Къде в Пловдив??? - 109

• 32 303
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Харесала съм си аз едно дигитално, само че е неприлично скъпо Grinning така че засега търся други варианти.
Ако търсиш да закупиш свое, може и втора ръка. В пъти по-евтини са от нов инструмент.

# 676
  • Пловдив
Момичета, знам че е обсъждано, ама... Simple Smile
Трябва ми жена или читава фирма за еднократно почистване на малък апартамент. Не е след ремонт.

# 677
Моля за препоръка за фирма за изработка на кухненско обзавеждане. Както всеки, иска ми се качество, без да се налага да продавам бъбрек.
Мога да дам контакт, от който останахме супер доволни. Пишете ми на ЛС.

# 678
Харесала съм си аз едно дигитално, само че е неприлично скъпо Grinning така че засега търся други варианти.
Малко извън темата за Пловдив,но може н друг да е полезни,пускам линк за дигитални пиана с доставка до България.
Аз си взех без стойка,съпруга ми направи семпла конструкция от ПДЧ.

Buy Stage Pianos at Thomann – Bulgaria https://share.google/DHBFGGLvAwGNEkL1W

# 679
Моля за препоръка за фирма за изработка на кухненско обзавеждане. Както всеки, иска ми се качество, без да се налага да продавам бъбрек.
Ако се налага изработка по индивидуален проект,мога да препоръчам нашия мебелист,пишете ми ако желаете. Иначе от модулните мебели,Ирим са много приличен вариант . Ако не бързате,в Практис предлагат Ирим и  правят 20% намаление три пъти годишно,може да сте готови  с избора и на място да поръчате на следващото намаление есента.

В Пловдив има ли мебелист за реставрация на стар стол,да е качествено и да не ми излезе по- скъп от нов .

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 14:42 от Трапезица

# 680
  • Пловдив
mystic woman, мога да дам координати на сестра ми.

Къде мога да занеса файл с буквар от моето детство и да го принтират в красив вид /по възможност корицата да е по-плътна от страниците/?

# 681
  • Пловдив
Аз също мога да препоръчам фирма, която отговаря на критериите ви. Ако желаете ми пишете да ви дам контакти.

# 682
Здравейте! Някой знае ли откъде мога да си купя в Пловдив препарата Obir naturel? Турски е и много ми го хвалят, ама не ми се занимава да чакам доставка от сайта им.

# 683
# 684
Моля за препоръки за шивачка около "Капитан Райчо".

# 685
В блоковете срещу ДМ има няколко шивачки.

# 686
  • под тепетата
Момичета, в Пловдив 24 прочетох новина, която много ме зарадва. Най-накрая е възстановена автобусната линия Пловдив - Варна, макар и с един курс. По-рано бяха два.
  https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Vuzstanoviha-liniyata-Plovdiv-Varna-2663462
 Допълвам се , понеже варненската автогара е по-читава откъм информация и проверих там.
Автобусът е на Юнион Ивкони и е от/до автогара Юг Пловдив. Само не са посочили цените.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 07:30 от bilqna_69

# 687
  • Пловдив
В сайта им не се вижда, но Оbilet продава на 39лв./с тяхната такса/. Значи директно примерно 37-38лв.

# 688
От къде може да се купи хубав хляб изпечен на място, такъв като от едно време? На събота пазара има пекарна с точно такъв, но ми е много далече.

# 689
  • Майничка
Зад Четвъртък пазар, по уличката към бившата бензиностанция с/у Художествената гимназия; на "Иларион Макариополски" и "Капитан Райчо".

Общи условия

Активация на акаунт