Любители на котки - Тема 206

• 32 778
  • 766
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се с една любопитка.  Надписа като Гаврошче към масата.

# 16
Ох, много красива тази Гери. Грейси и тя като беше по-млада и по-слаба се мяташе на гардероба. При нея беше първо качване върху телевизора, който вече го няма, от там скок на вратата и от нея - на гардероба.

# 17
  • София
Таня, благодаря, че се грижиш за прекрасната ни тема! 💐
Бързам да си лягам, щото ме чакат вече...

... пък утре ще ви разправям за нашите патила.
Хайде, лека! 🥱😴

# 18
Морковелка, ако даваш Нексгард Комбо, не може да даваш и таблетки за вътрешно обезпаразитяване всеки месец.
Комбото в момента е на промоция в Елпида Варна, ако вземеш 2 кутии по 3 пипети. 7,5 мг можеш да го разделиш и на две - за котка от 3,5 кг и котка от 4 кг.

# 19
Запис с един чатГпт (щерката и Харчо)  Simple Smile

И още един любопитко

# 20
Здравейте, момичета! Запис с една Маца 🥰

# 21
Честит празник, бъдете здрави котета, мамита и всички в семейството!
Много хубава тема, Танче, а Турболина е малък разкош и ако още е Гери и на нея да ѝ е честито! 😻
Много хубави снимки, много!
Пък аз само да съм писала, че не ми се гуши Линче ще си счупя ноктите да не пишат глупости! 😂 Тази сутрин реши да ми оправи прическата първо и после се нагнеца да ми мъркоЛинка.  На мама разкоша. 😁❤️

# 22
  • Варна
Запис с две корейски котета. На каишката на първото пише господин Принц Grinning
Скрит текст:

Задължително във всяка посетена държава се снимат срещнатите котки и кучета.
Да свършва този ремонт... Вчера Магито излезе на двора, но тя първо задължително се търкаля. Леле, като я видях-сива от прахоляка, 5 минути я отупвах, докато черните петна станат черни. Вече на ръце я изнасям до горната част на градината. И на ръце я внасям.

# 23
Задължително във всяка посетена държава се снимат срещнатите котки и кучета.
И ние навсякъде снимаме котки и кучета Simple Smile
В чужбина почти нямаме такива снимки. От Унгария имам снимки само от котешкото кафе.
Все още не сме посетили кафето в София и трябва да подсетя дъщеря ми.

# 24
  • Варна
Във Варна го закриха котешкото кафене.
Ходила съм там, котенцата бяха отделени в едно помещение.
Последната държава, която посетих, беше Нидерландия. Детето ни развеждаше за разходки из различни градове. Много котки видях на прозореца на къщата. Много мила картинка. Но нямаше как да ги снимам, притеснявам се да доближавам чужди домове.

# 25
  • София
Прекрасни са и Турболинка и Линка 😻😻

Да разкажа при нас как се развиха нещата, след като повече от месец (от планираното) останахме в Сф заради проблемите на Блекича.
Това е било на 20.03- няколко дни след установяването на проблема

Скрит текст:

И това- след всяко "почесване" 😢

Сега- 40 дни по- късно, сме я докарали дотук

Минахме през 3 клиники; гледаха козинката под микроскоп; правиха посявка за гъби;  мазахме с 3- 4 мазила; приема антибиотик 10 дни и толкова Зиртек; 5 лазерни процедури мина и месец стоя по 24 часа с превръзка (опада му козинката около вратлето, където се трие бинта и рани от протриване получи).
За парите, които похарчих... няма да споменавам...
Накрая купих и лазер с биостимулация (четох много, питах и получих насоки), е, не е професионален..., но свърши работа

Скрит текст:
И операторът- аз, по време на процедурите

От 25.04 до днес правим процедури 2 пъти дневно по 5 мин и вече смея да твърдя, че му се вижда края и превръзката махнахме от 2- 3 дни.
В крайна сметка заключението е алергия, разчесване на обрива и бактериална инфекция на получената рана.
Благодаря на Бетелгейз- An, че ми препоръча  клиника Роял Вет 🤗😘.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 16:05 от AnyHr

# 26
  • София
Честит празник, бъдете здрави котета, мамита и всички в семейството!
Много хубава тема, Танче, а Турболина е малък разкош и ако още е Гери и на нея да ѝ е честито! 😻
Благодаря! Още е Гери. Simple Smile Дори според дъщеря ми вече реагира на името си. Обаче сутринта му разправям на мъжа ми, че си имаме именичка, а той ми отговори, че трябва да празнува не на Гергьовден, а на КЛАПАН-ов ден. JoyJoyJoy  Нали е кръстена на EGR клапана. hahaha hahaha hahaha

И ние снимаме много котки по улиците, но напоследък нещо ме възпира. Като им викна пис-пис, за да ме погледнат за снимка, гладните душици идват с надежда, а не винаги имам какво да им дам. Sad

Иначе и в Нидерландия, и в Германия съм срещала доста котки по улиците. Имат си каишки, звънчета и видимо са домашни котки, пуснати да се разхождат. Не знам как имат смелост да ги пускат! Коли има навсякъде. Sad  Всъщност котето на приятелка на дъщеря ми го сгазиха преди навърши годинка. Новото ѝ коте вече си стои само вкъщи.

AnyHr, радвам се, че сте намерили правилното лечение!

# 27
О, измъчи се това коте с кожния проблем на вратлето. Ви ти най-неочаквано какво помагало.

# 28
Прекрасни са и Турболинка и Линка 😻😻

Да разкажа при нас как се развиха нещата, след като повече от месец (от планираното) останахме в Сф заради проблемите на Блекича.
Това е било на 20.03- няколко дни след установяването на проблема

Скрит текст:

И това- след всяко "почесване" 😢

Сега- 40 дни по- късно, сме я докарали дотук

Минахме през 3 клиники; гледаха козинката под микроскоп; правиха посявка за гъби;  мазахме с 3- 4 мазила; приема антибиотик 10 дни и толкова Зиртек; 5 лазерни процедури мина и месец стоя по 24 часа с превръзка (опада му козинката около вратлето, където се трие бинта и рани от протриване получи).
За парите, които похарчих... няма да споменавам...
Накрая купих и лазер с биостимулация (четох много, питах и получих насоки), е, не е професионален..., но свърши работа

Скрит текст:
И операторът- аз, по време на процедурите

От 25.04 до днес правим процедури 2 пъти дневно по 5 мин и вече смея да твърдя, че му се вижда края и превръзката махнахме от 2- 3 дни.
В крайна сметка заключението е алергия, разчесване на обрива и бактериална инфекция на получената рана.
Благодаря на Бетелгейз- An, че ми препоръча  клиника Роял Вет 🤗😘.
Много се радвам, че е помогнало на котето и вече се оправя! Simple Smile Ще може ли да ми споделите какъв лазер използвате, защото моята котка и тази на баба ми са с подобен проблем?

# 29
Моите пак са от двете страни на мрежата Relaxed
Мими айлячи на свеж въздух, а Хели си дивее по перденцето Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт