🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 913
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Наистина ли влизат тези жени, то това няма да бъде грам гледаемо, всичко ще клони към простотия и опорочаване.

Клаудия изглеждаше много добре в промото за идната седмица.

Васил постъпи грозно срещу Роси, с това, което каза на синхрон и се излъчи. Не знам дали ще избере някоя и какво се случва. Ади е приятен избор за него.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 10:04 от Stoyanova.A

# 1 501
Аз днес си чакам боНбата. И тя е...на Марто да му  просветне и да каже на Даца "не та щА" и Даца да остане с пръст в уста. Е тогава за мен ще е успешен сезона и ще е превъртял играта. 😁 Другите двама какви ще ги къдрят не ме интересува и без това са слаби играчи, а и мъже.

Нищо не чакай днес, няма епизод Grinning

Аз не съм разочарована от Васил.
Просто не съм очаквала нищо кой знае какво от него, не го харесах още от влизането му и човекът се постара да не ми опровергае първоначалните впечатления.

Гледала съм всички сезони на Ергена, но от горния списък само Дениз горе-долу помня. Другите са ми плътна мъгла, смятай.

# 1 502
Съгласна съм с green_lizard, няма лошо, че на Косара и светват флаговете, намирам за странно колко го беше идеализирала преди това.

# 1 503
Малко инфо за започващия тези есен нов Ерген: 'Любов в Рая' на Тушев.
Снимките са започнали от този понеделник 5 май, но това е коментирано вече. Просто го слагам за да е на едно място всичко

Сигурни на 100% участници:
Дениз Хайрула от Ергенът, сезон 1
Габи Бланко от Ергенът, сезон 2
Шермин от Ергенът, сезон 3
Киара от Ергенът, сезон 3
Петър Данов (danov.petur в инста) - актьор
Денис Луизов (dnk.deniss в инста) - не ми е известен

Simple Smile

Това сериозно ли е или е някаква шега? Защо ще ни връщат разни стари моми от ергена? Да не правят Ергенът и Биг Брадър 2 в 1? Само сеир ли ще гледаме или ще е романтично пердаване - що за глупост? Ако зора е само сеир за народа, да връщат и онази русата пияница, забравих й името, която постоянно преследваще Александра от Сезон 1 и да вкарат Анета - поне, като ще е сеир, да е до края. А да - и Силви задължително, та да крият всички ножове и да не могат да спят, а тя да им свири между стаите с хармониката. И, разбира се, солидно количество алкохол. Страшна глупост - едни и същи физиономии.

# 1 504
Наистина ли влизат тези жени, то това няма да бъде грам гледаемо, всичко ще клони към простотия о опорочаване.
Че то до сега образователно предаване ли беше? 😁

# 1 505
Поне нови фльорци да вкарват, а не тези претоплени манджи.

# 1 506
Стелче,вече ми е вторник. Joy
Ауу "тутанкамион" ли ще гледаме и "разврат на събитията" май са нейни бисери.Много вулгарна ми беше визуално и ръсеше простотии на килограм.Това за Габа.

# 1 507
Малко инфо за започващия тези есен нов Ерген: 'Любов в Рая' на Тушев.
Снимките са започнали от този понеделник 5 май, но това е коментирано вече. Просто го слагам за да е на едно място всичко

Сигурни на 100% участници:
Дениз Хайрула от Ергенът, сезон 1
Габи Бланко от Ергенът, сезон 2
Шермин от Ергенът, сезон 3
Киара от Ергенът, сезон 3
Петър Данов (danov.petur в инста) - актьор
Денис Луизов (dnk.deniss в инста) - не ми е известен

Simple Smile
Само кючекинята Мони Хамбургер липсва и гнусотата ще е пълна. Горките мъжове Joy

# 1 508
Васил, ако беше от началото в предаването,  Виктор щеше да е цвете😄😄 . Поне не ги лъже и им казва истината. Аз като че ли предпочитам това.
Ако имаше още време Васил дали щеше да нацелува всички. 😄😄😄

# 1 509
Идеята на “Любов в рая” е втори шанс за отхвърлените от предишните сезони на “Ергенът”… Иначе си е просто Love Island. 😁

# 1 510

Е, нали оригинала на предаването го правят с бивши участници от Ергенът и Момата. Предполагам, че сигурно по договор им е зададено да вкарат поне някой от старите сезони, като не може всички участници да са от стари предавания от тези формати. Joy

Снощния епизод отново беше поредната скука. Косара иска да е специална и единствена, а според мен много й се искаше и при нея да стане като при Даниела и Мартин, но не успя да си опече питката като последната. Joy

# 1 511
Ако са верни слуховете, Адриана и Туджаров си отиват. И двамата имат нафталинен файб. И са people pleasers на повърхността, подмазвачи, които хитреят.

За Адриана Васил е някакво топ попадение. Права е Косара, че Адриана няма да се откаже от него. Той може и Мартин да нацелува, Адриана ще пърха екзалтирано около него.

# 1 512
С Тутанкамона може да се посмея, Дениз в последно време ми е симпатична…ама Шермин…:д

# 1 513
Васил, ако беше от началото в предаването,  Виктор щеше да е цвете😄😄 . Поне не ги лъже и им казва истината.
Казва той.."търся отговори"Цял сезон ги търси и пусто никъде не ги намери тия отговори.В дън земя са потънали. Joy

# 1 514
Явно няма да надградят, но и Явно винаги има опция надолу🤷🏼♀

Наистина ли влизат тези жени, то това няма да бъде грам гледаемо, всичко ще клони към простотия о опорочаване.
Че то до сега образователно предаване ли беше? 😁

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 11:41 от Labubu8

Общи условия

Активация на акаунт