🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 461
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 120
Единствената причина Клаудия да стигне до тук е, че добре преброи мадамите и остана при Виктор. Сега трябва да влязат в роля сякаш имат интерес, но това на Викиту не му се отдава. Тя му се нахвърля агресивно, за да има материал за пред камерите, но може би не е наясно какво ще се излъчи. Това е единственият начин, по който мога да си обясня как може да няма абсолютно никаква връзка с реалността.

# 121
"Ти сега глупав ли ме искаш или здравомислещ..." ох, бе Вико как ти ги ражда главата тези тъпизми. Горкият, кога ще се научи как да общува с жена.

# 122
Кво пак е направил Виктор? Не ѝ е пуснал ли? Grinning

# 123
Клаудия ми е абсолютен топ в главата, за мен няма по-естествено хубава там. А ако се постарае и с косата и да я докара медно руса, ако бях мъж, отивам и си я взимам вкъщи. И за годините си се държи доста адекватно.
Обаче и Люба харесвам! Ма не чак толкоз.

# 124
Глупав ли ме искаш... Ми Вико, ти не даваш друга опция... И то в конкретната ситуация - ако я гледа, е глупав, ако зяпа крокодилите е здравомислещ... Мъка, мъка...

# 125
Според мен с Клаудия можеше да им се получи за няколко месеца поне, защото тя наистина си го хареса. За съжаление както излезе и преди той се е познавал с Любомира така че явно ще избере нея поради това. Може и да са се уговорили предварително, което жалко понеже не ги виждам заедно въобще.

# 126
Толкова са ми скучни и досадни Виктор и Клаудия, не виждам абсолютно нищо между тях.

# 127
Гледам отначало този път, ми Виктор е като упоен и сложен на екран насила, с последни напъни е там сякаш, нз как са го задържали докрай, трагикомични синхрони.
Клаудия и тя като него чакала знак, и двамата интуитивни, ще си прегризя нещо, да стане по- вълнуващо.
Лошо ми е!

# 128
Клаудия си е пооправила цвета на косата и сега изглежда малко по-хубава..

# 129
Дано Виктор не се напие сега на вечерята и да почне пак да ръси тъпотии ,че  и Васко и Марто ги няма да го покриват .

# 130
Клаудия си я представям с тъмнокестенява коса, идеално изправена, подстригана на къса черта под ухото и с бретон, в стил Ума Търман от "Криминале". Идеално ще подчертае големите й светли очи и бяла кожа. Това рижо убива всичко.

# 131
Клаудия освен, че е нетрадиционна като красота има и страхотно сексапилно тяло. Изобщо не ме интересува как се облича и какви са и чехличките .. Хубавия кон и под чула си личи. Срещата им с Виктор е напрегната има трепет поне от страната на Клауди. Мисля, че тези двамата наистина биха могли да се разберат и за по - сериозно продължение, но първо трябва да се отдадат на чисто физическото си привличане... И тогава ще се наместят нещата помежду им. Няма закъде да бавят, защото вече  трупат повече от месец и имам усещане че направо ще избухнат.

# 132
Клаудия е яка мацка ама..само се хаби с Виктор. Във всеки случай сама няма да остане след предаването. Да предпочетеш Люба пред Клаудия е молоумна работа..просто това не е мъж. Ако беше нямаше изобщо да се колебае.

# 133
Дано Виктор не се напие сега на вечерята и да почне пак да ръси тъпотии ...
То не му трябва да се напива за това...

# 134
Виктор ми дава усещане като да са вкарали експериментално 12 годишно момче, която да възмъжава пред камери, не си обяснявам как може да няма нищо мъжко в него, досега как се е справял.
Клаудия е там мъжа, той жената, щяха да се изплющят, ако нямаше камери и Злюба да наднича зад ъгъла, ама тук какво да правят, ще се разочароват взаимно без консумацията.

Общи условия

Активация на акаунт