Лидл 191 тема, месец МАЙ

• 84 445
  • 852
  •   1
Отговори
# 825
Някой дали си купи мини принтерчето от днес и дали си струва покупката?
Това на Лидл конкретно не знам как е,  но имам впечатление от подобно на познати - бяха разпечатали снимчици, след известно време (няколко седмици) картинката (черно-бяла) избледня и почти изчезна. Хартията му беше като на ролките за касови бележки. Това на Лидл дали е подобно нямам представа, дано е по-качествено, не си спомням да е предлагано такова преди.

# 826
Топингът изглеждаше примамлив, но калориите ме отказаха. Аз се отплесвам и лесно прекалявам със сладкото, прецених, че не е за мен подобно нешо.

# 827
Днес упорито търсих този топинг, даже питах слуител, но го нямаше. Или аз не го намерих. При вас къде стои?

# 828
Днес упорито търсих този топинг, даже питах слуител, но го нямаше. Или аз не го намерих. При вас къде стои?
При нещата от американската седмица

# 829
До тематичните продукти, в случая до американската седмица.

# 830
  • София
Ех, аман от това черно-бяло в дамските дрехи! Толкова ли няма фантазия за нещо цветно в летния сезон?

# 831
  • In transit
Този сос за сладолед, който уж се втвърдява всъщност изобщо не се втвърдява. Преди 2-3 години имаха един вид, който моментално си ставаше на твърд шоколад.
Вчера от интерес прочетох какво съдържа този сос. Основната му "втвърдяваща" съставка е кокосово масло. Може да не е достатъчно количеството в соса.

Извинявам се, но за кой топинг за сладолед говорите? Този, който е на 31стр за 3,99лв ли?
Да.

# 832
Виждал ли е някой във Варна от вертикалните вентилатори? На Битоля и на Мир няма.
Има 2 "вертикални" модела, не знам кой имате предвид. В младост преди час имаше от тези по 30 лв.

Скрит текст:

# 833
Вчера питах за цената на песто с купон и приятелка ми изпрати снимка с цена 2.59, днес отивам цената станала 2.89лв. А иначе пуснали купон за 20%.
Вчера
Днес
Ха ха. А вчера вече цената на пестото беше станала 2,99 лв...😂

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 01:07 от dolce miele

# 834
  • In transit
Пускайте сигнал до НАП, направо със снимков материал. Grinning Те си мислят, че като вдигат всеки ден по 10ст и никой няма да забележи.

# 835
Обаче инфлацията е 0 процента.

# 836
  • Бургас
И като пусне сигнал до НАП какво?
Пазарът и ценообразуването са свободни. Не сме в планова икономика, за щастие и не е престъпление, нито нарушение на данъчното законодателство увеличението на цените.
На който му е скъпо - не купува и цените ще се урегулират сами.

# 837
  • Сливен
по-добре  в КЗП или направо в някоя медия,нали тръбят как държавата ще следи за некоректно дигане на цената,а този случай е такъв.

# 838
не, КЗП ще следи за некоректно превалутиране след влизане в сила на еврото, което да води до повишаване на цената.

# 839
по-добре  в КЗП или направо в някоя медия,нали тръбят как държавата ще следи за некоректно дигане на цената,а този случай е такъв.
Ама как решихте, че е некоректно вдигане на цената?
Tintina много хубаво го е обяснила по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт