е скована, но поне е красива. Добре моделирана ,по- точно.

За Анна Каренина, много висока летва   има доста по -успешни от нея, които ще я изиграят Знаем ,че я харесваш, но чак пък толкова, моля те Ени не я величай, колкото и да се мъчи талантът и липса на момичето. Добре и се отдава да я целуват и събличат, не всеки го може
И като написа миналите партньорки, отклоняам се от темата.
 Днес попаднах на снимка на Неслихан с бебче, разбрах, че има момченце. Браво, още едно щастливо семейство. Нека са живи и здрави

# 21
Ели  за коя Неслихан говориш ? За жената на Кадир Доолу ли?Ако е за нея даааааа и аз разбрах ,че им се е родило момченце Heart Да им е живо и здраво и да е много щастливо и само хубави неща да му предстоят в живота и мама и тати да са живи и здрави ,за да му се радват и да го подкрепят  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover
За Ханде ,еми да определено я харесвам   Simple Smile  ама не мисля ,че чак пък я величая .За мен си има талант достатъчен за ролите които поема .Например има актриси които са мнооого зле като да речем Мерием Юзелри ,еми тя горката така и не го научи тоя турски език  ,но си продължава успешно да работи.Има и други ,но всички те си имат своите фен бази даже и според мен да не стават така че и с Ханде е така ,за  мен става за други не . Дето се вика за всеки влак си има пътници Simple Smile

# 22
Ени, точно за бебето на Неслихан и Кадир имах предвид. Нека са щастливи. Grinning

За Хандето, знаеш писала съм неведнъж. Hug Нито е темата за нея, не искам и да ме четат нейните фенове, които си я следят.
Дразни натрапчивото рекламиране, сякаш е кой знае какъв успешен артист. Прекалено е, има доста по красиви и талантливи турски артистки.

# 23
🧡🔥💥🆕🆕🆕💥🔥🧡Клип от гримьорката Гизем Ергин, която е асистент на гримьорката Хамиет Акпънар 🌟🌟
https://www.instagram.com/reel/DJjgRIesqGb/?igsh=MTFvYmJ1enMxbzJ6aw==

🧡🔥💥

💥🔥🧡🔥💥

# 24
Елчин е с много стилен грим, отива и този цвят на сенките. Косата си е нейната и малко като че ли е филирана. Супер е, супер. Чаровница.
Вчера още една стойностна артистка е била рожденичка- Аслъ Енвер. Нека е щастлива, както изглежда в последните години с дъщеричката Илай и съпруга си. Имахме тема за нея, и не само, но отдавна не пишем в нея.  Липса на време, може би. Малко бяхме и пишещите.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 21:25 от eliNIM

# 25
Hug  Hug  Hug
Албена  мерси за новите снимки и клипа Flowers Rose
Много добре изглежда Елчин на тези снимки. Heart  Грим,прическа ,всичко е стилно ,красиво и нежно.  Heart
Ели    Kissing Heart  ,верно пишехме си много хубаво в другата тема ,но Аслъ като забременя и инфото за нея намаля и ние може би нямайки какво ново да споделяме ,а и в добавка и времето и ей ти на темичката кой я знае къде е на 201-ва страница отишла  Cry .От друга страна ние там пишехме с теб и Зарани и сега двете сме в тази тема  Simple Smile ,а Зарани сякаш не съм я засичала ,но то и аз само в тази и в темата на Рибарче пиша  и в още две/три надничам така че може и да не съм я засякла.
Ай милата ми Аслъ значи рожденичка е била ,еми да е жива и здрава и много щастлива и желая Heart

Това го засякох днес в Х,предполагам е фенски мерак за общ проект между Ечлин и Акън .Аз него само малко във "Вятърничав" съм го гледала та нямам мнение дали го харесвам или не ,но на външен вид става де Simple Smile Ох айде дано нещо ново около Елчин да се появи вече ,че ми липсва  и ми се иска да я гледам в нещо новичко .

# 26
Стайлингът на Елчин е от трети епизод на Gain

Рускините са превели- Действително ли електромобилите са екологични

https://vk.com/video-169284035_456249367?t=9s

От Баръш, Дубайската визита

# 27
Ели  мерси за инфото,видеото  и снимките  Kissing Heart  Hug

# 28

Менеджерът от  Visit Dubai, която е документирала целия процес на снимките с Баръш, споделила  своите задкадрови снимки и пост ↘️
Смях, моменти, светски разговори и невероятни хора - всичко свързано с този проект остава незабравимо
Всеки път когато  преглеждала снимките не може да скрие усмивката си.
Благодари на екипа с който е  работила, благодари на Баръш, талантлив актьор и едивителен човек.Благодарна е че пътищата с него са се пресекли.

# 29
Hug  Hug  Hug
Ели  мерси за снимките,инфото и превода Kissing Heart
Това мисля ,че са нови рекламни кличета на Дубай .

https://x.com/ElbarBelusa/status/1923830421537616203

https://x.com/DinaPimentel38/status/1923794953236361572

стори от Баръш
Heart красота  Heart

Общи условия

Активация на акаунт