Къде в Пловдив??? - 109

• 31 521
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, преди време някой ми беше казал, че Монклер якетата се шиели в Пловдив. Някой има ли повече информация?

# 76
  • Пловдив
То и за чанти Furla от различни места съм чувала и като питам - никой не знае.

# 77
Да, ментетата и после лъжат, че били оригинални, поне на Фурла се разбира по един конкретен начин. Всичко, на което пише ишлеме е фалшиво, вътре няма емблема със сериен номер. Има украински имитации на Фурла, които са много хубави, за които после лъжат, че тук ги шиели, ишлеме и не знам какво си.   За Монклер не знам. Ама и там всичко е фалш в България, според мен.

# 78
  • Пловдив
Имам позната, която работеше в една шивашка фирма, собственост на италианци,шиеха чанти и портфейли, но не си спомням за кои марки. Никакъв шанс да си купиш директно от тях каквото и да е било. Предполагам, че и с якетата е така.

# 79
  • Пловдив
Аз съм карала стаж в шивашка фирма, изнасяха се нелегално неща за продажба.

А тия украински имитации къде могат да се намерят?

# 80
  • Пловдив
Аз знам че Зарена работят по заявки за Фурла, но не съм го проверявала.

# 81
  • Пловдив
Момичета, като един Андрешко да попитам дали бракуват кола ако има неплатен фиш от тези, които се лепят по стъклото. Не че нещо, ама не можело в изипей, трябва в общината, пък не ми е много на път. Е, ако се наложи ще ходя, ама гледам да си го спестя.

# 82
Вещи, бракуването е в КАТ. А тези фишове, които ги лепят по стъклото на шофьора са от общината. Ако я дерегистрирате, въртете номерата, то би трябвало по служебен път в МДТ да получат информацията. Няма кола, няма глоба.

# 83
  • Пловдив
Благодаря! Ще спестя 30 лева Laughing

# 84
То ако е 30 лв. е от доста отдавна. Повече от три години е 50 кинта този тип глоба.

# 85
Момичета, има ли цветарски магазин в МОЛ Марково тепе?
Ако няма, къде в близост мога да намеря такъв?

# 86
  • под тепетата
Ако застанеш с лице към Синдикалния дом, от лявата страна му страна като пресечеш улицата имаше под китайския ресторант цветарски магазин.  Но ми се струва, че и в МОЛ-а съм виждала на първия етаж, но не съм сигурна.

# 87
  • Пловдив
Глобата със сигурност е регистрирана вече на името на собственика.
Що си мисля, че може да се плати и в изи пей. Така или иначе трябва да се плати.

# 88
  • Майничка
Май няма, цветарският на първия етаж беше преустроен на оптика. Този на Гладстон, срещу входа на фитнеса под "Борис Христов", си стои. Друг наблизо е "Цветята на Вазов", в участъка между съда и библиотеката.

# 89
Не във всички изипей могат да се плащат фишове. Преди 1-2години ходих в един срещу халите, където можеше, защото в тези наоколо не можеше

Общи условия

Активация на акаунт