Изневяра ли е?

• 14 619
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
Според някои хора секса с презерватив не е изневяра....
Или пък отзад не го броят също
Изневярата е в душата по скоро , поне за мен.

# 271
  • Варна
Мда, звучи възвишено.
Винаги съм знаела, че труженичките са чисти души.

# 272
  • София
За мен пък сексът с професионалистка си е само секс. Не бих го определила като изневяра, заради която да направя драма.

# 273
Сексът с други хора винаги е изневяра, без значение дали е платен или не. Човек не започва връзка с идеята, че ще го мамят и че партньорът му ще опрашва чужди градини. При неангажиращите отношения правилата са други, но когато има чувства и общо бъдеще, всяко кривване е предателство.

# 274
Мда, звучи възвишено.
Мое мнение е че повечето жени или поне тези в моето обкръжение не биха си легнали с някой без да имат чувства. А труженички не познавам, може и да са чисти души знае ли човек...

# 275
  • Пловдив
Мда, звучи възвишено.
Мое мнение е че повечето жени или поне тези в моето обкръжение не биха си легнали с някой без да имат чувства. А труженички не познавам, може и да са чисти души знае ли човек...

Абе то и ти никога не би изневерила. И детето е невероятно умно и възпитано заради теб и си работохоличка и въртиш всичко и си многоръката Шива

Ама на .....

# 276
  • София
Съпругът не е идеално лош, любовника не е мъж на място и няма да я поиска истински.

Симова, знаеш ги и двете неща съвсем ясно.

Живей си така, докато нещата ти станат пределно ясни. После, ще знаеш в коя посока да тръгнеш. Трябва време, имаш го.

Общи условия

Активация на акаунт