🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 462
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 135
Хубавка е Клаудия и за мен. Тяло - 6. Абе красива е.

# 136
Какво така плахо-плахо признаваме, че Клаудия се е пооправила - тя е в топ 3 от най-красивите в предаването, няма дискусия по този повод Grinning След като Ивет си тръгна, само тя носи щафетата на красотата и прави предаването гледаемо откъм визия.

Например Косара ми е дори трудна за гледане, горката модел била... трагична е, но вкусове всякакви.

# 137
Тази Клаудия ми се вижда по-тежък характер и от Бранимира. Не зная дали е страстна, но ми се вижда много студена жена. Тя е тип Хичкок, както ти се усмихва високомерно и...с ножа в банята....брррр, много ме страхува тази жена.

# 138
Някой знае ли как транспортираха толкоз сладолед на другия край на света?

# 139
За мен Клаудия си е топ, Бубата си е направила подобрения и джуки и тя сега, иначе е безцветна, а тази е пожар, ама тук няма да я огрее, и двамата са си за урок. С някой по- отракан и динамичен мъж щеше да има за всички по много материал и видеа, ама нейсе.

# 140
Какво така плахо-плахо признаваме, че Клаудия се е пооправила - тя е в топ 3 от най-красивите в предаването, няма дискусия по този повод Grinning След като Ивет си тръгна, само тя носи щафетата на красотата и прави предаването гледаемо откъм визия.

Например Косара ми е дори трудна за гледане, горката модел била... трагична е, но вкусове всякакви.
Люба нагласена не изглежда зле

# 141
  • ВАРНА
Ако беше Ферай,първо щеше да хапне и след това да напусне масата.

# 142

То номерът е да си ок и без макиаж.
Любка е бозава ...

# 143
Нагласени всички изглеждат добре.

# 144
Значи, като слушам Виктор, лошо ми става.
Глупак си е Викторчо и това си е. И пет реалити формата да мине, пак същите л….

# 145
Голяма трагедия, пет пъти са си говорили

# 146
Виктор пак ли не е взел решение...??!
Тоя НЕ е нормален! 🫣🫣🫣

# 147
Аз мисля, че Даниела и Мартин остават сами в къщата нощем. Момичетата спят на друго място. Екипът също надали е там 24/7. Ако Даниела е наистина-наистина влюбена в Мартин - защо не?
А и Мартин ще се е спазарил с продукцията да не ги записват. Почти съм сигурна.
А, не знам. В други предавания съм виждала, че не записват вътре, но до врата има микрофон и след 22:00 са излъчвали пъшкане и охкане в ефир, за ужас на двойката. Така че мерси съм. Better safe than sorry. 😁

Сещам се за един такъв сезон на Биг Брадър и в тези години май точно Ники Николов беше продуцентът. 😁
Островът на изкушението, но продуцентът е същият.
Тук обаче никакъв шанс да го направят, особено към Мартин.

На мен Любомира ми е най-красивата там в момента, особено на Церемонията на жълтата роза беше уау! Доста различни вкусове има.
Умишлено не съм правила анкета по тази тема, но като цяло тази година момичетата са супер поне визуално.

# 148
  • София
Ужаст, ужаст.. или едната ще нарани, или другата. Той не е ли наясно?!

# 149
От сега нататък повече да не ни мъчат с такива ергени които се държат като тийнейджъри и не са наясно какво търсят. Това е мъка за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт