Къде в Пловдив??? - 109

• 32 308
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
И в Капана, пекарната на ъгъла срещу Старият Пловдив.

# 691
  • Пловдив
В издирване съм на място за детски рожден ден /става на 5/. Не ми се нрави детски център, предпочитам нещо на открито, свързала съм се с fun park Оризаре.
Може и заведение с хубави съоражения отвън. Да не е и примерно Лаута, където ще трябва да се превърнем в готвачи. Или ако има помещения под наем и да ползваме кетъринг. Едно време до Екскалибур имаше заведение Теди със съоръжения и децата можеха да търчат на воля, да се ангажира външен аниматор...

# 692
  • Пловдив
Вижте конна база Тара в Ягодово. Правят детски рождени дни, имат храна, децата играят навън, качват ги на кончетата.

# 693
Също конна база Фригопан.

# 694
  • Пловдив
Заведението, където правиха партита, изгоря скоро. До последно не бяха възстановили щетите, но може и да са пуснали отново опцията за празнуване на рожден ден.

# 695
Здравейте!Кога и къде може да се извади карта на ученик-8 клас и какви документи са необходими?

# 696
  • Пловдив
Здравейте!Кога и къде може да се извади карта на ученик-8 клас и какви документи са необходими?
От бюрата за издаване на карти, ива няколко. С уверение от училището, документ за самоличност и самия ученик, защото ги снимат. Ако няма навършени 14 години, картата е безплатна до месеца на раждане и се ходи с родител и акт за раждане.
В новото училище ще ви дадат уверение на 15 септември.

# 697
  • Пловдив
Може и с международен паспорт, ако има. Не съм ходила с дъщеря ми, ходеше сама, с паспорта.

# 698
Ако детето все още няма лична карта/международен паспорт, но е навършило 14 години, какво се прави? Уверението от училището не е ли достатъчно?
За безплатната карта до 14 г ходих само аз - акт за раждане на детето и снимки от фото носих.

# 699
Ако детето все още няма лична карта/международен паспорт, но е навършило 14 години, какво се прави? Уверението от училището не е ли достатъчно?
За безплатната карта до 14 г ходих само аз - акт за раждане на детето и снимки от фото носих.

Не. Тогава искат ученическа карта + уверение. Идеята е да има снимка на детето за да не се вади с едно уверение карта на друго дете.
Иначе на дете до 14 г. и аз съм вадила сама със снимка и акта за раждане.

# 700
Заведението, където правиха партита, изгоря скоро. До последно не бяха възстановили щетите, но може и да са пуснали отново опцията за празнуване на рожден ден.
Работи си на пълни обороти. Празнувахме там завършването на началното училище през юни, имат си и техни аниматори, които много занимаваха децата.

# 701
Kaili, благодаря! Съвсем забравих за ученическата карта!😅

# 702
Сигурни ли сте за акта за раждане? Че се носи за дете под 14 год?

# 703
  • Пловдив
То за дете, навършило14 и до месец не си му извадил лична карта, не знам за карта да транспорт, но в мвр можеш са отнесеш глоба.

# 704
Сигурни ли сте за акта за раждане? Че се носи за дете под 14 год?
Да, искаха ми акт за раждане, от него въвеждаха данните. Аз бях направила копие (мислех, че остава при тях, но ми го върнаха;). Използваха го, за да гледат данните от него. Нищо че пак успяха да объркат името на дъщеря ми😂, но казаха, че нямало значение дали на картата има една буква "к" или я няма, все си важала...😃
Дунди, да, знам, че до месец след навършени 14 г ще трябва да има издадена и лична карта. Но със сигурност карта за транспорт ще вадим преди да е готова.

Общи условия

Активация на акаунт