Къде в Пловдив??? - 109

• 32 295
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря, ще купя и аз от това момче. До сега купувах орехи от голямата сергия в ляво от южния вход. Доста съседи сме в темата явно 😀

# 646
Има ли местен доставчик на Интернет и телевизия, от който сте доволни?

Много полезно инфо за ядки "Борче".

# 647
Ние сме много доволни от Cooolbox. Не сме имали проблеми до сега, вече 3 години използваме услугите им. Освен това не подписвате договор, може да прекратите плана си с едномесечно предизвестие (поне преди беше така).

# 648
Във връзка със сайт за следене на градския транспорт, в последния месец се движа с bus.plovdiv.truenorth.bg
Засича по локацията на телефона и ти дава най-близката спирка до теб, какво минава през нея и след колко време. Дано да не го прецакат нещо, че moovit беше ок, но само в началото.

# 649
Има ли местен доставчик на Интернет и телевизия, от който сте доволни?

Много полезно инфо за ядки "Борче".
Coolbox!

# 650
Не знаех, че предлагат и телевизия. Точно опция без договор ни интересува, че откакто Булсатком ги купи Виваком всеки път ни предлагат техните оферти с договор.
Ще проуча къде имат офис в Южен.

# 651
  • Пловдив
+ 1 за Coolbox - ползваме телевизията и интернета им от 4-5 години и сме много доволни!

# 652
Аз пак да се разпиша с още един глас за Coolbox.
Освен, че никога не са ни оставяли без интернет и телевизия /вече 4 години/, служителите в кол центъра са много търпеливи.
Щом са изтърпели баща ми да им обяснява час и половина по телефона, що на неговия телевизор аджеба нямало телевизия.... Trollface Като знам как обяснява, милия. Започва се с "натискам лявото най-горно копче на дистанционното и се появява къщичка"... и така нататък. Момчето го е слушало внимателно и търпеливо, и му е обяснявало като на дете първи клас какво точно да направи, за да тръгне телевизията.
Другият плюс, който отбелязвам за тях е, че с една такса имаш право на ТВ на 5 приемника. Ние имаме 3 телевизора у дома. Преди време мой приятел си прекрати договора за телевизия с друга фирма и след мой въпрос към Куулбокс, дали мога да добавя приемник на друг адрес /неговия/, се оказа, че може. Та с една такса, която си плащаме за вкъщи, гледаме ние, както и този мой приятел у тях.

# 653
  • Пловдив
Не знаех, че предлагат и телевизия. Точно опция без договор ни интересува, че откакто Булсатком ги купи Виваком всеки път ни предлагат техните оферти с договор.
Ще проуча къде имат офис в Южен.
И ние сме на Coolbox. Нямат офис в Южен. Всъщност имат само един в сградата до хотел Империал. Всичко се решава по телефон. До сега не сме имали сериозни проблеми с тях. Временни прекъсвания да, но бързо отреагират.

# 654
  • Пловдив
Тъй като стана дума за ядките Борче - дали ги има и в "Лекси"-тата?

# 655
Не.
В магазини Градус ги има. Аз поне оттам си купувам.

# 656
Аз ги купувам от магазини за плодове и зеленчуци.

# 657
  • Пловдив
Има ги и в някои квартални магазинчета. В едно от тези до вкъщи редовно зареждат.
А за момчето от Четвъртък пазара- напълно подкрепям. Винаги усмихнат и с пресни ядки. Препоръчвал ми е съвсем успешно и фасул, според изискването да увира бързо 🙂

# 658
  • Пловдив
Каква е цената на кашу и лешник ?

# 659
  • Стара Загора
Може ли да препоръчате магазин за дрехи втора употреба на центъра/около него?

Общи условия

Активация на акаунт