🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 426
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 150
Ах, какво пате в кълчища гледаме в момента!

# 151
Някой знае ли как транспортираха толкоз сладолед на другия край на света?

Фирмата е дъщерна на Нестле, а Нестле са монопол в хранителната индустрия в целия свят.
Няма да има проблеми с транспорта.

# 152
Ми много хубаво го закова Клаудия, евала! Не може такова нещо - готов да си с всеки, сакън да не нараниш някого! Какво искаш от мен с този разговор?

# 153
Даааа най - накрая това мило момче откри истината: Родителско тяло което е предобрило в анализирането, очакванията към него, недостатъчно показваната любов.... Това си е товар, травма. От там идва несигурността му. Той харесва много точно Клаудия.  Много ми допадат и двамата на тази среща.

# 154
Защо да остане Клаудия? За да я зареже повторно на финала?

# 155
Ми не знам, мен пък ме дразнят и Клаудия, и Любомира, какви фасони му правят, не знаят ли в какво предаване са влезнали?

Държат се все едно вече са обвързани. Нормално е да има въпроси Виктор, нали това е целта на предаването. Според мен за него ще е добре да избяга и от двете Grinning Обсебващи и изискващи

# 156
  • София
Засега само ви чета. Ясно, Викито е жалък, ама поне смешен ли е, че да го пускам на запис?

# 157
Виктор си представя как тези сцени ще ги гледа с Люба, прегърнати пред телевизора и той: "гледай буб как тука съм мъж и те защитавам, а, ко ши кажиш".

Напълно възможно е да гледа сам в момента.

# 158
  • София
На мен не ми е смешен, жал ми е за него. Прекалено много мисли, кой ще нарани и тн.

# 159
Ако още веднъж този човек каже "целия се потнах" сигурно ще повърна!

# 160
Виктор: “Клаудия, Люба по ма кефи.”
Ники Николов: “К’во правиш бе, малоумник?! Мартин вече прецака финала, сега и ти ли?! Я тичай след нея, че ще видиш хонорар през крив макарон.”
Виктор: “Клаудия, извинявай, това не го мислих наистина…”

# 161
И ти като Клаудия от любов ли?

# 162
Ми не знам, мен пък ме дразнят и Клаудия, и Любомира, какви фасони му правят, не знаят ли в какво предаване са влезнали?

Държат се все едно вече са обвързани. Нормално е да има въпроси Виктор, нали това е целта на предаването. Според мен за него ще е добре да избяга и от двете Grinning Обсебващи

Всъщност се държат доста естествено или целта на предаването е да гледаме фейк персони тип Даниела?

# 163
Той сигурно затова все се конти с тоА потник, да си се потва в тоМ

# 164
Виктор вярно обича да мъчи жените, още 30 минути такива излияния и отивам направо в родилното от зор. 😅

Общи условия

Активация на акаунт