🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 913
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Че то до сега образователно предаване ли беше? 😁

Е, като не е било образователно, не значи, че трябва да се превръща в експеримент по търпимост към криндж. 😅
Ако това е реален каст, за мен лично пълното отсъствие на вкус и мярка вече става тъжно, не забавно.

# 1 516
  • Варна
Малко инфо за започващия тези есен нов Ерген: 'Любов в Рая' на Тушев.
Снимките са започнали от този понеделник 5 май, но това е коментирано вече. Просто го слагам за да е на едно място всичко

Сигурни на 100% участници:
Дениз Хайрула от Ергенът, сезон 1
Габи Бланко от Ергенът, сезон 2
Шермин от Ергенът, сезон 3
Киара от Ергенът, сезон 3
Петър Данов (danov.petur в инста) - актьор
Денис Луизов (dnk.deniss в инста) - не ми е известен

Simple Smile

Голям сеир ще падне. Със сигурност ще го гледам. 😁

# 1 517
Малко инфо за започващия тези есен нов Ерген: 'Любов в Рая' на Тушев.
Снимките са започнали от този понеделник 5 май, но това е коментирано вече. Просто го слагам за да е на едно място всичко

Сигурни на 100% участници:
Дениз Хайрула от Ергенът, сезон 1
Габи Бланко от Ергенът, сезон 2
Шермин от Ергенът, сезон 3
Киара от Ергенът, сезон 3
Петър Данов (danov.petur в инста) - актьор
Денис Луизов (dnk.deniss в инста) - не ми е известен

Simple Smile
Само кючекинята Мони Хамбургер липсва и гнусотата ще е пълна. Горките мъжове Joy
Мони Хамбургер каза 😂😂😂😂
Сама се смея из улиците 😂😂
Бутам си бебето в количката и сигурно, хората си мислят, че съм изтрещяла! А тъкмо приспах нощната купонджийка - не искам да я будя. 😂😂😂😂😂😂😂

# 1 518
Тя Киара затова ходи на участия по прашки 🤣

# 1 519
Точка за редакторите, че излъчиха синхрона на Васил, да видим най-накрая истинското му лице. Грозно се подигра с Роси, но тя сама си е виновна - няма никаква връзка с реалността. Иначе откъм сценарий сезонът тотално заора, никой не знае какво, за Бога, се случва, кога е финалът, кога е церемонията, съспенс - 0. Трагедия.

# 1 520
  • София
Където и да се бута, просто няма харизма и освен да бъде подигравана, друго няма шанс да постигне. Гласови данни пък ептен липсват при нея, но не и самочувствие.

# 1 521

Ооххх, не, продължавате 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 1 522
Е, като не е било образователно, не значи, че трябва да се превръща в експеримент по търпимост към криндж. 😅
Ако това е реален каст, за мен лично пълното отсъствие на вкус и мярка вече става тъжно, не забавно.
Непопулярно мнение, но предпочитам да гледам Габи Бланко и Дениз пред Косара, Клаудия и т.н. С първите поне има смях, вместо постоянно цупене и кринджави разговори.

Казвайки това, най-вероятно няма да гледам предаването, защото ще се излъчва есента, а тогава има по-интересни риалитита.

# 1 523
Да вкарат и една дето беше все пияна миналата година май беше и циркът ще е пълен! Тия жени не търсят мъж, а шоу, как ще ни натрапят обратното, ми е интересно😂

# 1 524
Не видях сред новите участници да е написан Нуй? Що така..той ще участвува ли ?Joy

# 1 525
Ни Нюйи, ни татко Танко, на загуба ще е …

Не видях сред новите участници да е написан Нуй? Що така..той ще участвува ли ?Joy

# 1 526
Виктор май ще повтори номера на батко Алек - да изчезнеш за шейсет секунди.

И аз мисля така, най- много ще хване бармена😆

# 1 527
  • До морето
За пореден път се убеждавам, че красотата е като салама, на всеки му харесва различен 😃
Адриана била с обратна захапка, божемой. Любомира я броят за хубавица, на Клаудия майка й пресолила манджата като казала, че е красавица, а топа на топа е Косара......
За мен Адриана е наистина класическа хубавица, всичко й е на място, освен ръста. За мен съвършената жена трябва да е с дълги крайници. Не харесвам жени с детски телца.
 Ако ме бяхте питали първият ден коя е най-грозна от всички, моментално без да се замисля, бих посочила Любка. За мен тя направо е ощетена визуално. Макар че сега вече свикнах с нея и даже я намирам за симпатична. Клаудия също има хубави черти, но там пък с тая коса и тия дрехи, ми лъха на нечистоплътност. Но ако я пипне професионалист, ще ги отвее другите

И накрая "любимката" ми  Косара. Още на срещите в София като я видях и направих асоциация с братя Богданов.

Вече 2 месеца не мога да се отърва от усещането, че има някаква тежка алергична реакция и всеки момент ще й бият Урбазона и това лице ще спадне най-накрая.
За начина, по който се търкаля по шезлонгите, не ми се коментира. Прилича точно на някоя мазна, разплута кадъна от харема на султана. И това е момиче на 26, ми тя утре като роди 2 деца и директно трябва да минава на джиприсанчи. И тесногръда, и елементарна, и на диалект говори....

И въпреки това и тримата ергена първо нея фиксираха.....мистериЙ 🙄

# 1 528
Ферай-трамвай , не, не става . За този  бизнес  дето се е запътила, трябва да се нарече на нещо дето да вози меко.
С Фифи Кадилака примерно по ще и връзва.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 11:42 от Labubu8

# 1 529
Ааа, не сравнявайте Виктор с батко му Алек. Вторият беше отракан и ни направи супер шоу. До последно не се знаеше към коя от двете русокоски клони. Както той сам каза “Изпълних си ангажимента към продукцията”. Докато Виктор е обикновен смотльо, а сезонът - предвидим.

Общи условия

Активация на акаунт