Къде в Пловдив??? - 109

• 32 232
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • Пловдив
Купувала съм куфар от Метро и от промоция в Инса ойл. Засега се държат прилично, вкл. с едно презокеанско пътуване.

# 407
  • Пловдив
Има и автобуси на Юнион Ивкони, които минават през автогара Север - може да проверите в сайта на превозвача за разписание.
За запазване на места обаче трябва няколко дни по-рано, защото техните автобуси идват от морето и винаги са пълни.

За останалите, които по-горе е посочен график, се обслужват от Мери транс и там място се запазва по Вайбър.

# 408
  • Пловдив
Краят на април си запазих така място - отговориха ми доста бързо

# 409
На този номер се запазва място през Вайбър

# 410
  • Пловдив
А връщат ли отговор, че все пак ще имаш запазено място?
В кой век сме с тия схеми?!...

# 411
  • Майничка
Да, връщат.

# 412
  • Пловдив
Реално, заради времето, в което живеем са тези схеми. Вероятно жената извършва по-печеливша работа в базата на фирмата и не е на гишето цял ден. Никой работодател не желае да плаща за клатене на крака, а така реално хората, които се нуждаят да пътуват в тези часове пак ще се обърнат към тях.

# 413
  • Пловдив
А защо да е на гишето цял ден, след като последният автобус тръгва в 12,30 часа? През 2016 все още имаше автобуси и следобед, но тогава ги обслужваха Хеброс. По онова време и Карат С вече обслужваха линията и дори билетите им бяха по-евтини, ама сега май вече няма разлика.

# 414
Дали ще мога да си закупя билети в такъв случай два дни по-рано или задължително трябва да си запазя местата във Вайбър?

# 415
Запазваш места през Вайбър и най-късно 30 минути преди да тръгне автобуса да си на касата, за да платиш.

# 416
  • Пловдив
Всеки месец пътувам, няма никакъв пробем. Пишеш във вайбър, до 15-20 минути получаваш съобщение за потвърждение. Аз съм взимала дори от понеделник за петък. Най-ранният рейс е в шест и половина, към 6:10 гишето вече работи и можеш да си вземеш билета.

# 417
  • Пловдив
На мен ми се струва чист хазарт тази работа.Някакъв чат във Вайбър не е реална резервация и доказателство за предстоящо пътуване .Какво би станало ако на гишето се окаже , че са свършили билетите ? Все трябва да се влиза в положението на фирмите, които не искат да имат разходи, а пътниците трябва да се гърчат в неведение за разписание и закупуване на билети.Много често се пита във форума за пътуване до София .Няма ли сайт ? Или и за това фирмите не искат да плащат ?

# 418
  • Пловдив
И затова не искат да плащат.

# 419
  • Пловдив
Нямах никакъв проблем с резервацията през вайбър. В деня на пътуването ми се наложи спешно да посетя зъболекар и отидох на автогарата 15 минути преди тръгването на автобуса - и си получих билета без проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт