🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 947
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 470
За мен са интересни майките на ергените , мама Светла , мама Ксения...Чакам ергенски майки в този сезон, ще дочакам ли, знаете ли?

# 1 471
Косара прилича на Хотей вече. Не е нормално. Може алергия да има към нещо. Ще страдат,но на екран да са!
Тези ергени по сценарии ли са толкова жалки или толкова си могат , б’ейба!
Много си отиват Васо и Косара, и речниците им са на същото ниво.
Васето , много бързо забрави , че и той е бил план Д, за ерген. 😀
На Марто му светват очите от щастие само като клюкари. Не бях виждала такъв”мъж”  досега .

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 07:04 от Labubu8

# 1 472
И аз следвам въпросният "спонсор" на Даниела от години и не мога да повярвам, че такъв човек може да има нещо общо с нея, те са от две различни планети направо.
Кой е той? Може ли снимка, име? 🙂

# 1 473
Това, което обърна плочата при Косара беше онази първа целувка/засмукване, което хич не и хареса. И дотам. После вече се търсеше и под вола теле. То не, че нямаше де. Но розовите очила паднаха тогава.

# 1 474
  • София
Единственото хубаво нещо е, че финалът вече се вижда. Още 3 епизода и свършва тази мъка.

Ади, страхотно им разказа за срещата на злобилките.
Отлично поведение и владеене след провокациите от Косара (най-вече) и Ферай.

Косара иска да е специалната. Да я обожава някой ерген и само за нея да има очи. Това в Ергенът никога няма да стане. Дори и при Николов при наредения сценарий, Мартин например целуна Мартина. Тя какво очаква, като е влязла в това шоу?
Но момичето мисли за бъдещето, а това и участие в Ергенът е само трамплин. Като гледам много добре и се развива инстаграм кариерата, така че да не я мислим.
Но какво стана сега, нали уж беше сърдита на Васко, но реши да му даде още един шанс, но срещата не я видяхме?! Спекулира се във фейса, че не била нещо добре, викали лекари и т.н. Дано всичко е наред. Интересно дали ако е по-сериозно положението няма да измислят сценарий при който тя уж се отказва и си тръгва? Защото аз винаги съм виждал в нея, амбицията да победи на всяка цена и не би си тръгнала току-така.

Така или иначе Васил на синхрон каза, че изборът му клони към Адриана. Имал очи само за две жени (Ади и Косара), колебаел се между тях, но не било в полза на Косара. Нещо такова каза.
А пък Адриана допълни, че Васил бил от мъжете, които предпочитали спокойствието пред тръпката. А при тях има и тръпка. Т.е. тя предлага и двата пакета, докато Косата предлага само тръпка. Като добавя и онзи странен синхрон на Даниела след разговора с Роси, за мен Адриана печели на 95%

Срещата с Росица беше катастрофа. Роси се постара, но твърде късно. А и с това нейно, 'Уау' на цели три пъти ми направи много лошо впечатление. Като цяло, доста беден речник. Васил се държа доста дистанцирано. Росица била план Д, нещо такова смотолеви. Абе хора, слагайте субтитри, че 90% от тазгодишния каст не могат да говорят.
Доста кринджав момент беше когато Росица очакваше целувка, но Васко се дръпна. Ако е жена на място на последната церемония ще откаже роза на Васил. Би трябвало да осъзнава, че няма шанс.

От трите писма, това на Росица ми хареса най-много.
Ферай се дозакопа. Ей така си откара 2 месеца пълен курорт това момиче. Нулев шанс и с тримата ергени, но ядене и пиене на корем.

Следващия епизод ще е негледаем.
Ще гледаме една нагласена постановка от треторазрядни актьори.
Виктор и неговите терзания. Яко криндж ще има.

# 1 475
  • София
Не се ли изтърка номера с целувката в любовния триъгълник - Мартин-Даниела-Мартина; Виктор-Бранимира-Любомира , а сега и Васил-Ади-Косара.  Тотална творческа немощ на продукцията.

# 1 476
Ооууу! Какво чета? Виктор снощи не е ли избрал вече? Много евтини трикчета, да отлагат 1 минута действие в 3 седмици, по 3 епизода. Снощи не гледах, изобщо няма да връщам записа. 🫣

# 1 477
Косара харесва само себе си. Толкова е самовлюбена, че никой не може да я измести от първото място в собствената и глава. Васята беше удобна резерва, защото видя, че нито за Мартин, нито за Виктор тя е номер едно. А тя това иска - да е единствена и неповторима. И реши да го играе сякаш тя не ги иска. Не, че ги искаше, де. Просто иска да е победителка.

Васил е такъв охлюв, че на моменти предпочитам личните драми на Виктор да гледам. И той не харесва никоя, както трябва, ама има план за цялата азбука. Не вярвах, че ще го кажа, но добре, че беше Мартин да има малко живец в тва предаване.

И ако наистина снимат острова на любовта - то тоя влез-излез сезон беше прелюдия точно към това. Така и не им се получи тоя формат. След първия сезон всичко тръгна рязко надолу. Той и първия един сезон…

# 1 478
Добре, че ми каза. Таман го включих, да взема да го изключа😆 Аз си мислих, че родилните мъки на Вики са към своя край, а то,  не та не! Отивам да си чета саркаст. Поне нещо смислено е написал човекът!

Ооууу! Какво чета? Виктор снощи не е ли избрал вече? Много евтини трикчета, да отлагат 1 минута действие в 3 седмици, по 3 епизода. Снощи не гледах, изобщо няма да връщам записа. 🫣

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 07:13 от Labubu8

# 1 479
  • София
Тази Адриана много говори. Ако беше съвсем малко по-мълчалива и обрана, цена нямаше да има. Изглежда сякаш се чувства длъжна непрекъснато да ломоти нещо.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 08:13 от bazel

# 1 480
Викторчо според мен просто има някакви травми, които трябва да лекува. Изглежда добре и е забавен (когато не се потва), ама е много нерешителен. Хубави сеанси с психолог биха му помогнали. На мен ми харесват с Клаудия, с Любомира са ми като приятелчета.

# 1 481
Аз си чакам боНбата. И тя е...на Марто да му  просветне и да каже на Даца "не та щА" и Даца да остане с пръст в уста. Е тогава за мен ще е успешен сезона и ще е превъртял играта. 😁 Другите двама какви ще ги къдрят не ме интересува и без това са слаби играчи, а и мъже.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 11:02 от *Амбър*

# 1 482
2 епизода посветени на моминските майки....ако и на тъщите на Васко посветят толкова време...че и те са бая.

# 1 483
Ще сме си тука до Коледа явно. Само дето “окапваме” повсеместно.

2 епизода посветени на моминските майки....ако и на тъщите на Васко посветят толкова време...че и те са бая.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 09:00 от Labubu8

# 1 484
За вчера - е това беше най-скучния епизод до момента. Направо си изгубих времето да гледам. Даже няма да се връщам да ви чета - то какво да й се коментира на тази скука?

Общи условия

Активация на акаунт