🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 962
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Stockholm
Ако някой си отяде на Нуй в Ергена и това видимо  си пролича , това бяха Аааалекса, Бранка и Косарчето Joy

# 1 441
И на мен Васил и Косара са ми "двойката", виждам тръпка, страст, почти влюбване и е взаимно. Тя като свали гарда имаше няколко ситуации, в които чак мила ми стана, виждам човешко лице и не лошо сърце. Той също не е лошо момче, но е изградил образ, как трябва да се държи един мъжкар и хем малко преиграва с него и се разминава с истинското му аз, хем по-трудно се отпуска.

# 1 442
Васето си тръгва с Адриана

# 1 443
  • Stockholm
Нямахме много избор този сезон за любима двойка, но ако се налага,  гласувам за Васко и Косара. Вижда се, че  много се харесват и има истинска тръпка между тях.

# 1 444
Марто като така набързо валидира Даци й отне възможността да е кралицата на сезона, да я избере на финала и да обере точките. Сега, вече заедно вътре, търкат диваните и "съветват младите", измести се фокуса и интереса. Не може тя да не си го е помислила.

# 1 445
Тези двамцата са ми неприятни поотделно, а заедно са ми минимум тройно по-неприятни.

Могат да се пробват да убият времето като групово тормозят Роси.
Нямахме много избор този сезон за любима двойка, но ако се налага,  гласувам за Васко и Косара. Вижда се, че  много се харесват и има истинска тръпка между тях.

# 1 446
Косара ми е супер неприятна. Последните няколко епизода повече се трае, защото вече не е в групичка, в която взаимно си повдигат самочувстието с чуждото нещастие, но тя и с Васил не се държи много добре на срещите.. поне аз не мога да си представя да отговарям на въпреки и да се държа неуважително с мъж, с който съм се съгласила да изляза и уж ми харесва неговата компания ...това е най-добрият начин да отблъснеш някого.. ама на Васил явно му действа стимулиращо.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 13:59 от BobbyDyl

# 1 447
Вижда се, че мъжете въобще не са отблъснати от жени с режещо поведение (Бранка, Косара), нито пък са привлечени от такива, които за всичко се съгласяват с тях (Роси, Мартина).

# 1 448
Само аз ли виждам, че Ади и Васко си приличат и по физиономии, освен уж взаимната химия...Rolling Eyes
И аз го забелязах. Около носа и брадичката някак. Като братче и сестриче изглеждаха в един момент, когато не се целуваха, разбира се.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 09:17 от Linda*kiss

# 1 449
Васил не харесва Ади сексуално. Тя си каза милата – спокойно му било с нея. Коя жена иска да е просто носеща спокойствие?!
Бузакисът ще избере Васил. Тя не струва ментално и като характер, но любовта е ирационална. Това е положението и се доказва с формата.

# 1 450
  • София
Изчетох ви и съм съгласна с всичко, което сте написали дори и да е противоположно. Този сезон ме направи шизофреничка 😂. Даниела понякога не мога да я понасям, но друг път много ме кефи 😉. С Мартин е същото - хич не го харесвам, но има мозък и напоследък има страхотни попадения с момичетата 🌹. Да вземат с Данка да направят кантора за брачни / сърдечни/ консултации😂
Виктор задмина Хамлет…
Днес Ферай много умни попадения имаше 😉
Роси, ех, Роси 🩷 😢
Косара, ако отреже Васил, ще си върна всичката критика, която съм писала и спестила по нейн адрес и ще я нарека отново Царствена 😉

# 1 451
Според мен Ади си е традиционна красавиця. Тя просто няма какво да си пипа. Хубави зъби, устни, чисто лице, нос, симетрия, коса, нисичка, слабичка. Просто излъчването 'и е на леля. Grinning
В тяло е хубава, но е далеч от класическа красавица - най-малкото няма класическа форма на лицето  - долната и част е издадена напред, като обратна захапка. Носът й е дълъг и се разширява рязко надолу, устните са близо до носа, от което и брадичката също е по-скоро плоско-обемна, не е малка елегантна брадичка. Устните не са изписан контур. Зъбите й не са точно чарът й.
Добре й стои с прибрана коса. Има хубава линия на косата като я дръпне назад.

Роси според мен не е глупаво момиче, но тази липса на самочувствие я прави направо негледаема и нелепа във флирта. Натякване, подмятания, натягане, мимикриране, натоварващо самоподценяване (ама то с това поведение реално има основание да се подценява).

Васил започва все по-долно излъчване да има.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 14:09 от Linda*kiss

# 1 452
  • в сърцето на един мъж...
Не мога да повярвам, че изборът на новия папа и речта му, ще са ми по-интересни от тоя епизод. Много съм разочарована, става все по-скучно и по-скучно...

# 1 453
Каква според вас ще е изненадата утре? Дали няма да им пуснат скрити кадри от сезона, например баса на Васил, за да го води Косара?

# 1 454
Според мен Ади си е традиционна красавиця. Тя просто няма какво да си пипа. Хубави зъби, устни, чисто лице, нос, симетрия, коса, нисичка, слабичка. Просто излъчването 'и е на леля. Grinning
Надула е джучки 😶🙄, вчера ми попадна в инста.

Общи условия

Активация на акаунт