Къде в Пловдив??? - 109

• 32 165
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
"Хемингуей", "Шафран" в Капана или "Филипополис" в началото на Стария град са моите предложения.

# 151
  • Пловдив
Може ли препоръка за ресторантче около центъра, малката главна за обяд утре? Ще имам гости от чужбина...Смокини става ли?
Смокини работи от 17ч.
Театъра или нещо из Капана.

# 152
Рахат тепе, но до там трябва без кола. Има хубава гледка.

# 153
Гледка има, но храната е ужасна.

# 154
На мен ми харесва. Не знам какво точно имаш предвид.

# 155
Ами храната беше като претопляна няколко пъти/ топли предястия/
Може и инцидентно да е било, нямам представа 🤫

# 156
Ходила съм много пъти, не ми се е случвало.

# 157
  • Пловдив
И аз намирам храната и обстановката в "Рахат тепе" за компромисни. Предлагам "Атлас", "С 23" и "Патрики".

# 158
Рахат тепе имат хубава крафт бира и ако си до прозореца- гледка ( особено вечер,когато се виждат само светлините на града). За мен с това се изчерпват плюсовете.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 11:49 от Трапезица

# 159
  • Пловдив
Гледка има, но колкото да гледаш отвисоко. Виждаш не особено приятна част от града.  Вътре в заведението се усеща онази специфична миризма на кръчма, която помня от кръчмите в детството си, но не ми навява носталгия. Ако си на терасата котки те обикалят отвсякъде, което също не ми е приятно, когато се храня. Порциите са големи и сравнително евтини, но почти всичко е пържено, а салатите никога не са овкусени.

# 160
  • Пловдив
Някой може ли да ми препоръча учител по руски?

# 161
Някой може ли да ми препоръча учител по руски?
Ще попитам приятел,майка му,пенсионерка,дава уроци. Много приятна жена е.
П.С. Писах Ви с координати .

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 11:50 от Трапезица

# 162
  • Пловдив
На клона на ОББ до сладкарница Нико на Шести септември има ли банкомат?

# 163
  • Пловдив
Гледка има, но колкото да гледаш отвисоко. Виждаш не особено приятна част от града.  Вътре в заведението се усеща онази специфична миризма на кръчма, която помня от кръчмите в детството си, но не ми навява носталгия. Ако си на терасата котки те обикалят отвсякъде, което също не ми е приятно, когато се храня. Порциите са големи и сравнително евтини, но почти всичко е пържено, а салатите никога не са овкусени.

Рахат тепе редпи да затворят терасата си беше кръчмичка на открито с риба и цаца. Сега малко са го реновирали и уж изглежда по-добре, но се съмнявам чак да е станал шикозен.. Просто място, където да хапнеш набързо като си гладен, но специално да се кача в Стария град за него - не.

# 164
На клона на ОББ до сладкарница Нико на Шести септември има ли банкомат?
[/quote
Да, има.

Общи условия

Активация на акаунт