Къде в Пловдив??? - 109

• 31 572
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
То преди 1-2 години не можех да платя данъка в една малка община, но сега мога.

# 91
Трябваше да пропусна последното изречение от коментара ми. Питаше се дали може да я бракува, без да се плати фиша.

# 92
  • Пловдив
Трябваше да пропусна последното изречение от коментара ми. Питаше се дали може да я бракува, без да се плати фиша.
Не по принцип, а дали ще стане с неплатена глоба, защото не й се ходи до общината.
В крайна сметка нека пробва, пък ще се разбере.

# 93
  • Пловдив
Това имах предвид, дали ще ми направят проблеми при бракуването и да ми отиде чакането напразно. Иначе като се наложи ще си платя. 30 лева е, от преди месец, и аз не повярвах, че е толкова малко. До Душото е, с една приятелка пием  кафе всяка неделя във Фенсито и едната неделя ме изненадаха. От всички наредени коли само аз имах този късмет, ама няма какво да се прави.
Пробвах в изипея, не можело, само в общината. Ще плащам данъци тия дни, мога да се пробвам и в кметството.

# 94
  • до най-прекрасния мъж
Защо да е малко 30 лв? Съвсем нормална сума е. Пред вкъщи пишат по 20 лв глоби за спиране след знак Забранено спирането за престой и паркирането. Включително и аз съм плащала такава преди няколко месеца. Платих я точно в Изи пей. Явно трябва да се пита в конкретния офис дали може, в най-близкият ми може.

# 95
Може и в районното кметство да се плати, не само на Радецки.

# 96
  • Пловдив
Плащам по банков път. Ако имаш онлайн банкиране, на фиша е описано какво да пишеш в полетата за банков превод.. Зарежда банката и банковата сметка избереш че е глоба. Номера на фиша и готово. Аз само така плащам.

# 97
Някой дали има вече впечатления от новата сладкарница Arte на "Христо Ботев" в близост до Военна болница? Казват, че всичко било с хубави продукти по домашни рецепти... Предстоят ми два повода и търся място с хубави, прясни десерти.
Скрит текст:

# 98
Някой има ли информация кои булеварди ще са затворени днес в Смирненски?

# 99
Някой има ли информация кои булеварди ще са затворени днес в Смирненски?
Информацията не беше ли за вчера?

# 100
А каква е причината за затварянето?
В Смирненски съм. Днес по някое време е нямало вода (не съм била вкъщи и не знам кога точно). Сега от казанчето на тоалетната продължава да тече кафява вода, а от чешмата в кухнята тече вода с бежов цвят...🙄 Някой със същия проблем?😬

# 101
  • Майничка
ВиК са обявили авария на водопровод на ул.Силистра.

# 102
  • Пловдив
И в Смирненски е имало велошествие.

# 103
Да, прочетох за аварията, а и ми казаха за липсата на вода. Обаче няма изтичане тази кафява вода (от мивките пък тече бежова вода).😐

# 104
Добро утро!
Можете ли да ми помогнете със салон, където правят кола маска (ръце/крака). Важно е да се спазва добра хигиена на работа (все пак за такъв тип процедури е ключово)

За предпочитане района на Кършияка/Захарна фабрика, но не е е задължително.

Възможността за паркиране в близост е бонус.

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт