Любители на котки - Тема 206

• 32 783
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Милчето се е влошило.
Разбрахме се да остане още на стационар. В петък ще ѝ пуснат контролни изслвдвания и ако няма промяна, я прибираме да е в прегръдките ни през последните ѝ дни.
Ох, Стейси.... Гуш. Пиши ако искаш като идеш, може да се видим за подкрепа и гуш.

# 751
Стейси, надявам се Милчето да се пребори. Стиснати  палци и лапички за нея. А теб та прегръщам.
Ето я нашата ваканционна маца, Мара

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 09:57 от cardhu

# 752
  • Между гори и планини
Ох, Стейси...не ми се искаше да го прочета😔
Обаче не всяко заминаване е безболезнено. Понякога гледката е ужасна, а агонията дълга. За това ако няма подобрение, по добре я приспете, и гушкай тогава. Както ние направихме с Кети. Другото също съм преживяла и е голяма травма.
Стискам палци да не се стига до там!

# 753
  • До хладилника, който обичам
Много съжалявам, Стейси! Любов и комфорт за последните моменти, да заспи обичана 💔

# 754
Стейси, много съжалявам... Да вземете най-доброто решение!

# 755
Прегръдки за Мила Sparkling Heart Много са тежки тези моменти. На вас ви пожелавам сила в това изпитание.

# 756
И аз съжалявам.

Имах котенце, което беше болно и си го гледахме до последно.
Последните й моменти настъпили докато бях в чужбина и като се прибрах дълго време го преживявах и ми се причуваше,  че идва 😞

# 757
Котешката съдба ще си реши! Дано е благосклонна.

Аето как се пи най-добре - като пазиш чиниите.

# 758
Миличката Мила. Може пък да стане чудо. Аз така и не разбрах... не зная пропуснах ли някъде, но какво всъщност ѝ е заболяването?
Искам да се пребори, стават чудеса пък! Все пак не е стара. Да, зряла котанка е, но не е на 20

# 759
  • София
Стиснати палци и лапички за Мила и от нас!

Навън застудя днес...

# 760
  • Варна
Благодаря ви, момичета!
Знам, че тук мога да се наплача на воля!
Бях готова да отидем да вземем Мила, но даваме последен шанс, защото днешните резултати са малко по-добри. Като цяло, физически котката се влошава. Току що се чух с ветеринаря. Утре пак ще се чуем и в събота може би ще я приберем.
От толкова рев не можах да сравня последните резултати с предните и реших да питам chatgpt
Скрит текст:
Като цяло мисля, че просто ѝ прибавяме някой ден живот. В чудеса не вярвам в момента Cry
Вече не яде, системите я поддържат

# 761
Миличка Мила. Вярвате ли ми, че цял ден мине не мине току ей така от нищото ме стрелка мисъл какво ли прави тази котчица.
Много ми е криво.
Впрочем ветовете нерядко са същите некадърни меркантилни боклуци като хуманитарните им събратя. Дай им само пари и пари и пари.

# 762
Миличката Мила! 🐾🍀Стискаме палци и лапки, а те, знаете, у нас са множко, Мила да се подобри!
Стейси, няма ли вариант да си е у дома, а само да я водите на вливки? Ще бъде много по - спокойна.

# 763
  • Между гори и планини
Оф, направо ми се върна лентата преди година, колко плаках за Кети и че трябва да се разделя с нея. Сега осъзнавам, чисто егоистично, защото наистина тя присъстваше в голяма част от съзнателния ми живот, в живота на сина ми от както той има спомени въобще. Винаги е била с нас, тиха, кротка, ненатрапчива, но много вярна. Много ми липсва и до сега и ми се свива сърцето като чета за Мила. Но ако вече е на фаза да не яде... Нека си отиде без болка. Да заспи в прегръдките ти за нея ще е облекчение.
Прегръщам те и ти пожелавам сила!

# 764
  • София
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Ако някой желае да добавя любимеца му в списъка, нека ми пише на лични! Ако имате нещо интересно за първи пост - също.  Wink

И не забравяйте данъците и таксите!!!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт