🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 222
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 360
Вечерта на занаятите.
В час по трудово сме.
Няма интимност, няма тръпка.
//
Адриана ми е мега анти секси, въпреки че не е грозно момиче. Приповдигната, нарочна, насилена положително - блякс.
Любка много мърли вайб този епизод.
//
Това с майките много отчаяно и не им прави услуга. Момците им отиде либидото в канала за тия девойки веке.

# 361
Даниела почна да пуска лъжите, краят на шоуто идва и тя да се подсигури за някои предстоящи грозни разкрития... "Той видя, че нищо няма да се случи между нас и ми запорира сметките!". 🤣🤣 Мартин ако и на това се върже, направо да се гръмва!

Аз съм убедена, че Косара супер много си пада по Васил, то се вижда от самолет. Вижда го, обаче, че му шатарят очите, усети го, че е женкар и сваляч, и дръпна назад, но само на приказки. Гори й отвътре.

# 362
Данка ще маже за запорите утре, Да видим...
Напълно е възможно това, което казва. За съжаление ми е познат този тип мъже, които като не стане на тяхното, почват да заплашват и притискат. Имах едно такова гадже преди много години (преди брака ми). Какви ли не финансови мизерии ми правеше, макар че колкото е плащал той, толкова съм плащала и аз… Както и да е.

Утре ли ще си ходи Виктор или в четвъртък? Не виждам какво могат да излъчват с него още една седмица.

# 363
Аз подозирам, че Мартин извън камери ѝ е казал за баса, че да не излезе като да не казвам какво пред камера. Рязко ѝ се смени отношението след като Марчин не намърда снаха там.

# 364
  • here and now
И аз имам тук няколко човека, дето искам да им запорирам сметките. Данка да напише книга как стават тия работи и може и за 200 кинта да я продава... и ще се купува Mr. Green

# 365
На Виктор много добре му стоеше този цвят тениска, нека да зареди повече подобни в гардероба.
Но толкова да пресоли манджата с тия разкази и спомени за пръстена..
Смотан си, Вико, спор няма!

# 366
Злюбка много мърлява изглежда. Имам чувството, че от нея се носи аромат на наситена от цигари кожа и люта пот. Много не женствено. 🙄

# 367
Коси, дава му тя още един шанс да се държи с нея като специална, да я спечели още един път.

# 368
Коси, дава му тя още един шанс да се държи с нея като специална, да я спечели още един път.

Не ѝ научихте правописа на тази дума цял сезон... А то момичето толкова иска да ви научи, все я повтаря, все натъртва на това ''и'', вие ''е'' та ''е'''

# 369
  • България
Във фермата имаше сегмент - занаяти. Правене на шапки, шевици и т.н. Давам идея за други много интересни срещи.
И аз се върнах там с този шриланкски пръстен.

# 370
  • Viena
Ох,потнах се от скука.🤣🤣🤣

# 371
Ох,потнах се от скука.🤣🤣🤣
С това потване… Догодина вместо Нуй, спонсорът да е Рексона.

# 372
Мисля, че продукцията са казали на Даниела, че вече навън се знае за запорите й и така уж случайно на края на предаването тя повдига въпроса. Изглежда, че един от бившите й (май не са един или двама от всичко чуто) не е бил съвсем будала. Давал й е пари, но и документално си е оформил какво й е давал. Няма как без доказателства като договори или др. да й направи запор. Щом има наложен запор, значи е осъдена от съда за конкретна сума. Интересно ми е тя как си е мислила, че ще взема стотици хиляди от гаджето и просто ще му бие шута, а той ще я изпрати по живо, по здраво. Все пак интересно ще е каква е нейната версия.

# 373
  • Stockholm
Нещо ми липсваше в епизода и сега се сетих- светкавичните сръгвания в ребрата на Мартин Joy Според мен самата Маги е провела терапия и е спасила Мартинели от рентген.

# 374
Ох, Любомира ако ви е нечистоплътна, не знам какво да кажа за Клаудия и нейния начин на обличане, като извадена от нафталина е. Косата ѝ плаче за ножица, боя, терапия и сешоар ОТ ДЕН ЕДНО.
Много дълго продължи тая мъка с Виктор и Калудия. Тя е толкова обсебена от него, че започна и да се изразява като него: “Имам отговор за теб… отоговора ми е, че нямам отговор и утре на церемонията ще реша”.

Общи условия

Активация на акаунт