Къде в Пловдив??? - 109

• 32 189
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
Препоръчайте инструктор за шофьорски курс. Защото чувам от разни места, че така или иначе няма да се научиш от курса и все тая при кого си. Така ли е наистина?

# 241
  • Пловдив
За мен курсът е абсолютно базов, часовете са малко. Теорията няма общо с практиката - може да знаш ЗдвП, но не означава, че може да шофираш.
Реално, когато вземеш книжката започва истинската практика, с много и различни ситуации, няма на кого да разчиташ и т.н.
Аз съм карала курса при Гавазов син, преди повече от 10 години.

# 242
The Invisible, синът ми взе книжка преди две седмици и не слиза от колата. Изключително доволни сме от инструктора, Стоян Николов. Ако решиш, ще ти пиша повече инфо на лични.

# 243
Препоръчайте инструктор за шофьорски курс. Защото чувам от разни места, че така или иначе няма да се научиш от курса и все тая при кого си. Така ли е наистина?
Димитър Паскалев - +359 88 872 5963. При него карах опреснителни часове. Останах доволна от начина на обяснение и това, че беше спокоен през цялото време, а не припрян и сопнат.

# 244
  • Пловдив
Моите и двамата ходиха в Автоцентър Куманови, при Кунчо, бил много търпелив и спокоен. От раз взеха книжки и явно са доволни, че преди два дни единият ми син го препоръчваше на приятел.

# 245
  • Пловдив
В китайския във Форума дали има лепящи закачалки и за четка за зъби за деца?

# 246
Здравейте, някой знае ли физически магазин в Пловдив,  където продават лабубу?

# 247
  • Пловдив
Намирам в олх, евентуално може да се разберете за лично предаване

# 248
Здравейте, някой знае ли физически магазин в Пловдив,  където продават лабубу?
Онзи ден момиченцата в парка коментираха, че има в Панда -та.

# 249
В китайския във Форума дали има лепящи закачалки и за четка за зъби за деца?
В Пепко има държачи за четка за зъби с вакуум. По 1,50 лв мисля, че бяха.
Благодаря за насоките до МЦ "Козма и Дамян"!😊

# 250
Привет! Някой знае ли магазин за ципове с по-голям избор?

# 251
Синът ми изкара миналия месец курса в автошкола Хаджийски.
Ходи с удоволствие,разбираха се в удобно време за двете страни,изпита е минал спокойно .
Каза,че е ,цитирам:  ,,Повече от доволен,, от курса.

# 252
  • Пловдив
Някой знае ли магазин за ципове с по-голям избор?
Мазиар,  или кинкалерията на "Опълченска"/"Х. Г. Данов"

# 253
sunflower, много благодаря!

# 254

Бонев не само даде базови познания на дъщеря ми, но за по-малко от месец ѝ разясни тънкостите на паркирането. За нея вече това е рутина. Той ѝ беше втори инструктор. При първия два пъти я късаха, ачик ачик ѝ се даде да разбере, че без рушвет книжка няма да вземе.
Та Бонев беше правилен избор за нея
https://www.facebook.com/share/1BvAjV82LB/

Общи условия

Активация на акаунт