🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 318
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 465
Излезе ми някакво видео от Росица, уж иронично, но е точно в отговор на изказването от Александра, че Росица ѝ е държала сметка.

Първоначално е седнала до едно момче, което си сипва захар в чашката и тя му казва:
- Леле, ти си слагаш захар?
После отива зад гърба на друго момиче и пита:
- Защо носиш сънгласес, когаТ не пИче слънце?
После се връща при първото момче:
- Извинявай, 'ма защо носиш суичер с риза едновременно?

Признавам си, толкова е нелепо, че дори ми стана смешно какви усилия хвърля, че да се доказва.

# 466
Вече съм убедена, че Марто е влязъл да чисти имидж. Че само го коментират като пройдоха и плейбой та сега нагледно ни показва какъв семеен тип е. А Даца се е съгласила на сценката заради "великата" книга. Видяхте ли ги снощи, а и миналият път вече докосванията и блестящите погледи са мираж. Две клюкарки висят като прани гащи и нищят събитията.

# 467
Понеже не съм гледала срещите в София и първите епизоди, и искам да попитам, показали ли са, че Виктор и Любомира се познават отдавна. Направи ми впечатление,че Виктор ѝ е харесал снимки отпреди година  и нещо в Инстаграм.

# 468
Всичко, което Мартин каза за Васил е абсолютно вярно,даже спести много неща. Васил е един фалшив герой, който казва на всеки това, което иска да чуе
Не знам, но в играта с въпроси, останах с впечатление, че наистина е избрал полит коректни отговори, които не кореспондират със заявеното до момента. Ам хич.

# 469
За разлика от повечето тук на мен срещата Виктор - Клаудия ми беше най-интересна.  И в двамата усетих нещо истинско. Просто Виктор направи грешката твърде рано да раздаде ролите и един вид да се обвърже с Любомира като с някакво обещание. Може и преди шоуто да е било. В някакъв момент с Клаудия се получи силно привличане но Виктор вече беше дал обет на Люба, която беше подвел с целувките и пр., а после пък беше виновен пред нея. И Виктор си го каза - че е направил грешка и е тръгнал в грешната посока. Демек - ти си човека, но аз вече обещах. Той също я желаеше и то не само за секс. Ама го беше страх, че ще се покаже в много лоша светлина след всичките обещания към Любомира. Това и каза и според мен беше искрен. Освен това Виктор се страхува от истинско емоционално обвързване, защото усеща, че най-вероятно то ще прерастне в зависимост. Затова му е удобно и лесно с Люба към която няма никакво сексуално и емоционално привличане, просто му е лесно.

# 470
По повод начинa, по който се обличат, снощи за Любка много ме разсмя един коментар от мъж във фб, че се е облякла все едно ще ходи да си взима пенсията от пощата. Joy

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 13:03 от Siska25

# 471
  • София

Любка снощи се беше облякла много смотано, както вече отбелязах. Направо ми мязаше на мъж, сори не сори. Съсухрена, кокалеста, стърчат едни тънки краци долу, горе с тоя елек..бляк...кое да ми хареса, нямам идея, от тоя смотано подбран аутфит.

Начи... тоя аутфит носи на пот и прах. Също носи и на бижута от колекцията "Направи си сам" на самобитен шриланкийски бижутер, пожелал да запази анонимност, и Виктор Ергенът.
Аман от завистници в тая тема.

# 472
Понеже не съм гледала срещите в София и първите епизоди, и искам да попитам, показали ли са, че Виктор и Любомира се познават отдавна. Направи ми впечатление,че Виктор ѝ е харесал снимки отпреди година  и нещо в Инстаграм.
Не.

# 473
Таман се смях и аз за Люба и го скрийншот.
Ако не с Викито с татко Танко ще и се получи със сигурност.Котира се в тази възрастова група.😆

@Siska25

Скрит текст:

По повод начинът, по който се обличат, снощи за Любка много ме размя един коментар от мъж във фб, че се е облякла все едно ще ходи да си взима пенсията от пощата. Joy

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 11:47 от Labubu8

# 474
След срещата им в София в една кола дето си пееха бях убедена, че  се познават дори преди да прочета че се следват в Инстаграм. Срещата беше така нагласена, че да остави впечатление как още тогава се чувстват комфортно и спокойно един с друг. Демек любов от пръв поглед. Още тогава изглеждаше нагласено. Не си спомням срещата с Клаудия в София обаче.

# 475
Влюбената двойка нещо не са много щастливи. Вчера ми направи впечатление как Мартин стои настрани, а Данка Калпазанка му се натиска. Нещо става в спалнята или не става Joy
Спициалната остана без мУж, Васил задал въпроса за цвета за да спичели тя, ама пак не стана.
Роси не ми е ясно какво прави там, още чака някой ерген да я забележи Joy
Ферарито има страхотна преса.
Вико и Клаудия бяха многооо скучни.

# 476
Довечера пак ще е досадно  - сега пък Виктор с майките. Защо е необходимо и това? Нямат милост към Виктор от предаването, но той е неспасяем.

# 477
  • София
Аз не разбирам каква е идеята Мартин и Данка да стоят до финала. Да ги бяха отделили някъде и да не ни занимават с тях, освен ако няма някакви драми. Какво са ми се кльопнали като баби пред блока да коментират другите. Много тъпо решение.
Абсолютно. Никаква работа нямаха там, скучни и самите те скучаят и повтарят едно и също.
Мартин от нямане какво да прави се изживява като психолог на девойките, а също и като сив кардинал и интригант по отношение на избора на другите двама ергени. Абсолютно некоректна намеса, още от предния епизод играе в полза на Люба и храни Клаудия на синхрони. Жалка работа, най-малкото хич не е мъжко, а той се смята за мъжкар уж.

# 478
Той казвал ли и е кой му любимия цвят в на някоя от срещите?

Спициалната остана без мУж, Васил задал въпроса за цвета за да спичели тя, ама пак не стана.

# 479
Аз не разбирам каква е идеята Мартин и Данка да стоят до финала. Да ги бяха отделили някъде и да не ни занимават с тях, освен ако няма някакви драми. Какво са ми се кльопнали като баби пред блока да коментират другите. Много тъпо решение.

Абсолютно! Безплатен курорт, досега такива екстри не е имало, много тъпи ще излязат Виктор и Васил, можеха и те по една мома да си изберат и да си лежат

Общи условия

Активация на акаунт