🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 133
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 450
Всичко, което Мартин каза за Васил е абсолютно вярно,даже спести много неща. Васил е един фалшив герой, който казва на всеки това, което иска да чуе

# 451
  • Бургас
Всички го правят, не само той.

Мартин още с облога направи първата крачка  по очерняне, почти съм сигурна, че не беше случайно. Видя Васко като конкуренция, за разлика от Виктор.

# 452
  • в сърцето на един мъж...
Всички го правят, не само той.

Мартин още с облога направи първата крачка  по очерняне, почти съм сигурна, че не беше случайно. Видя Васко като конкуренция, за разлика от Виктор.

Васил е много по с главата си и определено се видя как всички моми хукнаха при него. Виктор можеше да го върти Марто както си иска и да го насочва на където си иска. Васил обаче има собствена воля, може да мисли, знае как да се отнася с жените и е естествена заплаха за Марто. Нормално да се опита да го сготви.

# 453
  • Обран бостан ;)
Надявам се с майките да мине добре! Само сезон 2 съм гледала и там по линия на момите всички родители ми харесаха.

А не беше ли редно Мартин да има такава среща преди да "свият любовното гнездо" с Диди ?

# 454
Васко няма нужда някой да го очерня. Той достатъчно тен хвана там. Представи се като пълен ръб. Истината каква е той си знае, но добре я скри от нас, ако наистина е много готин и забавен. Ние това засега не го виждаме.

# 455
Мартин видя, че Вико е безопасна игла и не може да му бъде конкуренция по никакъв начин, докато Васко обра къде-що моми имаше, само дето и местните не се подредиха в неговия отбор. Съответно Мартин избесня и само се чуди как да подлее вода - и е доста долен, добре че Косара така или иначе само се чуди за какво да се дразни и кое да ѝ направи лошо впичатление.

# 456
Добрутро, потняги Joy ....снощи беше много пОтна вечер, спор да няма... Satisfied

Да се изкажа можело ли или не, да коментирам облеклото на театралните артисти, които гледам всяка вечер.
Ми мога.
Има хора, които нямат вкус за обличане и подбиране на дрехи /да не се бърка вкуса с носенето на маркови дрехи, не, говоря за вкус и усет!!/.
Има и такива на които това им липсва. Та тези без вкус се чудят как някой можело да отбележи че друг се е облякъл без вкус. Ами то вади очите просто, няма как да не се отбележи.
Както казах, гледам театрална постановка - коментирам я в цялост - фабула, актьори и облеклото им.

Любка снощи се беше облякла много смотано, както вече отбелязах. Направо ми мязаше на мъж, сори не сори. Съсухрена, кокалеста, стърчат едни тънки краци долу, горе с тоя елек..бляк...кое да ми хареса, нямам идея, от тоя смотано подбран аутфит.

# 457
Надявам се с майките да мине добре! Само сезон 2 съм гледала и там по линия на момите всички родители ми харесаха.

А не беше ли редно Мартин да има такава среща преди да "свият любовното гнездо" с Диди ?

Според мен те трябваше да имат финал по-рано и да си тръгнат скоро след другите му момичета. Той си заяви решението, избра я и щом не е чакал среща със семействата, вече в излишно на взето решение.

# 458
За запорите на Даниела се разбра десетина дни максимум след старта на шоуто. Айде две седмици да бяха, много бързо. Още бяха там и снимаха.
Точно така, според мен Мартин си е договорил някаква връзка с външния свят, казали са му и той й е казал.
Даниелка набързо е скълъпила нещо и сега пред Маги ще се оправдава.
Според мен истината е, че просто има кредит от банка, които не може да обслужва.

# 459
Аз не разбирам каква е идеята Мартин и Данка да стоят до финала. Да ги бяха отделили някъде и да не ни занимават с тях, освен ако няма някакви драми. Какво са ми се кльопнали като баби пред блока да коментират другите. Много тъпо решение.

# 460
Любка снощи се беше облякла много смотано, както вече отбелязах. Направо ми мязаше на мъж, сори не сори. Съсухрена, кокалеста, стърчат едни тънки краци долу, горе с тоя елек..бляк...кое да ми хареса, нямам идея, от тоя смотано подбран аутфит.
Още седя и се чудя как на финал останаха Любка и Косара - и двете с вид на преждевременно остарели

# 461
  • София
Двойката стоят там както бабите стоят пред блока на пейките да гледат кой минава и какво прави. Беше комично точно вчера по време на играта за момите на Васил. Васил пък за какъв … накрая зададе най-тъпия въпрос за любимия си цвят? Убедена съм, че Косара е самовлюбено егоистче.

# 462

С "малко " фотошоп

# 463
  • София
Държат ги, за да се разделят накрая. Какво не е ясно? 😜

# 464
  • Out of the Mix
Хора, кво е тва....ще се задавя...Само му липсва на Марто широката тениска с дългите до под лакътя къси ръкави, да изглежда още по-хърбав. JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт