🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 161
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 345
Най-най глупавият епизод досега. Как може такова нещо в края на шоуто? Косара и Любомира кахърни, едни тъпи разговори, като на хора били сякаш сто години заедно. И наистина, можеха малко да се барнат тия жени! Явно толкова им е за Виктор… иначе много го харесвали! Клаудия е по-умна, отколкото изглежда. Не знам къде видяхте, че Косара харесва Васил - тя е разочарована, според мен. Харесала го е визуално, но той не се оказва мъжът на мечтите й:)
Не мога да повярвам как е възможно от любимка Адриана да ми стана толкова анти. Това момиче яко позира пред камери и се превзема. Косара е сто пъти по-естествена от нея, независимо от проявите си. Адриана дори физиономията й позира, толкова е пренавита да изглежда топ оф дъ топ.

# 346
Едно облогче? Smiling Imp Ще има ли нещо по-така между Васко и Адито, м?
Той ще заспи и тя ще го завие да не настине с на баба си шала от руския пазар.

# 347
Вие замисляте ли се, че там освен топло е и мега влажно?
Живея на място, на което времето е подобно и пролет-лято-есен не слагам на лицето си нищо друго освен дневен и слънцезащитен крем, иначе се чувствам супер нечистоплътно. Икзлючително неблагоприятни условия да седиш с какъвто и да е грим по кожата, освен спирала и някакво червило. При 95% влажност няма фдт, бб/цц или какъвто и да е покриващ крем и пудра, които да не започнат да се събират по гънките на 5-тата минута. Затова и всички изглеждат така, по-добре без грим, отколкото разтопени торти вместо лице.

Аз за това казвам на продукцията следващия път да ги водят на вила Чинка. Кво ги мъчат с тия жеги...
Като ги гледам мацките, нито слонове ги интересуват, нито крокодили, нито статуи на Буди разни. Клаудия направо заспа в лодката от скука.

# 348
И Ферай сега като не знае как да пише...край. Шегувам се, разбира се. Grinning

# 349
  • here and now
Има си приятелка писателка, да ѝ го напише...

# 350
Не съм убедена, че и тя може Joy

# 351
Хаааайде, почват приказките от 1001 нощ! Как някой ще ти направи запор на сметките, ако не дължиш нещо на някого?! И то този някой е в качеството на човек, с който имаш лични отношения.

# 352
И така- Виктор следва да си тръгне сам. На толкова анализи я подлага тази "любов", че я изпразва от смисъл и съдържание. За Васил Адриана си е топ. Този ентусиазъм му трябва на него. С Косара нещата са съвсем на заспиване. Единствено занимание - чупене на стойки и мании по "специалност". Мартин и Даниела явно и на режисьорите на предаването доскучаха безмерно. Там всичко е ясно  - голямото издънване е положението с очакване за проглеждане след формата.

# 353
  • ПАЗАРДЖИК
На Виктор с майките май по- добре му се получава

# 354
  • here and now
Не съм убедена, че и тя може Joy
Не е нужно да може. Важното е Васил да го хареса... А те с Данчето си вайбват..

# 355
Най-накрая мога да кажа нещо добро за Любомира и то е, че майка ѝ ми се видя душа човек. Но да видим в детайли утре.

# 356
Все пак доведоха майките. На Данка защо не доведоха нейните??? Никога не бих си позволила, но тя си го проси с тоя бохем и цялото превъзнасяне колко глезена и гледана била.

# 357
  • here and now
Данка ще маже за запорите утре, Да видим...

# 358
На Даниела майка й ще дойде ли, защото може би съм пропуснала, но до момента съм чувала разкази само за баща й бохема, който не се задържа на едно място

# 359
Няма как на Дайми някой да и направи запор на сметките ей така,без нищо! Има причина за това и тя не е,че въпросната скубла не е искала да се събере със спонсора! То и на Илон Мъск му е ясно,че ние двамата нямаме бъдеще заедно, но досега не ми е запорирал сметките! Joy

Общи условия

Активация на акаунт