🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 426
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 165
Единственото, което прави днешния епизод гледаем е този форум.

# 166
Ако още веднъж този човек каже "целия се потнах" сигурно ще повърна!
И ти като Клаудия от любов ли?
Ами, не... то и при нея просто от от него като човек иде, не е нито от любов, нито от нелюбов. Егати човека! Толкова е ... невъзможен.

# 167
Малее изпитва го като даскалица на дъската, а той не е учил Joy

Клаудия, иначе ме кефи днес, директна е, стига толкова увъртане.

# 168
Изкуствено е да изолираш едното, за сметка на другото!
Клаудия все повече ме кефи, ма тя била супер! Стреля от упор и хич не се плюнчи!

Виктор не изпитвал такова физическо привличане към Любомира, както към Клаудия! Е... какво го кефи в Любка?!

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 00:22 от Tess d`Urberville

# 169
По лицето на Вики виждам че още малко и той ще роди 😅😅😅😅

# 170
Клаудето го натисна Виктор. Той и без това несигурен.

# 171
Виктор е дооооста неориентиран. Уж мъжете са по-джаста, праста. Има поведение повече типично за жените.

# 172
Потнах се и аз .б@симус и мъката...

Виктор нямал привличане сексуално към Любка..ма друго било там...кое бе, Викторе.. какво иваш към Любката...казвай че се потнах дважди...

# 173
Ми не знам, мен пък ме дразнят и Клаудия, и Любомира, какви фасони му правят, не знаят ли в какво предаване са влезнали?

Държат се все едно вече са обвързани. Нормално е да има въпроси Виктор, нали това е целта на предаването. Според мен за него ще е добре да избяга и от двете Grinning Обсебващи

Всъщност се държат доста естествено или целта на предаването е да гледаме фейк персони тип Даниела?
Ами, то хубаво, ама цялата концепция на предаването не е естествена, и затова реакциите и очакванията им за мен са неадекватни. Не казвам, че трябва да се правят на влюбени и че всичко е ок, но според мен очакват прекалено много от Виктор за ситуацията, в която се намират. Би било нормално, ако не бяха в Ергенът, но са.

А иначе в случая Даниела получи "най-естественото" заключение.

# 174
  • София
Не ми допада как Клаудия постоянно хвърля камъни в градината на Любомира. Държанието и е много театрално.
Иначе за мен Виктор остана с двете най- некрасиви в сезона, но явно проблема е в моя телевизор, виждам че особено Клаудия се харесва на много хора.

# 175
Клаудия ме печели по всички линии -ако играе значи е страхотна актриса. Ако не играе е най-истинката.

# 176
Въртях го като пиле на грил 😅 и Виктор гледа като петокласник който са го вдигнали пред дъската и не знае нищо. Сега как ще избере Любомира като каза, че не е привлечен от нея.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:03 от Алина Д.

# 177
Клаудия има интересни очи. Само не разбрах как пъпките й минаха на сутринта.

# 178
Клаудия много ми харесва с новата коса, много ми е красива и интересна. На Косара ми харесват само очите.

# 179
Виктор избра на финала две токсични изнудвачки, които ще го наказват в ъгъла и бой с пръчка на смени 🙄 Сам си избра тази съдба, прогони от себе си малкото читави момичета и нишо хубаво не го чака, която от тези две годзита си избере
Благодаря за новата тема, Clouded 🌷 🙂

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 21:03 от Catfish

Общи условия

Активация на акаунт