🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 272
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 285
Гледам, гледам и от всички маймунки вътре 😘, чичо Марти си е взел най- голямата маймуна.😜

# 286
С Ади най-може да се получи нещо... ако и само заради това, че е по-традиционна.

Росица - психически лабилна, фестивална пеперуда
Косара - бъдеща тьотка, серт, мрази го
Ферай - залита по Даниела и Кобилкина, лешникотрошачка

Росица фестивална пеперуда? Защото отишла на един фестивал, на който всеки би се изкефил да присъства??
Kосара си е настояща тетка и определено не харесва Васил, а в този епизод намери идеалните поводи да се отърве от задължението да бъде с него.
Ферай е всичко друго, но не и лешникотрошачка. Момичето е елементарно и няма капацитет да се пласира като Даниела, камоли като Кобилкина. Нейният връх на известно ще бъде това участие и нищо повече след това.

# 287
Ми ко да ви черпя....то съм ей тЕй
Joy

# 288
Какво е изпортил Марто, че не ми е ясно? Питат го и си каза мнението, може да не е  меродавно, но той си каза, че така го усеща Васил. Даже е спестил някои неща. Той и без това вече си влезе в ролята на психолог та може и несъзнателно да ги дава тези съвети.
А Вико се изнизва като мокра връв и на нито един въпрос не отговаря твърдо.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 22:36 от *Амбър*

# 289
  • София /Абсурдистан
Ехаа много романтично е хайку-то Simple Smile

# 290
Защо и двете бяха толкова грозни на тия дрийм дейтс? Толкова ли за тия последни два дни Н.Н не се е бръкнал за грим и прическа. Не стига, че клетите момичета са целите в пъпки заради великата им локация,  ами и в най-важните им дни не ги пооправиха. А Любка с тоя аутфит направо иска да си ходи.

# 291
Много натурална ми идва Любка на синхроните, днес ме дразни малко. Ноктѝте са у-жас-ни, бе!

# 292
Доста лош избор на среща - няколко часа ще трябва тя да го търпи как той неловко прави нещо, което твърди, че и преди е правел.

Да не беше преувеличавал за пръстена - щеше да си спести тази среща. По-добре разходка.

Пуста му фукня - правил съм пръстен, та правил съм. Е те ти сега - прави.

# 293
Това не трябваше ли да са секси/романтични срещи?!
На финал сме почти.
Все едно са ги пуснали в началото.
Потрес.

# 294
  • here and now
Моля да ме събудите, ако вземе да става интересно   Mr. Green

# 295
  • Варна
Какво означава бижутерски дажби?

# 296
Люба с тия ноктаци...не са ли демоде тия метрови израстъци ве?
И само я пипа тая коса...
И що не сложи малко грим ..
Абе дразни ме Любка и те тва е...

# 297
Пукам се от смях с тази среща, дано не заспят накрая на масата..
Само как започнаха, джетове, слонове и как завършиха, с поялник и разговори за уменията с желязо и ламарина на Люба, НН закривай!

# 298
Много натурална ми идва Любка на синхроните, днес ме дразни малко. Ноктѝте са у-жас-ни, бе!
Ужас са. Вярно, че нямат маникюристка и за 5 седмици са прораснали, ама… Поне ги запили малко, жено. Не е нужно да са перфектни, но поне прилични.

# 299
Костюмчето на Бубка е… майко мила. И на среща е облечена с него, и на вечеря, и на закуска…

Грозно, лелинско и не й стои добре. Толкова ли нямаше какво друго да облече? Това с гривната е супер скучно и излишно.

Общи условия

Активация на акаунт