Къде в Пловдив??? - 109

• 32 162
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Моля,кажете пак адреса на магазина за месо( Иво ?) към гара Филипово. Благодаря!

# 136
Ето адреса https://g.co/kgs/HyrR4bR
Намира се зад спирката, която е след кръстовището Победа/Дунав
Моля,кажете пак адреса на магазина за месо( Иво ?) към гара Филипово. Благодаря!

# 137
Някой имали монтирани врати Еркадо и ако може снимки.

# 138
Къде да отида за откриването на партиди за ток и вода на нов апартамент с местоположение ул. " Парк отдих и култура" ? Апартаментът е на мое име, но може ли съпругът ми да подаде искането за откриването им?

# 139
Къде да отида за откриването на партиди за ток и вода на нов апартамент с местоположение ул. " Парк отдих и култура" ? Апартаментът е на мое име, но може ли съпругът ми да подаде искането за откриването им?
За ток -в МОЛ Пловдив, на първия етаж
За вода- на на бул. Шести септември 250. След моста на Адата и преди бензиностанцията на Лукойл се свива в дясно, по алеята. Носиш копие на Нотариалния акт, щом е новопридобит имот, ако мъжът ти е вписан в него, може и той да отиде, но партидите ще са на негово име. Инак искат пълномощно за конкретното действие.

# 140
За ток -в МОЛ Пловдив, на първия етаж
За вода- на на бул. Шести септември 250. След моста на Адата и преди бензиностанцията на Лукойл се свива в дясно, по алеята. Носиш копие на Нотариалния акт, щом е новопридобит имот, ако мъжът ти е вписан в него, може и той да отиде, но партидите ще са на негово име. Инак искат пълномощно за конкретното действие.
Благодаря.

# 141
Здравейте!От къде мога да купя дамско сако от сатен?

# 142
  • Пловдив
Ако има и други като мен, които обичат да правят обиколка на гребната, но не четат/гледат много новини.

Ограничават достъпа до Гребна база заради Европейското първенство по гребане за мъже и жени

От 24 май до 1 юни се ограничава достъпът до Гребната база заради дейностите по организация на Европейското първенство по гребане за мъже и жени, което ще се проведе от 29 май до 1 юни включително.
На 24 май започва затварянето с ограждения на пространствата около Гребния канал, като  отворени остават само подстъпите към него, а от 27 май до 1 юни той ще бъде изцяло затворен.
Организацията е необходима за качествената подготовка и безупречното провеждане на Европейското първенство по гребане за мъже и жени.

# 143
  • Пловдив
Здравейте.В ПаркМакс в Кичука има ли магазини за дрехи ?

# 144
  • Пловдив

Такъв тип мързеливо копче виждали ли сте някъде? В Алати бях днес, но нямаше, ако мога да си спестя обикалянето на всички хипермаркети наред.

И има ли зъболекар в темата /искам да задам един въпрос/.

# 145
# 146
  • Пловдив
Здравейте.В ПаркМакс в Кичука има ли магазини за дрехи ?
Има аутлет на nike и магазин на kik. Но и не съм обръщал внимание какви магазини има, наскоро откриха няколко.

# 147
  • Пловдив
Ако това е новия ритейл, чийто вход/ изход е от и към Кукленско шосе, то там има и вече работещ магазин на Under Armour.

# 148
  • Пловдив
Благодаря.

# 149
  • Пловдив
Може ли препоръка за ресторантче около центъра, малката главна за обяд утре? Ще имам гости от чужбина...Смокини става ли?

Общи условия

Активация на акаунт