Къде в Пловдив??? - 109

• 16 768
  • 424
  •   4
Отговори
# 30
В Мол Марково тепе на втория етаж (не му помня името)
Здравейте, може ли да ми препоръчате магазин за златни бижута, който да работи в неделя?

# 31
Вашите младежи на 18 г.в коя банка си откриват картова сметка ,младежка,без месечна такса ? Благодаря!

# 32
  • Пловдив
Вашите младежи на 18 г.в коя банка си откриват картова сметка ,младежка,без месечна такса ? Благодаря!

Сметката на дъщеря ми е в ДСК.

# 33
Във Fibank  един път ми казват с месечна такса,друг път- без. И понеже съм попадала на не много осведомени служителки,реших да попитам вас.

# 34
  • Пловдив
Като станат на 18години е стандартна сметка на възрастен човек /т.е. с такса/. За да е без такса вече като студенти могат да имат преференциални условия /примерно УНСС работят с ДСК/ и сметката без таксти.

# 35
  • Пловдив
Сметката на дъщеря ми е в ОББ и като отидохме миналата седмица да актуализираме данни и да променим лимити, ни казаха, че тези сметки на младежи, които идват от Райфайзен, продължават да нямат такси. Не знам как е обаче, ако сега се открива нова сметка в ОББ.

# 36
Здравейте, момичета моля ви за съдействие, откъде може да се купи или наеме глава на костюм на миньоните?
Детенце, на което му предстои рожден ден, в последния момент си смени желанието за гост герой и сега съм в спешно търсене.

# 37
  • Майничка
https://huxymascots.com/kostyum-pod-naem-minon-2
Не зная колко е актуално, но може да се пробва. В Пловдив е.

# 38
Здравейте,
Дали знаете някоя пекарна в Тракия да продават мекици?

# 39
За пекарна не зная, но в Бохеми в Тракия съм чувала, че в събота и неделя сутрин предлагат.

# 40
В ТBI няма месечни такси и ако вие самите решите да си отворите картови сметки. Иначе на ДСК за учащи, независимо дали ученици или студенти, но до навършване на 26 години, ако помня добре е без месечна такса.

# 41
Във Fibank  един път ми казват с месечна такса,друг път- без. И понеже съм попадала на не много осведомени служителки,реших да попитам вас.
ПИБ му беше от 14г, после пак там си я продължи каза, че няма такса.

# 42
В TBI не са ли без месечна такса? Мисля, че бяха едни оранжеви - Neon. Но пак питайте.

# 43
Нямат такси ТБИ, но за дете не е препоръчително. Имат разни кредити, които може да го изкушат, или пък неволно да ги активира.

# 44
Търся по спешност пекарна в Тракия или в близост, която да работи утре и да продава погачи/питки. Не е задължително да са по поръчка, само да са пресни...

Общи условия

Активация на акаунт