Къде в Пловдив??? - 109

• 16 775
  • 424
  •   2
Отговори
# 15
  • Берлин
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате ресторант с музика за вечерно събиране на 15 човека? Знам само Хитър Петър, но музиката е основно гадна чалга и хора. Преди 100 години в Малкия новотел беше с дисководещ и изключително разнообразна музика. Нямам претенции за квартал. Благодаря

# 16
  • Майничка
Някой бижутер, може би?
Здравейте,
Някой знае ли място или човек от града, предлагащи услуга ръчно гравиране на стъкло? Става въпрос за прост текст, не се изисква сложна картинка. Не искам лазерно гравиране.
Благодаря.

# 17
  • Пловдив
Лазерното гравиране е най-удачно за стъкло.
https://lazernogravirane.bg/gravirane-na-chashi/
Гугъл ми извади този резултат. Стъклото е много крехко и лесно чупливо, щом става въпрос за текст. Вероятно е по-евтино от ръчното.
За ръчно гравиране
https://petyabratovanova.com/
Но и цената е като за ръчно гравиране.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 20:07 от dazel

# 18
  • Пловдив
Зимата през уикендите имаше ди джей в Марса. Музиката беше разнообразна.
Ноте ди вино има гръцки вечери.

# 19
В Мегдана имаше хубава програма. Но отдавна не съм ходила.

# 20
  • под тепетата
Не знам какъв тип ресторант търсите, но с приятелка след театър бяхме в Морадо. Уцелихме музика, може би, защото беше петък или събота, от което бяхме приятно изненадани . И друг път сме ходили, но нямаше. Звъннете и попитайте, ако ви устройва, че да не се окаже стил, който не ви допада.

# 21
  • Пловдив
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате ресторант с музика за вечерно събиране на 15 човека?
В ресторант "Театъра" в двора на Драматичния театър има много нежно озвучаване от изпълнител с ел. пиано. За фон е много приетно, музиката е предимного хитове от миналото. Но ако идеята в за танци - не е подходящо.

# 22
  • Берлин
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате ресторант с музика за вечерно събиране на 15 човека?
В ресторант "Театъра" в двора на Драматичния театър има много нежно озвучаване от изпълнител с ел. пиано. За фон е много приетно, музиката е предимного хитове от миналото. Но ако идеята в за танци - не е подходящо.
Нещо такова търся, благодаря. От чалга и хора се обривам.

# 23
  • Пловдив
Търся препоръка за брокер на апартамен, който искам да отдавам под наем, моля ако познавате такъв да ми пишете.

Благодаря.

# 24
  • Пловдив
k sh, пратих на лично координати на брокер.

Има ли лагер за деца под 5 годишна възраст, моля споделете, ако знаете? Без Ранчо Диви Родопи

# 25
Къде да погледна за подарък за учител? Мисля за нещо от сорта на ръчно изработени бонбосниба послание или тип направени във формата на букет. Предпочитам да отида на място да разгледам и избера нещо.

# 26
  • Майничка
Двата магазина на Ирида - до светофара на Военна болница и до Пешеходния мост откъм Новотела и магазинът на Ради Славчева в Кършиака (пак близо до Новотела).

# 27
  • Пловдив
Къде в Кършияка или Гагарин предлагат климатици втора употреба?
Климатици втора употреба има на бул. България като тръгнете от подлеза на ОМВ към аптека Гален и ще го видите. Казва се Home clima. Имат и сайт. Ние лично взехме два хиперинвертора и сме много доволни.

# 28
  • here and now
Здравейте, може ли да ми препоръчате магазин за златни бижута, който да работи в неделя?

# 29
  • Пловдив
Отскоро и на Пешеходния мост има магазин за нестандартни букети - мисля, че видях и с бонбони.

Общи условия

Активация на акаунт