Къде в Пловдив??? - 109

• 32 168
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря на всички!🙂

# 181
За тестуването е нужно стоматологът да напише евентуални упойки, които възнамерява да използва. За това направление никой не търси, има си ценоразпис на брой проби.
В диспансера ви намаляват цената на прегледа, ако имате издадено медицинско направление за съвместно лечение 119, онези зелени талони, които ЛЛ пише от кочан или разпечатва от компютъра си. Не направление по здравна каса.

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 05:59 от Clo - Camille

# 182
Със зеления талон се плаща 15 лв. в Кожния диспансер. Реактивите отделно.

# 183
  • Близко съм
Добро утро на всички. Спешно търся квартира , някой от вас може ли да ми препоръча надежден сайт или агенция,която е използвал?
Благодаря ви хубав и усмихнат ден Sunglasses

# 184
  • Пловдив
Добро утро на всички. Спешно търся квартира , някой от вас може ли да ми препоръча надежден сайт или агенция,която е използвал?
Благодаря ви хубав и усмихнат ден Sunglasses

Колко спешно, какво да е жилището, в кой район? Приятелка дава апартамент под наем.

# 185
  • Пловдив
Здравейте!
Случайно наскоро да сте ремонтирали сребърни бижута? Става дума за закопчалка на сребърна гривна.
Другото ми условие е да работи в събота....  Flushed

# 186
В археологическия подлез от южната страна на тунела има магазин за сребърна бижутерия. Там са ми ремонтирали. Вероятно ще работи в събота, поне до обяд. Но оставяш и ти се обаждат, когато са готови. Не се прави на място.

# 187
  • Пловдив
Във Форум има ателие на бижутер. Доволна съм от работата му. Освен поправки ми е изпълнявал и поръчки.

# 188
  • Пловдив
Ако става въпрос за Люсил в подлез Археологически, ателието вече не работи

# 189
  • Пловдив
Не зная дали се казва Люсил, но там има надпис и съм си купувала сребърни обици на по 10 лева.
... и не съм минавала скоро.
Но и не знаех, че могат да ремонтират бижута там.
Със сигурност утре ще ги проверя.
Имах един навремето ходих при него - в помещение до вход на кооперация срещу кметство "Родопи".
Но не мисля, че работи в събота. И при него ще отида. Форума и "Тракия" са ми далече, а отдавна го отлагам това с гривната и утре съм решена Hands Muscle

# 190
Някой може ли да ме ориентира къде по-точно се намира МЦ "Козма и Дамян", бул. "Освобождение" 79 (комплекс Гербер, близо до блок 191)? От Смирненски съм, дали е близо до ТЦ "Форум" и съответно до спирка на 29?🤔

# 191
  • Пловдив
То остана ли някой магазин в този подлез?

МЦ Козма и Дамян не е много близо до Форума в Тракия. Като завиеш от Асеновградско на светофара на хоуммакс и се пада вдясно след първото кръгово, ако не бъркам. Някой от Тракия да каже дали 29 върши работа.

# 192
  • Пловдив
По-скоро 99 върши работа, за 17 и 24 не знам дали минават оттам. Мотае ми се нещо, че точно в този Гербер съм ходила да ми вадят мъдрец - кметството май е наблизо.

В подлеза може и да е останал някой магазин, но не и този за бижута.

# 193
Здравейте!
Случайно наскоро да сте ремонтирали сребърни бижута? Става дума за закопчалка на сребърна гривна.
Другото ми условие е да работи в събота....  Flushed
И аз като Деси, препоръчвам бижутера в Тракия, в ТЦ Форум. Работи изключително и изпипва всичко. Не е и скъпар. Много пъти съм ползвала неговите услуги и се справя отлично. Работи и в събота. Понякога дори и в неделя. Имам му телефона, при нужда мога да го дам за други въпроси.

# 194
Долче, за Козма и Дамян ще слезеш на спирката на Детски свят. Пресичаш и тръгваш по диагонал между блоковете,  близо е, ще питаш някой. Срещуположно е на Общината, но не на булеварда, а малко навътре.
Мисля, че 29 ходи до Детски свят, виж спирките.

Общи условия

Активация на акаунт