Изневяра ли е?

• 14 124
  • 261
  •   3
Отговори
# 255
Не е клише .Понякога се налага да изчакаш ,ако детето ти е на крехка възраст .

# 256
Напротив. Точно тогава е момента. Преди детето да осъзнава. Жените обичат да са жертви.

# 257
Не е клише .Понякога се налага да изчакаш ,ако детето ти е на крехка възраст .

"Заради децата" е най-голямата илюзия, в която много двойки живеят. Истината е, че детето попива не това, което му казвате, а това, което вижда. Живеейки в изкуствена среда, вие му предавате модел на нещастие. Резултатът? Цели поколения възрастни, които носят тежкия багаж на миналото си. Едните стават насилници/жертви, а другите се борят с чувство за вина, че са били "причината" родителите им да останат нещастни заедно.

# 258
Не бих губила  време и енергия в компромисно съжителство дълго време. А това със семейството за пред социалните мрежи, а вкъщи да се разминаваме с омраза съвсем не го разбирам. Просто не бих могла да се преструвам и правя.

# 259
Напротив. Точно тогава е момента. Преди детето да осъзнава. Жените обичат да са жертви.
Никъде не съм казала че не го понасям. И не не съм жертва. Имаме общи неща за които е нужно време за да оправим и не визирам детето. То е на възраст която не е ок да живее в скандали и разправии, но не заради него се стараем да се задържим заедно, а за да видим има ли още онова пламъче което ни събра.
Не бих губила  време и енергия в компромисно съжителство дълго време. А това със семейството за пред социалните мрежи, а вкъщи да се разминаваме с омраза съвсем не го разбирам. Просто не бих могла да се преструвам и правя.
Всички хора сме различни. Аз в социалните мрежи не демонстрирам въобще семейния си живот и отношенията си с близки и роднини, имам ги по скоро за служебни отношения

# 260
Пробвайте тогава.
Ако смятате, че има искра.
Но предвид профила му, който описахте на мъж за пред хората само, а като сте двамата мишок, не съм особено обнадеждена.

# 261
А, дали е толкова черен, щом седи с него? Или по този начин оправдава изневярата си и успива съвестта си. Най-лесно е да наринем кал, в градината на другарчето.

Общи условия

Активация на акаунт