Изневяра ли е?

• 13 053
  • 236
  •   4
Отговори
# 225
То хубаво това, но от постовете ви излиза, че вие сте и мъжа, и жената. Детето няма да получи добър модел, особено ако е момче.

# 226
Симова, станала си мъжа в къщата. Дали съзнателно, дали от липса на друг избор си иззела функциите на съпруга си. Поради тази причина ти този мъж не го уважаваш вече и не се чувстваш жена до него. Ако останеш с него, ще го и намразиш. Помисли си много добре каква е причината да си мъжа вкъщи, защото ако по принцип си по-доминантна и обичаш контролът да е в теб, ако не промениш нещо, дори и да се разделиш със сегашния си мъж, ще привлечеш същия инертен тип, който иска да бъде воден.

# 227
Симова, станала си мъжа в къщата. Дали съзнателно, дали от липса на друг избор си иззела функциите на съпруга си. Поради тази причина ти този мъж не го уважаваш вече и не се чувстваш жена до него. Ако останеш с него, ще го и намразиш. Помисли си много добре каква е причината да си мъжа вкъщи, защото ако по принцип си по-доминантна и обичаш контролът да е в теб, ако не промениш нещо, дори и да се разделиш със сегашния си мъж, ще привлечеш същия инертен тип, който иска да бъде воден.
Достигам до извода, че трябва да променя себе си. Проблема е обаче че искам максимално да постигна всичко в живота,  работохолик съм, отдадена на поетите ангажименти в службата и у дома и не мога да се примиря някой да ме учи на бездействие.

# 228
  • София
Тя вече го е намразила.
Между другото, и БМ правеше същото, особено в последните години преди развода. Ходи-броди по чужбината и като се върне, давай да ходим по събирания с приятели, та да се покажем колко добро семейство сме. Или да правим събирания у нас. Направо полудявах!

# 229
А дали не е възможно, мъжът без да се замисля, да е дал по-голям простор за развитие на жената? Т.е. отстъпвайки и вземането на решенията, тя да придобие по-голяма увереност за да се развие по-успешно.
Някакси ми е странно мъжът да е бил такъв още от самото начало - първо връзка, после брак, после дете.
Там някъде са се променили нещата. Къде и как точно, не е ясно.

# 230
  • София
Никакъв простор не  и е дал. Хем всички отговорности вкъщи върху нея, хем пред хората се прави на мъж и патриархален тип. С годините това не просто омръзва, а се намразва. Нормално. Тя си каза, че между тях все едно няма нищо, не я и забелязва.

# 231
Никакъв простор не  и е дал. Хем всички отговорности вкъщи върху нея, хем пред хората се прави на мъж и патриархален тип. С годините това не просто омръзва, а се намразва. Нормално. Тя си каза, че между тях все едно няма нищо, не я и забелязва.

И той е бил такъв още преди да са били женени, и тя си го е харесала такъв и е казала: ей такъв ми трябва.

# 232
Като започнете – ти си си го избрала такъв/такава.
Няма такова нещо.
Хората на една възраст влизат с различна енергия, очи, нагласи, променят се през времето и в отношенията си. И това е нормално.

# 233
  • Бургас
Симова и да се разведеш детето ти пак ще има двама родители. Вие няма да се развеждате с него, а помежду си. Друг е въпроса дали тогава мъжа ти няма да се възлпозва и да те очерни, че ти разваляш семейството, имаш любовник и т.н.
Ама от всичко написано до сега не виждам нещата как ще се оправят. Ще има някаква агония няколко месеца или няколко години, докато съвсем се намразите. Пък другия какво обещава и че щял да чака изобщо не го мисли. На приказки е много лесно. Трябва ти да си помислиш, кое ще най-добре за теб и детето, с мъж или без мъж.

# 234
Като започнете – ти си си го избрала такъв/такава.
Няма такова нещо.
Хората на една възраст влизат с различна енергия, очи, нагласи, променят се през времето и в отношенията си. И това е нормално.

Е аз какво написах?

# 235
  • София

И той е бил такъв още преди да са били женени, и тя си го е харесала такъв и е казала: ей такъв ми трябва.
Преди да се ожени човек и да има деца си представя едни неща, след 5,10,15 години вижда друго. То като си си избрал някой нито си го познавал като съпруг и баща, нито хората си стоят едни и същи от първия до последния ден. Никой не е виновен за това и се случва. Човекът може да си е свестен, отношенията обаче да не стават.

# 236
  • София
Хората се променят и то много през целия си живот.
Но така както ги виждам нещата при Симова, като се запролети ще й дойде друго на акъла и до лятото, максимум до есента някой от двамата ще се е изнесъл или подал молба за развод.

Общи условия

Активация на акаунт