🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 925
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 485
Васето е като н@@к@н тук..д@@ба Joy

# 1 486
  • През девет планини в десета...
Клаудия е много красива по нестандартен начин. Има запомнящи се черти и това е в неин плюс като бедеща  актриса. Има присъствие и излъчва силен характер. Много ми харесва. Дано да има успех в кариерата и в личния си живот.

# 1 487
  • София
Вчера изгледах епизода на скорост х2 и пак разбрах какво е станало, даже без звук беше по-добре.
Косара беше с много кофти коса, ама важното е, че тя си се харесва. Тя какво беше казала, че нямала корекции, сто процента има скули това момиче? Ужасни физиономии видях от нея, докато Адриана разказваше за срещата. Направо си беше подигравателно. Трябва да избягва такива гримаси, че й седят грозно.

# 1 488
Връщах си начални епизоди, че търсех едно място дето по мой спомен леля Данче казва че и 2 лева няма, ама не го намерих.

Но видях че най-първите рози на Виктор бяха така - Бранка, Роси, Люба, Клаудия. Роси му отпадна, но другите си останаха в този ред. За мен е ясно, че ще избере Любка, ако избере някоя.
И аз очаквах финалът на Виктор да е вчера ...

Косара изглеждаше много красива с пижамата, за първи път ми изглежда красива на мен.
За специалността, не знам какво да кажа, че аз помня един синхрон "Не е важно, коя целувка е първа, а коя последна"

За Роси не виждам нищо лошо, че е излъчила желание да бъде целуната, похвално че Васко го е хванал също, ама той има защита към тия неща, трябва той да е решил, не се оставя на моменти да го водят.
Само Роси да не го бърка с "щяхме да се целунем", ама няма нищо чак страшно.
И за мен 95% Васко ще избере Ади.

Наистина най-голямата мистерия е финалът на Мартин.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 08:43 от Одри ♡

# 1 489
  • Пловдив
Клаудия ми напомня на Алф с тази физиономия, която редовно прави 😀

# 1 490
Най-голямата и неприятна изненада е вчерашното поведение на Васил. Отвратително отношение към жените, тотално дъно. Изглеждаше улегнал и не очаквах приказките от синхроните.
За съжаление Роси няма да си тръгне сама. Има нещо много смотано в нея и, в комбинация с ниското самочувствие, е негледаема.
Косара ми е антипатична, много пъти съм го писала, но нагонът не мълчи и Васил си го влече.

# 1 491
МалИИИИИ, какви дълбоки страсти, само защото Васил си заформи класически любовен триъгълник. Ролите са ясни. Като целувал Адриана, вика, се сетил за Косара. Така се случва и в житейската ситуация. Целуваш жената, мислиш си за любовницата. Затова целуваше Адриана сутрин, обед и вечер, 'щото му е слаба паметта, сигурно. Smiley
А, целуване, някои и цял секс изкарват, мислейки си за друга.
Адриана също си е пренавита и много тъпо подразни с това, че може да са спали заедно. А то реално, нея я отразяха за секса Grinning
Просто Васил дразни с позьорството. Един искрен ахмак може да е по-симпатичен от един разобличен лицемер.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 09:39 от Linda*kiss

# 1 492
Моята теория е, че на Васил такава като Косара (това не го разбирайте, че тя нещо УАУ, просто се държи като натикана мутреса) няма да му върже в реални живот и сега му се е паднал. Иначе и двамата да много бавни.

# 1 493
Ако Васил беше започнал с останалите, от него щяха да избягат повече моми, отколкото от Виктор.

# 1 494
  • София
Малко инфо за започващия тези есен нов Ерген: 'Любов в Рая' на Тушев.
Снимките са започнали от този понеделник 5 май, но това е коментирано вече. Просто го слагам за да е на едно място всичко

Сигурни на 100% участници:
Дениз Хайрула от Ергенът, сезон 1
Габи Бланко от Ергенът, сезон 2
Шермин от Ергенът, сезон 3
Киара от Ергенът, сезон 3
Петър Данов (danov.petur в инста) - актьор
Денис Луизов (dnk.deniss в инста) - не ми е известен

Simple Smile

# 1 495
Оле..ужас за жените - Киара,Шермин...май няма да се гледа

# 1 496
Бланко коя беше - бърбораната или мис Габи?

# 1 497
Габи е тази с “разврата на събитията” и “тутанкамиона”.
За настоящото предаване - следя това, което вие пишете и се забавлявам с вас, защото от две седмици изобщо спрях да го гледам. Пълна скука е, тук поне е забавно 😀

# 1 498
  • София
Бърбораната

Голям сеир ще пада...

Скрит текст:

# 1 499
Мен Васил ме издразни с тази си реакция към Косара. Очаквах го по-стабилен, все пак е chatgpt!!!!А той се оказа обикновен мъж! Някой може ли въобще да си спомни какво точно беше провинението му спрямо Косара - както каза Мартин, аз не виждам ситуация тук. На 27 години като бях, вече драмите ми бяха на съвсем друго ниво с мъжете, та нещо трудно схващам това момиче. Иначе е много красива, по-красива от Адриана, просто тук го разбирам. Жал ми е, жал ми е как свестните момичета, готови да се отдават, да обичат,  биват низвергнати заради емоционално недостъпни ледени кралици. Този сезон това видяхме. Как са са били обичани от майките си тези мъже, че да избират това познато поведение? Не жените имат травми, а нашите ергени.
Снощи, докато размишлявах над епизода, си мислех нещо сходно - за да се държи с жените по този начин Васил, явно е имал "пример" като поведение от страна на бащата или отношение на/към собствената му майка. Родителите му са разделени. Чета коментари не само тук, че Косара била претенциозна, сръдлива кифла, но недейте подценява способността на жената да си навързва детайлите, още повече когато я карат да се чувства недобре. Косара много точно го усети. Всичко тръгна от нескопосания опит за целувка, след който на синхрон видяхме колко озадачено я е накарал да се почувства. Беше си грубо навлизане в личното пространство от страна на Васил, но той е прекалено егоцентричен най-малкото да има способността да се подложи на качествен самоанализ дори. Според мен точно тук разумът я подтикна да  бъде нащрек и че човекът, когото си е харесала, ментално (дори) не се доближава до 30-год. мъж.
Васил по един много неприятен начин показва на жената, с която е в момента, че е привилегирована, като принизява някое друго от момичетата, борещи се за него. Направи го веднъж на последната среща с Ади, заявявайки, че се радва, че тя, а не Росица е спечелила. Втори път го направи снощи пред Косара, като съпостави двете целувки и заяви гласно значението на всяка една от жените за него. Проблемът не е, че си честен, а как казваш нещата и какво усещане оставяш в другите. Рядко неприятен тип, мазен.
С Косара със сигурност не са им се получили нещата. В Надкаст Анна-Мария беше в студиото с Косара и доста стабилно си го насоли. И не звучеше повече като личен хейт, защото тя интерес към него нямаше, а като към човек, който е оставил разочарование в приятелката ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт