🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 426
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 180
Клаудия ме печели по всички линии -ако играе значи е страхотна актриса. Ако не играе е най-истинката.
Абсолютно! Най-накрая един директен човек, който знае какво иска, с конкретни въпроси, с кураж!
Нищо токсично няма в това да си директен! Да те мотаят и да те залъгват - това е токсично и нараняващо поведение.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:56 от Tess d`Urberville

# 181
Клаудия просто иска да си ходи. Викито си представяше финал с Бранка и Любомира. Сега се опитва да я задържи, за да има последната дума в избора.

# 182
Не ми допада как Клаудия постоянно хвърля камъни в градината на Любомира. Държанието и е много театрално.
Иначе за мен Виктор остана с двете най- некрасиви в сезона, но явно проблема е в моя телевизор, виждам че особено Клаудия се харесва на много хора.
На също не ми допадат нито Любомира, нито Клаудия. Може би заради цвета на косата и червеното червило.. ако подбере по-подходящ цвят, може би би изглеждала по-приятно.

# 183
Потни на животни Joy Както беше казала Адриана

# 184
Не ми допада как Клаудия постоянно хвърля камъни в градината на Любомира. Държанието и е много театрално.
Иначе за мен Виктор остана с двете най- некрасиви в сезона, но явно проблема е в моя телевизор, виждам че особено Клаудия се харесва на много хора.
И на мен ми направи това впечатление...Казва как едва ли не Любомира го накарала умишлено да се почуства виновен за ситуацията с Бранимира, а именно  та също го кара да се чувства виновен като се фръцна и отиде в стаята.

# 185
Понякога се чудя, защо не мисля като повечето хора?! Защо все съм на почти противоположното мнение като почнат хората да изказват мнението си за някого и не мога да си обясня. На Виктор се превръщам, да му се не види...

# 186
Клаудия е върхът! Виксата изобщо не я заслужава, но пък ми хареса как го сготви. Поразмята го като мокър вестник из Шри Ланка и накрая го пусна в коша.

# 187
И аз явно гледам на същият като твоя телевизор Grinning За мен Клаудия е особено НЕкрасива ,единствено Даниела ми е по-грозна, но то там положението е направо зловещо и няма стигане Joy

# 188
Чек ся… Виктор ѝ каза, че предпочита Люба, че му се иска Бранка да е там вместо нея… Тя отвърна, че при това положение вече не е сигурна в него, а той пита “Защо?”…

Защо ли, Викинце? Никаква идея, сигурно Адриана ѝ е направила хороскоп и е казала, че няма да се получи. Друга причина не може да има. 😂

# 189
Ето такъв трябваше да е целия сезон - Епизод за пример какво означава Ергенът. Какви Мартиновци, Даниели Косари дирят тук?
На мен никак не ми е смешен Виктор напротив - истински, объркан от силни чувства, наложено прекалено възпитание. Разбирам го напълно.

# 190
Aahaha, ризата на Мартин днес е досущ като на чичо Чарли Grinning

# 191
Ама той Виктор си го каза - плаши се колко е привлечен от Клаудия, и затова дава назад. А тя не разбира и продължава да го натиска. И после му казва, че не му натиска бутоните. Гаслайтърка е, такава е Grinning Клаудия ми е мега токсична и не знам какво толкова ѝ харесвате.

А, и му внушаваше, че Любомира е токсична, караше го да избира между токсични и нетоксични отношения (визирайки, че с нея самата няма да са токсични). Това ако не е червена лампичка, не знам...

# 192
браво, Клаудия, вземи първа решение

# 193
"Прахосвах си действията. Мислите ми буйстват.. "Припадам. Rolling Eyes

# 194
браво, Клаудия, вземи първа решение
Взе решение - да не взима решение! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт