Къде в Пловдив??? - 109

• 32 162
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
На клона на ОББ до сладкарница Нико на Шести септември има ли банкомат?
Има.

# 166
Някой с отзиви от Magic style на Скопие в Кючук Париж за маникюр? Никога не съм ходила, а ми се ще да пробвам гел лак. Ако препоръчате някой друг салон в близост, също става.
Благодаря.

# 167
  • Пловдив
Аз ходя в Mony nails на Бугариево 1А при Деси. Доволна съм.

# 168
Да препоръчате гримьор за следващата неделя? По възможност в Кършияка.

# 169
  • Пловдив
Освен Ениглас има ли друга фирма, където може да направим запитване за параван?

# 170
  • Берлин
Добър ден. Спешно ми трябва човек за ремонт на хладилник. Имате ли препоръка?

# 171
Здравейте,
Някой знае ли дали има в града таксиметрова фирма или човек, които предлагат за кола Тесла?
Блафодаря.

# 172
Препоръчайте алерголог, който работи с направление, моля! Става въпрос за тестване за стоматологична упойка за дете.

# 173
Тестове за упойки правят в кожния диспансер. Там имат налични повечето медикаменти. Не мисля, че лекар в кабинат има наличности, при условие, че  се ползва само една капка от вид при теста.

# 174
Къде се намира този диспансер, предварителна уговорка ли трябва?

# 175
Няма нужда от уговорка, ходи се сутрин. Кабинетът работи до 14 часа, ако не се лъжа. В Кючука е, входът е срещу кино Въстаник, от към Даме Груев се влиза. В Гугъл мапс излиза.

https://maps.app.goo.gl/GGXkTUM11SsEgjeu5

# 176
  • Пловдив
По-добре разпитай какво точно ще ползват да упойката. Да не се окаже, че се тестуваш за едно, а ще ползват друго. Локална ли ще бъде анестезията, краткотрайна венозна и т.н. Използват се различни препарати. Ако пък се ползва и опиат, там е сложно с тестването, но не вярвам в стоматологията да ползват мидазолам, морфин или лидол. Тези медикаменти са със специален режим на отпускане и те знам дали са налични за тест. За мен не е важен толкова теста, колкото опита на анестезиолога и адекватните му преценки и реакции при евентуален проблем.

# 177
Препоръчайте алерголог, който работи с направление, моля! Става въпрос за тестване за стоматологична упойка за дете.
Нашата практика изпращаме към доц. Стоева.  И  аз лично само на нея имам доверие. Тя е алерголог към ФДМ . Работи в кабинет,на лични мога да Ви дам координати. Платено е изследването, но цените не са непосилни.
На кожен диспансер не бих разчитала,особено след като на една силно алергична пациентка й изкараха нормални тестове.

# 178
А плаща ли се в Кожния диспансер, сякаш някъде мернах, че не работят с направление? А и алерголог май не видях да имат, а само кожни лекари?🤔
Предполагам, че няма чак толкова много упойки (става дума за упойка при лечение на по-голям кариес, не пулпит, няма да я приспиват)?🤔🤔
Трапезица, може ли координати и цени на ЛС? Точно във ФДМ щяхме да правим теста, но казаха, че нямали капацитет в момента...

# 179
В кожния диспансер са платени прегледите. Не работят с направление

Общи условия

Активация на акаунт