Къде в Пловдив??? - 109

• 32 235
  • 769
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря на всички за информацията.

# 421
  • Пловдив
Нямам предвид някой да стои на гише по цял ден.
Точно, защото времето ни е такова, да вземат да пуснат сайт, откъдето да си купиш билет, както е при Карат С...

# 422
Търся фирма за основно почистване на жилище след ремонт. Някой да е ползвал услугите и да е доволен?

# 423
  • Euskal Herria
Знам, че целта на темата е друга. Но в нарочната за това все още не съм получила отговор. Затова питам и тук. Дали можете да ме насочите към ортопед, който ще се съгласи да извърши домашно посещение. Касае се за трудноподвижен възрастен (почти 90-годишен), коляното е доста отекло и има болки.

# 424
Според мен без образна диагностика няма как да се постави диагноза вкъщи. И без изследвания. И майка ми е трудно подвижна, на същата възраст, но я карах в поликлиниката, мина рентген, костна плътност, изследвания.
Лично аз съм доволна от д-р Попов, ДКЦ 1, ако изобщо е за ортопед. Може за ревматолог да е.

# 425
  • Пловдив
Автобуси за Търново от автогара Север ли тръгват?

# 426
  • Euskal Herria
Благодаря, DeVa®! Знам, че трябва да се отиде в кабинет, но не сме  в България и малко по-трудно ще организираме придвижването му.

# 427

Да.

# 428
  • Пловдив
Пиша тук...не е съвсем по темата... ако някой дава малък апартамент под наем, моля да ми пише Simple Smile

# 429
Благодаря, DeVa®! Знам, че трябва да се отиде в кабинет, но не сме  в България и малко по-трудно ще организираме придвижването му.
Имаше онлайн консултации през платформа. Може да направите поне това и да ви дадат насоки.

# 430
Да,в 8,30 и следобед в 16,00-16,30.,ако не ме лъже паметта.
Има и директен влак вече .

# 431
  • Пловдив
Да питам Simple Smile
Ако двама атудвнти ще учат в ТУ и УХТ къде в Пловдив ще е ок като локация за квартира?

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 10:58 от mystic woman

# 432
  • Пловдив
Какво е ТИ? ТУ ли е?

# 433
  • Пловдив
уф, да Техническия Simple Smile

# 434
  • Пловдив
Нещо между ТУ и УХТ - за да е сравнително удобно и за двамата, бих търсила в карето между р.Марица и бул. Христо Ботев и между бул. "Цар Борис 3" и бул. "Васил Априлов". Нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт