Любители на котки - Тема 206

• 32 814
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Всички бебета се научават, но има един период, в който още не могат да се ориентират с бентонита, особено ако тоалетната е по-висока от тях, и търсят ъгълчетата. Ако обаче се вземе материала от ъгълчето и се постави в бентонита, много бързо правят асоциацията. В началото не е нужно дори легенче, ами една плитка тава, например, или едно плитко кашонче - ще вършат перфектна работа. Трябва да е на видимо място, първоначално, не на скрито в банята. После постепенно се изтегля тоалетната към мястото, където желаеш да бъде за постоянно. И да не се стряскаш, ако видиш бебето да хрупа бентонит! Полезно е.

# 646
Бентонит поръчах аз Simple Smile
Мисля да го командирован в едната баня 😀
Другата неделя ще си го вземем, живи и здрави.

# 647
Ние се варим в собствен сос в много Южна Joy Италия. И в съседния двор има семейство котета. Подават само муцунки и се крият. Моята мома им купи консерви и всеки ден ги храни. Сега отиде да им сипе водица. /Ако успея да ги снимам, ще покажа. /
Сина бил много послушен, докладва приятелката, която го обгрижва. Но все ни търсел.

# 648
  • София
Ние в Южна Италия ходим зимата и пак е топло, представям си сега какво е .
Днес племенника ми е на гости и Чита веднага си го хареса, а от племенничката бяга, а по- често се виждат с нея.

# 649
  • Враца
Да ви се похваля, че Кая вече е добре. Дивее, щурее и хапва много повече. Явно пробиотика помогна. Вчера дадох и противопаразитната паста. Доктора каза да наблюдавам акото за глисти, ама забравих да попитам до колко дни може да излязат ако има. За сега няма, дано и да няма. Ще изчакам още няколко дни и ми се иска да сменим този Феликс, както и да я приуча към гранули, че сега само ги душка и не близва. И друго, което ми е интересно. Като се нахрани започва да заравя купата се едно е била в тоалетната. Защо го прави не знам, но онзи ден си беше разсипала купата с водата от толкова ровене. Вече свикна вкъщи,започна да се качва по маси и шкафове, а любимото и място за спане е на възглавницата на голямото дете, тя е на 8 и си и играе повече с нея. Не я оставя да скучае. А малката е на 6 и все иска да я гушка и гали. Та май се привърза повече към голямата. От децата не ми остава време да и се порадвам, та си я открадвам нощно време като и се доиграе и будувам с нея. Бебешка работа.

След дълга игра с каките и похапване е време за дрямка.

# 650
Като се нахрани започва да заравя купата се едно е била в тоалетната. Защо го прави не знам
Нахранила се е и си прибира храна за после. В природата животните си заравят храна, за да не им я открадне някой и да си имат запас Simple Smile

# 651
Ох, тази малка Хели много се учи от голямата Мими. Лошото е, че понякога на лоши неща Sweat Smile

Като започнем от тоалетната - Като приютихме Хели, това беше най-старателното животинче на света, относно "увиването/прикриването" на акитата. А Мими точно обратното ... След като ги събрахме да споделят една тоалетна, Хели започна да не се старае особено, даже вече не си прави почти никакъв труд.

Научи се да се катери точно по стъпките на Мими.
Сега я гледам като излезне на терасата имитира едни специални движениея (въргаляния), които само Мими прави, но Хели я наблюдава от седмици отвътрешната страна на комарника. Тези въргалания Мими ги прави само на терасата и почти винаги на едно и също място от където Хели може да я наблюдава.

Значи Хели я наблюдава и се учи, опитва се да я имитира за някои неща. Smile

Вие забелязвали ли сте при вашите котки?

# 652
Олеее, колко  сладка Кая!😻
 Хей, пускайте повече снимки на бебчовци да им се радваме. Като порасна вече Линче и се радвам много на бебочките. 😁
Свършва ми отпуската, а ми е толкова хубаво да имам повече време за нея.
Линош дава лапка на кака, много е сладко като кученце, ама само на кака дава. 😂

# 653
С каква любов гледа кака😍

# 654
  • Враца
Много съм щастлива, Кая прояде гранули днес. Първо и накиснах малко с водичка,ама за много малко време, изяде ги, после и измешах малко в пауча и преди малко си изрупа 10 сухи гранулки. Имам още няколко пауча на Феликс и ще ги сменя и тях. Иначе цял ден се качва на столовете на децата, докато се хранят и гледа със жален поглед. тук се мерихме в любимото и кашонче на кухненската везна, точно 920гр.

# 655
  • София
Блеко ходи след мен и се жалва, че му е топло.
Май си намери място под чадъра и се кротна.

Много сладка Кая! 😻

# 656
AnyHr, я веднага да му осигурите климатик😁🥰

nelegalnata2, много сладка топка любов си имате😍

# 657
  • София
AnyHr, я веднага да му осигурите климатик😁🥰

Вътре е ок, ама ние седим навън (редуваме джакузи и чадър..., а колко работа имаме 😅) и той иска при нас

Скрит текст:

# 658
Познато🤗
Вкъщи Блекито е в стаята в която сме и ние. На село Томчо е винаги след мен😁

# 659
Обичам Блекото с тук таме стърчащи бели косъмчета. Изглежда щастлив. Нищо, че му е топло.

Общи условия

Активация на акаунт