Любители на котки - Тема 206

• 32 812
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Един преял таласъм.
Вчера пусках водоструйка да мия двора и естествено 'сичкото котка драсна с двеста😆
Само Таласъмчо остана така през цялото време, невъзмутим и с поглед: "бачкай си, не ми пречиш, ама гледай да не ме опръскаш"😆

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 21:29 от Чи лу

# 661
Еха, ама каква хубава зеленина има в двора. И прохладно, и папане дават. Те затова толкова много се бутат в твоя двор. Като на курорт им е.

# 662
Абе, прохладно не е, изгорях яко на потник😆
Но му дадох да яде три-четири пъти, той се държа много мъжки 🥰

# 663
  • София
В този "студ" Киро отново е върху мен. Не издържам!!!

# 664
Вие забелязвали ли сте при вашите котки?
О да, всеки учи от всеки.
"Хм, тя/той прави нещо. Мама се радва. Я да повторя същото".
Аш научи всички да пият вода от чешмата в банята. И когато и да влезеш в банята все има някой, който чака да му се пусне водата.
Много съм щастлива, Кая прояде гранули днес.
Много скоро и килце ще стане Joy
Мисля, че на Роял гранулите бяха дребни. На Н§Д също са дребни.
Аш много обичаше Дехра. Бебешките гранули му бяха огромни и в началото се давеше. Но той и до сега не обича да дъвче Joy
Аш снощи реши да ми гушне крака, но и на двамата ни стана топло Joy

Пуснала съм един малък вентилатор в спалнята и снощи ходи и стоя за малко пред него. Големият вентилатор в хола не му харесва. Предполагам ако се застои пред него ще започне да му ръмжи Joy

# 665
Показвам едното хранениче на дъщеря ни

И един италиански ресторантски мачарок

# 666
С Ричи сме така. Абсолютно залепен е за мен, всяка нощ спи върху мен. От вчера пътувам служебно със синина на лявата ръка, под рамото. "Детето" (на 1 година котараче вече!), си припомни, че може не само да мъркоти, да меси, но и търси да суче... Цирк голям, ама ми е глезан и голяма любов, че е най-малкия и не вижда.

# 667
  • Варна
Мила от днес леко залита със задните крачета. Не е прецизна в скока, ще я видим  тази работа. Иначе яде, мърка.
Пази равновесие малко с разкрачени задни крачета

# 668
Нещо да си е наранила на крачето възможно ли е? И да не смее да стъпи на него?

# 669
  • Варна
Утре сутринта ще я заведем на вет. Милчето.
Задните крачета са леко вдървени, държи ги изправени. Леко залита, препъва се. Преди два мвсеца, като ходихме да ѝ извадят зъба, беше 3,100 кг
Вчера като я изтеглих-2.500.Тя видимо е отслабнала, но си казвах-жеги, не яде толкова, повече спи или лежи.
Притеснено ми е!

# 670
Пиши утре. На колко е Мила? Не е възрастна нали?

# 671
  • Варна
Мила е на 13 г
Утре ще пиша какво се случва.

# 672
Стискаме палци и лапки на Мила! Бързо да се оправя! 🍀🐾 Поглези я с нещо вкусничко, нещо любимо. Да хапва повече. И витамини може да поискаш, а ветовете имат един гел за слаби или болни котета, много помага. Сега ще го потърся.
Ето го. Само че миналата година го купих за 16 лв. ...

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 13:18 от Djaky

# 673
  • Варна
Започна да плаче, като се изправи на крака. Разнасям я гушната насам натам като бебенце. Да идва утре, че е работен ден. Днес ветеринарят ни почива.
Не си преценява скока и пада. Жалка картинка!
Преди два месеца кръвните изследвания бяха нормални за възрастна котка.
Само единият чернодробен беше завишен, но приема hepatiale forte
И глюкозата беше малко завишена, но пробата не беше взета на гладно.
За мен проблемът е болка в ставите, артит нещо или неврологичен. То и при нас хората се случва да се сецнем от някакво движение. В същото време драстично отслабване, не изключвам и метаболитен проблем. Но сега просто гадая.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 14:27 от Стейси Грей

# 674
  • Между гори и планини
Изтървах ви момичета, при нас нищо ново. Освен, че през деня е 50° на пряко слънце и 36-38 на сянка. Ние хората ходим на басейн и вземаме хладни душове, но животните горките... В двора на няколко сенчести места съм оставила отрязани туби с вода - за котки, кокошки, птички... Не съм предполагала, че в планината може да е такъв мор . Между 12-17 ч всичко е притихнало и дреме на сянка, само няколко врабчета се обаждат .
Чери спи под храста, другите трима въобще не знам къде са се покрили

Поздрави с едни слънчогледи, цъфнали в моята зеленчукова градина.

Общи условия

Активация на акаунт