🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 297
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 210
Люба с това ли отива облечена... Ужас...

# 211
Айде сега - Клаудия го била притискала и пр. Ми то с такъв дето и той не знае какво прави там и какво иска как да се държиш? Или..с Брана и Люба се е бил разбрал придворително как ще играят, но не и с Клаудия. И като станаха нещата с нея по-истински и Виктор се наака.

# 212
Ох, не мога, голям криндж. Представи си 15 мацки да дойдат да се запознаят с теб и всички, освен една, да си тръгнат доброволно. 😂

На Клаудия 100% са ѝ обещали солиден бонус, за да остане докрай и да не се провали и този финал. 😂

# 213
Клаудия се държа студено с Виктор. Той като й казва, че не е сигурен, ако тя го харесваше, щеше да му скочи и да му даде лесен избор. Обаче тя не...ледено студена и го държа на изпит като първокурсник. Ами не е за него, нито той за нея. Ако и Любомира се държи така, то по-добре за Виктор е да си тръгне сам. Забравят, че това шоу се казва Ергенът и жените са повече от мъжете. В крайна сметка от жените си зависи, защото между толкова различни жени е трудно за един мъж да направи избор. Ако мъжете бяха повече, същите трудности би срещнала и момата. Не всички са като Мартин, който си избра най-политкоректния избор, пък дали ще остане с Даниела е друг въпрос.

# 214
Викторчо се изприщи. С Люба му е гот, но и с Клаудия му е гот по-друг начин.

А Кози, приятелка на Марто ли ще играе?  То вече няма фигури, Кон, Офицер, Царицата...тя къде се бута.

# 215

Аз не разбрах, той иска и двете или не иска нито една?🙄

# 216
Косара е като бухтичка в лицето, а пък и с тази двойна брадичка. Не е лоша на външен вид, но не е толкова хубава да си покрие самочувствието и претенциите. Все трябва да е спИциална, но не е.

# 217
С Любомира му е гот на горната глава, а с Клаудия - на долната Joy Щом и при двете не е завършен комплектът, няма да стане работата.

# 218
Не мисля, че това беше идеята на 24часовата среща. Виктор побърза да се скарат, за да не му се наложи да спи с нея ???

# 219
Марто препика сюжета.

# 220
Мартин е много жалък с женските си номера, как подля вода на Васил.. Само той е най-големят мъж, с най-хубавата жена във формата..

# 221
Олеееее Мартин е със сигурност навън с Косара. Никакви даниели няма вече, нито Мартинки. На бас!

# 222
Клаудия се държа перфектно! На вечерята той по неговия криволичещ и заобиколен начин й каза, че предпочита Люба. Клаудия без драми и излагации каза ок, пожела му хубава вечер, стана и си отиде в стаята.
На другата сутрин Виктор подхвана нова песен - аз съм объркан, аз така, аз иначе, аз те харесвам, остани!
🤨🙄🙄
Е... момичето какво да направи? Вижда го, че в главата му е пълна каша, хем му се иска, хем не му стиска. Ми много ясно, че ще го хване на къс пас, няма да се оставя да я правят на маймуна! Мега много ме изкефи!

Мартин как подля вода на Васил... Косарче, бате, с него не сте един за друг!

# 223
Мартин започва да става gay best friend-a на групата. 😁

# 224
Налъм не може ли един път да говори нормално без патос. Еб@си слабия актьор.

Общи условия

Активация на акаунт