Къде в Пловдив??? - 109

• 32 221
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Привет Hug
Ще съм благодарна, ако някой знае къде из центъра да потърся мъжка гривна от медицинска стомана.

В "На тъмно"-Center, ЦентърРайон Централен, ул. „Княз Александър I-ви“ 26, 4000 Пловдив

# 346
Момичета, мъжа ми иска да си вземе стягащо бельо. Виждали ли сте за мъж в някой магазин.  Онлайн намерих, но не искам да рискувам да поръчвам, защото може много да стяга или да е свободно ако не уцелим размера. Знаете ли от къде може да се купи.

# 347
Момичета, като млада домакиня моля за съвет къде мога да огледам за хубава посуда? Насочила съм се към порцелан, но и други бих приела, ако са качествени и красиви.Kissing Heart

Аптеката вътре в ДКЦ в Тракия (не Марешки, а другата) до Форума също прави лекарства.

# 348
  • Пловдив
Има едно магазинче срещу чешмичката на Джумаята, на тротоара посока Стария град - Dolce casa се казва-има много хубави неща. Имат и сайт.

# 349
Здравейте!Къде в града сте хапвали хубави мелби, като изключим Стената?

# 350
В Сладоледената къща.

# 351
  • Пловдив
И аз за Сладоледената къща. Особено и ако има места на терасата, е разкош (ако не е такава адска жега като в момента).

# 352
И от мен за Сладоледената къща.
С йогурт ми е любима!

# 353
Аз преди доста време (години) съм яла някаква шоколадова с алкохол (ликьор тип Бейлис или уиски), не помня името. Беше много хубава. Предполагам, че я предлагат все още. Съпругът на приятелка също харесва тази с йогурт.

# 354
  • до най-прекрасния мъж
Аптеката вътре в ДКЦ в Тракия (не Марешки, а другата) до Форума също прави лекарства.
Аптека Запад беше другата аптека, но е затворена от поне месец, ако не и повече. Помещението е празно, не зная какво ще има там. Другата им аптека пред големия Т Маркет също затвори преди няколко години

# 355
Няма ги вече аптеки Запад. Не знам дали цялата верига, или само тези двете.

# 356
Е, как ще я няма цялата верига? Може би само тези двете в Тракия (вероятно са преместени другаде). Тази, която беше на ул. "Й. Гавазов" в Смирненски, я преместиха някъде около Мол Пловдив, на ул. "Свобода" май.
П. П. В сайта им обаче фигурират и трите споменати аптеки.😆 Денонощната на Пещерско със сигурност вчера си работеше.

# 357
Конкретно тези в Тракия коментирам аз. Другите не знам къде се намират.

# 358
  • Пловдив
И тази до Т-маркета в Гагарин я няма вече.

# 359
Както и аптеката в Марково, тя беше първата, която Запад закриха. Сега аптека има, но е на друга фирма

Общи условия

Активация на акаунт