Изневяра ли е?

• 14 536
  • 274
  •   4
Отговори
# 255
Не е клише .Понякога се налага да изчакаш ,ако детето ти е на крехка възраст .

# 256
Напротив. Точно тогава е момента. Преди детето да осъзнава. Жените обичат да са жертви.

# 257
Не е клише .Понякога се налага да изчакаш ,ако детето ти е на крехка възраст .

"Заради децата" е най-голямата илюзия, в която много двойки живеят. Истината е, че детето попива не това, което му казвате, а това, което вижда. Живеейки в изкуствена среда, вие му предавате модел на нещастие. Резултатът? Цели поколения възрастни, които носят тежкия багаж на миналото си. Едните стават насилници/жертви, а другите се борят с чувство за вина, че са били "причината" родителите им да останат нещастни заедно.

# 258
Не бих губила  време и енергия в компромисно съжителство дълго време. А това със семейството за пред социалните мрежи, а вкъщи да се разминаваме с омраза съвсем не го разбирам. Просто не бих могла да се преструвам и правя.

# 259
Напротив. Точно тогава е момента. Преди детето да осъзнава. Жените обичат да са жертви.
Никъде не съм казала че не го понасям. И не не съм жертва. Имаме общи неща за които е нужно време за да оправим и не визирам детето. То е на възраст която не е ок да живее в скандали и разправии, но не заради него се стараем да се задържим заедно, а за да видим има ли още онова пламъче което ни събра.
Не бих губила  време и енергия в компромисно съжителство дълго време. А това със семейството за пред социалните мрежи, а вкъщи да се разминаваме с омраза съвсем не го разбирам. Просто не бих могла да се преструвам и правя.
Всички хора сме различни. Аз в социалните мрежи не демонстрирам въобще семейния си живот и отношенията си с близки и роднини, имам ги по скоро за служебни отношения

# 260
Пробвайте тогава.
Ако смятате, че има искра.
Но предвид профила му, който описахте на мъж за пред хората само, а като сте двамата мишок, не съм особено обнадеждена.

# 261
А, дали е толкова черен, щом седи с него? Или по този начин оправдава изневярата си и успива съвестта си. Най-лесно е да наринем кал, в градината на другарчето.

# 262
А, дали е толкова черен, щом седи с него? Или по този начин оправдава изневярата си и успива съвестта си. Най-лесно е да наринем кал, в градината на другарчето.
Не успивам нито моята нито чиято и да е съвест.  Била съм с ясно съзнание когато съм го направила.

# 263
Нотариалните актове са по-важни от брачното свидетелство... така е - те и нежеени ако заедно купят имот им казват "четстито, оженихте се"...

Наистина зависи до хора... за мен купуването или подялбата на имот са по-малко значими от това да измамиш партньора си зад гърба му.

Вярно е, че се изискват различен тип усилия, но аз виждам тежестта в едното за сметка на другото.

За децата още в края на соца ясно се разбра и обясни на народонаселението, че не е здравословен модел да се остава в брак, уж заради децата, когато бракът е съсипан.

Относно любовника - ами като няма мръсни чорапи, пране, чистене, гладене, постоянно съжителство, естествено, че всеки ще изглежда по-мил и по-свестен. Там няма битовизми, няма общи деца, няма общи имоти. Даже рядко се използва обща баня или, извинявам се, тоалетна. ...Какво има - романтични думи и жестове и тръпката от "новото" и "забраненото". И ако заживеете с този човек за 6-12 месеца и се появи прането и гладенето... какво ще стане тогава?

Тази непоносимост в семейството е за мен един глупав инат и заяждане между хората.... Къде са усилията да се чувстваме добре, заедно с другия?...

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 13:47 от Petko09699

# 264
  • Варна
Според някои хора секса с презерватив не е изневяра....

# 265
Само според някои обаче.

# 266
И още нещо, дали тоя новия приказен мъж, ще е толкова прекрасен след само 3-4 години под един покрив, с всички придружаващи битовизми?

# 267
И още нещо, дали тоя новия приказен мъж, ще е толкова прекрасен след само 3-4 години под един покрив, с всички придружаващи битовизми?
Не са битовизмите това което ме е отдръпнало по някакъв начин,  а непоемането на отговорност, лежането по цял ден в почивните дни и нищоправенето придружено от постоянно намусена физиономия и недоволство.
Аз не съм от тези дето ги плаши работата, но моите рамена не са от желязо.

# 268
Никакъв шанс, Симова.
Никакъв.
Станалото - станало.
Нещата са счупени.
Съпругът просто не иска да излиза от зоната си на комфорт - вероятно отдавна е спрял да ви обича, но сте му удобна и има нужда от вас заради детето. Наясно е, че сам няма да се справи, нито е готов да се раздели и с детето. Това няма да му попречи да ви намрази когато спрете да сте удобна.
Защо виждам липса на обич в него ли? Ако ви обичаше нямаше да ви оставя да се бъхтате сама с всичко, а той да обира лаврите.
Вас не мога да коментирам - не ви познавам.
Не ви защитавам, не ви оправдавам, не ви осъждам, не ви нападам.
Не виждам смисъл в това съжителство. Колкото до другия мъж........не бъдете наивна.

# 269
Според някои хора секса с презерватив не е изневяра....
Или пък отзад не го броят също

Общи условия

Активация на акаунт