.Баръш специално в Берлин е бил с два филма ,този с Ханде му е третия така че си е достатъчно известен предполагам.

Да им е живо и здраво и да е много щастливо и само хубави неща да му предстоят в живота и мама и тати да са живи и здрави ,за да му се радват и да го подкрепят
ама не мисля ,че чак пък я величая .За мен си има талант достатъчен за ролите които поема .Например има актриси които са мнооого зле като да речем Мерием Юзелри ,еми тя горката така и не го научи тоя турски език ,но си продължава успешно да работи.Има и други ,но всички те си имат своите фен бази даже и според мен да не стават така че и с Ханде е така ,за мен става за други не . Дето се вика за всеки влак си има пътници

Нито е темата за нея, не искам и да ме четат нейните фенове, които си я следят. 

Грим,прическа ,всичко е стилно ,красиво и нежно. 
,верно пишехме си много хубаво в другата тема ,но Аслъ като забременя и инфото за нея намаля и ние може би нямайки какво ново да споделяме ,а и в добавка и времето и ей ти на темичката кой я знае къде е на 201-ва страница отишла
.От друга страна ние там пишехме с теб и Зарани и сега двете сме в тази тема
,а Зарани сякаш не съм я засичала ,но то и аз само в тази и в темата на Рибарче пиша и в още две/три надничам така че може и да не съм я засякла.

Ох айде дано нещо ново около Елчин да се появи вече ,че ми липсва и ми се иска да я гледам в нещо новичко .

красота 
Препоръчани теми