🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 197
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 315
Видяхте ли сега - такъв, онакъв Васьо, ама Косето си го иска Laughing

# 316
  • ВАРНА
Чудесно!Бузара ще даде още един шанс на Васил.

# 317
Любка верно се е облякла като някоя бедна севернокорейка.
Joy
Облечена е като вестникарче с това костюмче.

# 318
Бузара... Най-после пасна. Четох Козара, Косето,  Кошмара, ама Бузара е тамън.

# 319
Ако Мартин беше подарил такава гривна на Данка щеше да получи един ритник😅

Той пък щото едни подаръци и подари...мани мани, нЕкви парцали от шриланкския сук и тя щастлива. Sweat Smile
Добре, че някакво колиенце имаше там от спонсора, та да не е съвсем капо горката.

# 320
  • София /Абсурдистан
Е то с обикновените дрехи, ама те се също се сменят и перат от време на време.

# 321
Целта на цялата скука с "чукането" на гривна беше Любка отново да бъде подпряна от продукцията с ръчно изработено бижу от Виктор като препратка към пръстена 💍 , който е изработил в миналото за специален човек. Тя е с бижу, а Клаудия при крокодилите 🐊 . Символиката, която вложиха е видна за всички 😏

# 322
Накрая Марто ще избяга с Косара и сезонът ще се обърне на еди си колко градуса

# 323
  • Stockholm
Там не им ли осигуряват фризьор, маникюристка и други такива работи. Погледнах в близък план и ноктите на Данка са за поддръжка, а и на други момичета също. Вероятно нямат условия за това.

Исках да лайкна, но са ми свършили лайковете. Да, няма фризьор, няма козметик, няма маникюрист. Като им гледам косите, ми идва да хвана една ножица и да намаля дължината с поне  една педя, на всичките Joy

# 324
Защо постоянно ни я тикат тази Козара на синхрони? Ушите ми кървят.🤬

# 325
  • here and now
Накрая Марто ще избяга с Косара и сезонът ще се обърне на еди си колко градуса
Ей такъв разврат на събитията ще е супер!

# 326
Там не им ли осигуряват фризьор, маникюристка и други такива работи. Погледнах в близък план и ноктите на Данка са за поддръжка, а и на други момичета също. Вероятно нямат условия за това.

Тези на Любомира ми правят много лошо впечатление по поне 4 седмици назад Satisfied

# 327
Аз смятам, че точно последните срещи в луксозните вили трябваше да изглеждат и те добре, да е пълна картинката. То всичко бутафорно, ама дай реализъм да вкараме с най-грозните парцали и нокти лопатари.

# 328
  • София
Като корабокрушенки на самотен остров - израснали коси, орлови нокти, едни и същи дрехи. Е, то бива, бива, ама вече става прекалено.

# 329
Бузара... Най-после пасна. Четох Козара, Косето,  Кошмара, ама Бузара е тамън.
Тя верно е като превтасала. Нищо хубаво не намирам в нея.

Общи условия

Активация на акаунт