Къде в Пловдив??? - 109

• 31 518
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Здравейте. Къде мога да дам колан от естествена кожа да ми направят допълнителни дупки? Сама не смея, за да не го съсипя.
По принцип не се правят дупки на колан, а се скъсява от страната на токата. И вие можете да си го направите.
Да бе... Дупки си правим вкъщи от години. С клещи от Лидъл.
Иначе със замба...
Не бе…. Това че си правите дупки, далеч не значи, че така се прави. Ако жената отиде в Арт 93 или където и да е другаде, ще и скъсят колана от страната на токата. Аз лично съм имала колани с правоъгълни дупки, както и с елипсовидни, които няма как да се направят същите.
Не че ми пука кой какво си прави с коланите, просто исках да помогна на потребителката.

# 61
  • Пловдив
Някой давал ли е стол за претапициране и ако може, да ми препоръча къде да ида.🍀
Чудя се дали си заслужава въобще....

# 62
Някой знае ли кога е абитуриентската на Иконома и дали всяка година е на една и съща дата?

# 63
  • Пловдив
На 24.05 в Новотела са. Мисля, че миналата година пак бяха на 24.05

# 64
  • Пловдив
Някой давал ли е стол за претапициране и ако може, да ми препоръча къде да ида.🍀
Чудя се дали си заслужава въобще....
Аз носих преди няколко месеца. Фирмата е Марио софа, добре работи, но не знам колко ще издържи кожата. Засега 6 месеца е ок. На много шиб..но място се намира, но не успях да намеря друг тапицер. Този поддържа кожените седалки на няколко фитнеса и от там ми го препоръчаха. Взе ми 240лв за директорски стол, с изкуствена кожа. Същите столове са доста по-скъпи и прецених, че по-добре да го претапицирам, отколкото да купувам нов.

# 65
  • Пловдив
Автобусли Пловдив-Кърджали  движат ли се?

# 66
  • Пловдив
Би трябвало. Провери на автогара Родопи, засичала съм автобуси.
На онлайн разписания нямам вяра.

# 67

Движат се. Първия беше в 8 ч от автогара Родопи. После мисля чак към 11 ч.
В 13 ч има със сигурност автобус Пловдив -Крумовград, който минава през Кърджали.
За по сигурно попитайте. Може и на телефона на автогарата да звъннете. Купувала съм билет от касите там.

# 68
  • Пловдив

Движат се. Първия беше в 8 ч от автогара Родопи. После мисля чак към 11 ч.
В 13 ч има със сигурност автобус Пловдив -Крумовград, който минава през Кърджали.
За по сигурно попитайте. Може и на телефона на автогарата да звъннете. Купувала съм билет от касите там.

Много благодаря, ще звънна още днес.

# 69
  • Пловдив
Здравейте. За събитие на 31 май, реших че искам нова рокля. Нямам време да поръчам от Шейн или Тему. Трябва ми по-голям размер 2XL/3XL. Може ли да ми препоръчате магазини, в които да погледна и ако може да са по-интересни модели, да не са като чувал?

# 70
Понеже много харесвам пъстрите десени съм голям почитател на Теди 13 -производители от Пловдив на дамски дрехи от трико . Имат и големи размери до 5-6 ХЛ . Магазинът им е на Отец Паисий 31-диагонално на златната круша. Но са спортно-елегантни и по-скоро ежедневни . Ако поводът Ви е строго официален няма да са подходящи.

# 71
  • Пловдив
Тъкмо и аз щях да препоръчам Теди 13, но зависи какъв тип рокля се търси.

# 72
  • Пловдив
Спортно-елегантна ми върши работа. Благодаря ви, ще отида да погледна!

# 73
  • Пловдив
Ето страницата им във ФБ https://www.facebook.com/share/19Ho9N31EW/

# 74
Ето страницата им във ФБ https://www.facebook.com/share/19Ho9N31EW/
Леле, тази последната, синята рокля ме грабна. Запазвала съм си със съобщение във фейсбук дреха,която ми харесва и после си я вземам от магазина. Аз съм много доволна от качеството-пера,обличам,не са мръднали.

Общи условия

Активация на акаунт