Къде в Пловдив??? - 109

• 32 276
  • 769
  •   1
Отговори
# 555
Ако искате плътни качествени хавлии за плаж, може да видите и магазина на Яна Панагюрище на ул. Иван Вазов.

Иначе има в Джъмбо, Декатлон, китайските магазини, в Тезенис в мол Пловдив.. предполагам и на още други места

# 556
Имам всякви хавлии, но за плаж са ми най-удобни декатлонските. Съхнат много бързо, леки и компактни са.

# 557
  • Пловдив
Пещемалите на мен са ми най-удобни за плаж, при тръскане пясъкът пада супер лесно, без да се набива в материята.

# 558
  • Пловдив
В Пловдив от къде мога да купя пещемал от физически магазин?

# 559
Шивашка може ли да смени цип на сак за пътуване?
Рязко в бързината дръпнах ципа и го счупих.
Има ли някой в района Смирненски, център, руски,Кичука, който може да ми помогне?

# 560
  • Пловдив
Инглиш Хоум, вероятно Пепко и подобни също.

# 561
На кой адрес в Пловдив мога да подам заявление за еднократната помощ от 300 лв за ученик, ако живея в Смирненски? На ул. "Вечерница" 1А приемат ли заявления или се занимават с други неща?

# 562
  • Пловдив
Моите ги взех пак от Тракия, след Еконта в бл. 45 има магазин за дрехи и играчки, тук ми беше казано мястото.

# 563
Шивашка може ли да смени цип на сак за пътуване?
Рязко в бързината дръпнах ципа и го счупих.
Има ли някой в района Смирненски, център, руски,Кичука, който може да ми помогне?
До старите Хали на ъгъла ми смениха цип на раница. Работи до обяд от понеделник до четвъртък.

# 564
На кой адрес в Пловдив мога да подам заявление за еднократната помощ от 300 лв за ученик, ако живея в Смирненски? На ул. "Вечерница" 1А приемат ли заявления или се занимават с други неща?
На Вечерница не може. Не знам адреса къде се подава, но аз съм подавала електронно.

# 565
Долче, мисля, че се подават на "6-ти септември"77, но по-лесно става по електронен път. Те връщат отговор с вх.номер.

# 566
+1! И аз миналата година от този магазин взех по препоръка от форума ☀️
Моите ги взех пак от Тракия, след Еконта в бл. 45 има магазин за дрехи и играчки, тук ми беше казано мястото.

# 567
Подлеза на Централна гара има ли още ремонт там и въобще някой знае ли дали ще има магазини?

# 568
  • под тепетата
Преди три дни нямаше ремонт и всичко си беше по обичайния начин.

# 569
Има много магазини, както си беше.

Общи условия

Активация на акаунт