🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 962
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 455
Не задавайте въпроси, чиито отговори може и да не ви харесат, особено ако не искате да ви лъжат.
Така се живее много по-добре.
Точно. Той се постара пред нея да ѝ пощади достойнството, а на синхрона си е мислел, че просто си бъбрят, не е очаквал, че ще се излъчи. Не би допуснал той съзнателно подобно излагащо го противоречие.
Не жалете толкова дамите, знаят къде са влезли. То и навън е така - в един момент си привлечен от някого и искрено му се отдаваш, в следващия виждаш голямата си тръпка и всичко към другия губи стойност. Където играят чувства, логика няма. Освен това ергените трябва да създават контент и съспенс за зрителя, малките не могат да си позволят като баткото да зарежат предаването по средата.
Аз, теле като Буба не мисля, че тя ще се разочарова навън. Ние харесваме спокойствието и да командерим, с Виктор ще си паснат - тя ще му дава наклон и взема решения, той ще си я слушка. Ако не се намеси изневяра и чувствата ѝ са истински, дълго могат да изкарат.

# 1 456
Роси как го гледаше Васко, милата едвам издържа вече...
че и той го усети. Ужас.
"Ужас", може би, защото не й е навит, иначе що да е ужас...прас, фрас и те така. Mr. Green

Или съвременните мъжлета се изприщват от проактивни жени...смалява им се ...самочувствието?
Ужасът беше за нея. Много отчаяна изглежда, много пренавита. За една целувка...

# 1 457
Ади е прекрасно момиче и беше адски подведена(точно като Елена). Ок, да осъвремени малко аутфитите и си е супер. Красива, фина, изразява се добре и смятам, че не е глупава. Приказвала много ми пък темерути като Бранка да не са по добре. Аз я харесвам и смятам, че Васо не я заслужава. И след срещата момите я разпитваха постоянно, даже се опитаха да я унизят затова тя си разказа повечето неща щото я предизвикаха.
Абе и тя като Елена много бързо се филмира и преди и след целувката доооста му се понатиска. Това трябва да й говори, че не трябва да вирва носа. Но аз не харесвам и Васил. Не мисля, че той харесва и Косара. Просто за в шоуто я иска “трофейно”. Доста е изкуствен. И с псувнята му в синхрона си показа що за стока е.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 14:01 от Linda*kiss

# 1 458
Косара изобщо не я виждам ледена и недостъпна емоционално. Напротив. Това, че е фръцла и обидчива кифла, как я прави студена и необичаща? Че тя се разтопи Васил като я попита има ли още един шанс за него, галеше го с поглед, направо беше изтръпнала.
Недостъпна емоционално дотук виждам само Даниела, като човек, който ползва чувствата на мъжете за облаги и не си позволява чувства, защото там е работно поле.
Със същото впечатление съм. Но подозирам, че няма да се разберат, ще се разочарова и ще си тръгне.
Спойлер:

Скрит текст:
Фактът, че майката на Росица е пътувала до ШЛ, за мен означава, че тя е едната финалистка.
Адриана пък ми изглежда непоклатима в намерението си да го спечели, очаквам тя да е втората. Освен това АМ здраво нахейти Васил в Надкаст, а с Косара са много близки. Ще поживеем, ще видим.

# 1 459
Васил не харесва Ади сексуално. Тя си каза милата – спокойно му било с нея. Коя жена иска да е просто носеща спокойствие?!
Бузакисът ще избере Васил. Тя не струва ментално и като характер, но любовта е ирационална. Това е положението и се доказва с формата.
Адриана и Люба. И думата не е спокойствие, да не се ласкаят.
Това при мъжете е ефемизъм за липса на тръпка и истински интерес - послушна, удобна резерва.

# 1 460
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Косара, откакто си заминаха приятелките й, загуби всякакъв интерес към предаването и Ергените.
Толкова за колко харесвала Васил.
Че тя не спира да го плюе във всеки един нейн синхрон.На това ли казвате влюбена жена?
Той я харесва сексуално,но не мисля,че има дълбоки чувства.И тя го знае.

Васил брутално ми падна в очите днес,особено като каза,че когато целунал Адриана, се запитал какво ли ще изпита Косара като разбере? Ужасно унижение към Адриана,все едно е втора категория жена и поощрителна награда,в случай,че няма нищо друго.

А, как хубаво тръгна сезона. От върха до под нулата са вмомента. Не знам къде Продукцията обърка и защо така паднаха. Още с преждевременният избор на Мартин,тръгнаха надолу и няма спиране. Виктор не става за нищо,само мрън мрън и "още търся отговори" , Васил - лицемерен смешник с наизустени реплики и отегчена физиономия.

# 1 461
Клаудия ми прилича на една актриса - Sophie von Kessel - yчаства в италианския филм "Пръстена на дракона". Хубави са и двете.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 02:50 от blue🐦jay

# 1 462
МалИИИИИ, какви дълбоки страсти, само защото Васил си заформи класически любовен триъгълник. Ролите са ясни. Като целувал Адриана, вика, се сетил за Косара. Така се случва и в житейската ситуация. Целуваш жената, мислиш си за любовницата. Затова целуваше Адриана сутрин, обед и вечер, 'щото му е слаба паметта, сигурно. Smiley

# 1 463
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Каква изненада - Васил се оказа изпечен лъжец. Лъже наред без да му мигне окото - даде напразни надежди на Адриана, които изобщо не смята да сбъдва, после пък най-хладнокръвно излъга и Росица. Много грозно поведение! Той сигурно си мисли, че е вРЪхТа и голям играч, обаче отстрани и обективно погледнато, изобщо не е мъжко това.
С право не го харесвам от първия миг. Чак и залухавата Ферай се светна какъв точно мъж е.

# 1 464
  • Sofia
Колко годишни да майките на Косата и Любомира? Някой има ли идея?
Изчислих към 49-50 най-много, но не знам. Не ми младеят със сигурност.
На мен тези мамита ми изглеждат на тотално изоставили се около 55-годишна - тази на Клаудия, и 65-годишна - на Люба. Около мен сума ти жени от 45 до 60 год. и всичките изглеждат много по-добре от тези две жени. Ни мъ бийти Laughing

# 1 465
Не съм гледала последния епизод, но Косара... Свикнала е, според мен, на внимание и обожание от околните. Ако се беше родила метър и петдесе с кафяви очи, па дори и с певчески талант, друга песен щеше да пее сигурно. Има някаква неведома за мен, като жена, харизма, с която обгръща мъжете и толкоз. Като почне бавно да мига с поглед и едва - едва да ръси диалект, и рязко се хипервитализирам и аз като Ади.

# 1 466
Някой редактор ще да е набрал на Васил....Доста кофти беше това с разговора с Роси и извадени от контекста изречения от синхроните, които бяха точно обратното, на това, което ѝ казва Васил. Грозно се получи,  може би съвсем обмислено. Замислих се колко ли пъти в живота някой ти говори мило, а отдолу в субтитри вървят някакви мислени подигравки. Грозно беше цялото това нещо, не и без помощта на екипа обаче.
Ферай явно злобее, но пък не изглежда толкова нелепа като преди. След онази им среща обаче,  явно няма земна сила, която да склони Васил пак да я покани..то си беше незабравимо - и за Васил, и за нас:)
Поне ако не друго, е забавно.  Още си спомням от миналия сезон финала с майката на Алек..."Сашко, хайде кажи чао на каките и да си ходим!"
Да видим този финал какво ще роди

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 03:29 от friends

# 1 467
Мисля,  че каза “де’йба” или както се пише, защото го цензурираха. Така че не Д, а просто Б 😅

Абе, за какъв план Б си се разтревожил, след като си Д...

# 1 468
Аз мисля, че Марто настрои Косара и Ферай срещу Васко. 100% са го коментирали. Така че Марто има пръст в поумняването на Ферай и отдръпването на Косара.

# 1 469
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мисля,че Марто има влияние.
Ферай отдавна не я е канил,показва тотален безинтерес към нея,тя не е толкова глупава и го вижда това.Причината ,поради която сега го плюе е точно тази.

Косара мисля,че никога не е била Уау с Васил.Имаше някакви симпатии и покрай приятелките беше в настроение и за срещи и да играе играта на влюбваща се.
Обаче приятелките й си заминаха всички заедно,тя остана сама, загуби настроение и интерес да разиграва сцени + Васил няколко пъти се "изложи" според нейните критерии и ето как стигнаха до тук.
Не мисля,че някога щеше да се получи нещо между тях повече от симпатии,евентуално секс извън формата и кой откъде е.

Васил и Адриана обаче много си отиват - физически сякаш един за друг. В Адриана не харесвам това,че е досадно приказлива и мен такива хора ме напрягат. Мисля,че и Васил не харесва чак толкова бъбриви.Те не спират,бе човек. Бла бла бла..

Апропо,Адриана, Туджаров е лайквал усилено нейни снимки още от 2021-ва година. Или са имали нещо романтично (в което не вярвам особено),но е факт,че се познават от много време.Навярно и са виждали по срещи в София.

Общи условия

Активация на акаунт