Къде в Пловдив??? - 109

• 32 169
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Долче, за Козма и Дамян ще слезеш на спирката на Детски свят. Пресичаш и тръгваш по диагонал между блоковете,  близо е, ще питаш някой. Срещуположно е на Общината, но не на булеварда, а малко навътре.
Мисля, че 29 ходи до Детски свят, виж спирките.

29 ходи до Детски свят.
Слиза на спирката и после от светофара посока кметството завива на ляво в пресечката и след блока в дясно се вижда   стационара. Малко след това е и ДКЦ-то.
10-ката също може да се хване и да се слезе на спирката преди общината или на тази до Детски свят.

# 196
Благодаря ви! Ориентирах се. Мисля, че точно в Гербер ходехме преди години до Вимакс, докато избирахме климатиците.

# 197
Благодаря ви! Ориентирах се. Мисля, че точно в Гербер ходехме преди години до Вимакс, докато избирахме климатиците.

Вимакс е след Общината. А Козма и Дамян е на светофара срещу Общината посока Мебелна къща.

# 198
  • Пловдив
Къде точно е локализиран бижутера в Форум?

# 199
  • Пловдив
За ТЦ Форум имах предвид ✌️
Като влезеш от страната на паркинга, вляво свиваш и ще го видиш - второ или трето магазинче е.

# 200
  • Пловдив
Благодаря,
Вероятно ще помоля близък да занесе бижу за поправка и искам да го улесня.

# 201
Някой може ли да препоръча в Тракия -  жена, която поставя снопчета мигли на чувствителни очи, примерно с хипоалергенно лепило и да е много внимателна, трябва ми нещо леко и дискретно за повод (не от онези черните като козирка) ?

# 202
  • Близко съм
Добро утро на всички. Спешно търся квартира , някой от вас може ли да ми препоръча надежден сайт или агенция,която е използвал?
Благодаря ви хубав и усмихнат ден Sunglasses

Колко спешно, какво да е жилището, в кой район? Приятелка дава апартамент под наем.
Едностаен, двустаен Коматево, Тракия, Мараша , Смирненски, Съдийски

# 203
Някой знае ли къде може да се гледа финала в шампионската лига довечера.  Не ми се ще да ходим в спортен бар , по скоро някъде на заведение да хапваме и да гледаме мача . Гледам няма голям екран на гребната за жалост .

# 204
# 205
  • Пловдив
Търся вила около Пловдив за РД на младежи, 10 човека. Искат да има басей/джакузи, ама май такива са ограничени и скъпи Simple Smile
Та, ако някой има препоръки...

# 206
Препоръчвам Прогрес. По-конкретно Петър Лозев.
https://progressplovdiv.com/bg

Скрит текст:
Добро утро на всички. Спешно търся квартира , някой от вас може ли да ми препоръча надежден сайт или агенция,която е използвал?
Благодаря ви хубав и усмихнат ден Sunglasses

Колко спешно, какво да е жилището, в кой район? Приятелка дава апартамент под наем.
Едностаен, двустаен Коматево, Тракия, Мараша , Смирненски, Съдийски

# 207
  • Пловдив
Mystic,
Моят ходят с приятели в Саяна бийч след Бачково.
Има външен басейн и две вили.
А от вчера са на вила в Брацигово.
https://www.booking.com/searchresults.bg.html?aid=323176&label=k … 335863003b022a89c

# 208
  • Варна
Къде мога да пребоядисам бяло яке от естествена кожа в черно?

# 209
Бижутерът от Форума работи ли днес?

Общи условия

Активация на акаунт