🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 456
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 195
Виктор е прав за близостта, но как можА да дръпне Люба настрани и да я налигави? Така и (ако искаше) можеше да дръпне Клаудия.

В случая не това е важното, а наивността с която сам се успокоява, че е прав и сух...

# 196
Ама той Виктор си го каза - плаши се колко е привлечен от Клаудия, и затова дава назад. А тя не разбира и продължава да го натиска. И после му казва, че не му натиска бутоните. Гаслайтърка е, такава е Grinning Клаудия ми е мега токсична и не знам какво толкова ѝ харесвате.
Клаудия е доминираща 😁😁 В тяхната връзка Клаудия ще го наказва в ъгъла ако не слуша или не дай длси боже излезе с някоя приятелка на диско😁😁

# 197
През цялото време си представях как накрая Виктор се съвзема и има хепи енд с Клаудия, но явно не ми работи добре интуицията.
Представям си Ники Николов как постоянно си скубе косите, едва ли е спал и една нощ с тая детска градина дето си взе там.

# 198
И кво стана сега? Клаудия го подложи на кръстосан разпит, въртя го на грил, той нищо съществено не каза и сега… тя все пак ще ходи на церемония, където изборът по правило е негов. Острото й поведение, имаше смисъл само ако щеше да му бие шута. Не схващам…

# 199
  • София
Плаши се, защото нея няма да може да я изтезава, нали това му беше фетиш. С Клаудия той ще се гърчи като червей.

# 200
Наум не каза ли, че Васил бил последният оцелял ерген? Ясна работата. 🙄 Да си ‘оди, поне да не навърта сметка за ток и вода.

# 201
Виктор остана с Любомира и Клаудия защото са момичета с характер, за разлика от него. Много ми е сладък, но и толкова неадекватен. Не знае какво иска, с жени ли, с мъже ли, да върти дупе по дискотеките или да бъде сериозен спортист, модел ли да е, актьор ли да е.. Просто не знае какво е все още. Дано се намери скоро.

# 202
Тези които най-често плашеха цял сезон, че ще си тръгнат, Анна-Мария, Мартина, Любка, Клаудия, така и не си тръгнаха по своя воля до самия финал.. Изпуснаха своя шанс да си тръгнат с достойнство

# 203
Изпусна шанса да му бие шута и да натрие носа на Люба, сега той ще й бие шута на церемонията. Глупаво решение.
Щеше да е забавно Люба да остане победителка, просто защото другите 2 са се отказали 😀

# 204
Оцеляват милите, още малко и да забравим тия твгоби и ние, те да си ходят още 3 години на психотерапия и всичко ще е наред.
Забелязахте ли днес Данка, нещо посърнала й физиономията, замислена, подпухнала, определено не й е добре до Марто. Независимо театър или не, тоя мъж си е токсичен за мен.

# 205
С риск да ме вземете на абордаж.. това шоО е за по зрели девойки, които да се раздават като за последно. На нашите момичета сега целия им живот е пред тях. Много им дреме за Виктор, Васко и всеки друг. Ако стане нещо, стане, ако не - курортчето и да идва следващия.. Wink

# 206
Признавам си, до сега не съм гледала , но днес виждам една мома - Клаудия, която не знам сценарий ли е това, обаче ми падна шапката. То принципи, претенции, изисквания, направо като стара мома - даскалица. И тези претенции на кое отгоре?

# 207
Виктор ме вбесява. Такова жалко мекотело няма. Напълно е изкуствен. Играе си неговия евтин театър. Никоя не харесва. Поне да беше добър актьор, а то и там е трагедия.

# 208
Някой разбра ли каква е драмата на Клаудия? Аз нищо не разбрах!!!

# 209
  • София
Ох, сега ще гледаме другата неприятница.

Общи условия

Активация на акаунт