🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 363
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 525
Виктор пак ли не е взел решение...??!
Тоя НЕ е нормален! 🫣🫣🫣
При Виктор решението му ще е на база, коя последна го е накарала да се чувства виновен.
Да се редуват Люба и Клаудия и която изтегли късата клечка да е предпоследна в обвиненията, гори.

Аз продължавам да твърдя, че Виктор има страх от обвързване поради това, че голямата му любов го е отсвирила барабар с пръстена му. Не съм сигурна, че някога ще е способен да обича отново истински. Това за него е била огромна травма и удар по достойнството му. Сега, след като поопознах екранния му образ виждам, че той всъщност е доста труден и претенциозен човек, имащ се за сигмамен, който е получил як шамар от женския пол.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 16:05 от Janelle

# 526
Защо ще вкарват майки и на кого майките ще разкарват до Шри Ланка? На курортче?
Косара му е набрала на Васил и не може да го прикрие. Сигурно, Мартелиус я е светнал за баса. Освен това го и оплю.

# 527
Скрит текст:
Виктор нито иска, нито е готов за сериозна връзка. Хубавото е, че той до някъде го осъзнава и казва, че трябва да работи върху себе си. На мен проблемът ми е, защо изобщо е избран да е Ерген.
Защото много иска да е известен и бил сигурен, че ще стане много известен. Nerd И както писах в една друга тема и ме изтриха - мечтата му се сбъдна, вече е най-известният льольо.
Няма значение, че е известен като льольо, нали се кани да става риалити звезда! Там на@@ан, но на екран е положението.
Абе... животът му е сбъдната мечта! Горко ни на нас зрителите. С тези амбиции ще почне да ни изскача и от хладилниците, ако се заинати да е известен от екрана.

# 528
Оф, Косара все търси някой да я печели, ще кажеш че е наистина апетитна хапка, пък то - пълна скръб, даже и хубава вече не бих я нарекла, абсолютно rural излъчване, мислене и говор.

Васил да си взема Адриана или Роси, поне там има някакви допирни точки в интереси като приключенски и екстремни занимания, видимо той ш девойките се забавляват на срещите, с Косето са само пози, чупки, как изглеждам, какво се казва, кой как ще го разбере.

Клаудия го съсипа Вико, много ме изкефи, директна, не търпи да я разиграват, достатъчно шансове му даде и вече й преля чашата, та си го насмете яко и напълно заслужено този льольо, дето само се оправдава с баща си като сгафи.

# 529
Скрит текст:
Виктор нито иска, нито е готов за сериозна връзка. Хубавото е, че той до някъде го осъзнава и казва, че трябва да работи върху себе си. На мен проблемът ми е, защо изобщо е избран да е Ерген.
Защото много иска да е известен и бил сигурен, че ще стане много известен. Nerd И както писах в една друга тема и ме изтриха - мечтата му се сбъдна, вече е най-известният льольо.
Няма значение, че е известен като льольо, нали се кани да става риалити звезда! Там на@@ан, но на екран е положението.
Абе... животът му е сбъдната мечта! Горко ни на нас зрителите. С тези амбиции ще почне да ни изскача и от хладилниците, ако се заинати да е известен от екрана.
Като бате Виктор 1 до скоро.

Оф, Косара все търси някой да я печели, ще кажеш че е наистина апетитна хапка, пък то - пълна скръб, даже и хубава вече не бих я нарекла, абсолютно rural излъчване, мислене и говор.

Васил да си взема Адриана или Роси, поне там има някакви допирни точки в интереси като приключенски и екстремни занимания, видимо той ш девойките се забавляват на срещите, с Косето са само пози, чупки, как изглеждам, какво се казва, кой как ще го разбере.

Клаудия го съсипа Вико, много ме изкефи, директна, не търпи да я разиграват, достатъчно шансове му даде и вече й преля чашата, та си го насмете яко и напълно заслужено този льольо, дето само се оправдава с баща си като сгафи.
И как го съсипа Клаудия? Че пак му клекна ли? Склонна съм да мисля,че той не успя да схване половината неща, които тя му казва, камо ли да се почувства насметен. Олекна му на човека, че пак се размина всичко и толкова.

# 530
Вживяли са се и двамата в значението на името си явно Grinning
Аз от разговора на Клаудия и Вико нищо не разбрах. Не разбирам какво иска тя от него и какво изпитва той към нея. Все едно са взели двама отделни човека, говорещи с трети лица и са ги монтирали все едно говорят един с друг.

# 531
Вживяли са се и двамата в значението на името си явно Grinning
Аз от разговора на Клаудия и Вико нищо не разбрах. Не разбирам какво иска тя от него и какво изпитва той към нея. Все едно са взели двама отделни човека, говорещи с трети лица и са ги монтирали все едно говорят един с друг.

Искат да угодят на продуцента. Виктор определено иска, защото неговата Бранка си замина по живо, по здраво и сега той все с някоя трябва да си тръгне, за да не повтори фиаското на Алек, пази Боже. Като си спомня какво го правеха тук горкия Алек и аз мисля, че Викторио трябва да избира едната и айде, по живо по здраво да ни изкача от хладилниците, щото на Алек повече очите не му видяхме след шоуто.

# 532
  • София
Относно дрехите на момичетата: в предните сезони имаха гардероб и роклите за церемониите им бяха осигурени. Мисля, че и по срещите, ако поискат можеше да им се осигурят дрехи (помня някаква драма с Валерия миналия сезон и някаква дреха дето не искаше да я носи). Този сезон няма бюджет за дрехи и те си носят всичко от България. Не знам за вас, но аз парти дрешки за 10 церемонии и поне още толкова партита нямам. Нищо чудно да са хукнали към евтините магазини да накупят някакви парцалки.

Същото си мислех и аз, защо се очаква от момичета на по двайсет и няколко да имат цял гардероб със скъпи и качествени вечерни рокли, това да не е Ни Ло с нейните 300?! Ами нормално - като са разбрали, че влизат и че трябва сами да си осигурят дрешките, са накупили набързо каквото са могли да си позволят. Мен роклите, от които силиконовите бомби а-ха да изскочат, много повече ме втрещяват, отколкото че някоя си си е купила от Шейн или къде там беше.

А защо не си тръгвали последните Викторови моми - предполагам, че продукцията силно ги натиска да седят до финал, че им провалят графика. Кой знае какви увещания и обещания текат зад кадър.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 17:15 от лято!

# 533
Сега гледам "Студио Ергенът" и там дават откъс от разговора. Имам чувството, че Клаудия го накара да си мисли, че го привлича физически, защото по никакъв начин не му личи да е привлечен сексуално от нея, ама по никакъв! Тя му го повтори 100 пъти и той за да ѝ угоди, започна да не отрича колко го привлича тя, както тя си въобразява. В нея не виждам грам сексуалност, а някаква напористост, която тя си е въобразила, че е на база нейната привлекателност. Ми тя не излъчва изобщо сексапил, а е леко крийпи, гледайки го така втренчено и изисквайки да ѝ каже, че трепери от желания като я вижда.

# 534
Единият си избра жена на втората седмица, другия си я докара избраницата и тя го заряза, та сега ще не ще трябва да избира между лелината шнолка или бабината сиса.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 16:32 от RoseofVersailles

# 535
Сега гледам "Студио Ергенът" и там дават откъс от разговора. Имам чувството, че Клаудия го накара да си мисли, че го привлича физически, защото по никакъв начин не му личи да е привлечен сексуално от нея, ама по никакъв! Тя му го повтори 100 пъти и той за да ѝ угоди, започна да не отрича колко го привлича тя, както тя си въобразява. В нея не виждам грам сексуалност, а някаква напористост, която тя си е въобразила, че е на база нейната привлекателност. Ми тя не излъчва изобщо сексапил, а е леко крийпи, гледайки го така втренчено и изисквайки да ѝ каже, че трепери от желания като я вижда.
А, баш! Hands Clap

# 536
Тоя НЕ е нормален! 🫣🫣🫣
При Виктор решението му ще е на база, коя последна го е накарала да се чувства виновен.
Да се редуват Люба и Клаудия и която изтегли късата клечка да е предпоследна в обвиненията, гори.
Аз продължавам да твърдя, че Виктор има страх от обвързване поради това, че голямата му любов го е отсвирила барабар с пръстена му. Не съм сигурна, че някога ще е способен да обича отново истински. Това за него е била огромна травма и удар по достойнството му. Сега, след като поопознах екранния му образ виждам, че той всъщност е доста труден и претенциозен човек, имащ се за сигмамен, който е получил як шамар от женския пол.
Мисля, че нормален мъж може да го тресе постравматичен стрес за повторно предлагане, ок, но няма да му пречи на флирта и на нагона. Чак такива травми, че да не може дори краткотрайна връзка да стартира, мисля, че е прекалено. Виктор е доста по течението, неосъзнат, непостоянен и лутащ се като личност, а такива хора не съм сигурна, че застиват в някакъв епизод толкова дълбоко. Той даже не знам дали е бил влюбен загубен. Той казва, че връзката била лоша и той щял да я спасява... Това е лигава и незряла работа.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 16:59 от Linda*kiss

# 537
Тоя НЕ е нормален! 🫣🫣🫣
Мисля, че нормален мъж може да го тресе постравматичен стрес за повторно предлагане, ок, но няма да му пречи на флирта и на нагона.
Чак такива травми, че да му пречи да стартира връзка, може да е само, ако е бил много влюбен, а той казва, че връзката била лоша и той щял да я спасява... Това е лигава и незряла работа.
Абсолютно, детска работа ми се стори на мен тази история, та чак голямата и единствена любов, че травми, че страх от обвързване...

# 538
Никой не очаква да носят сто бални рокли. Аз поне говоря за ежедневните и за срещи ..аутфити.
И за вкус Wink
Безвкусни съчетания ...ми правя си извод за липсата на такъв на съответната дама Wink

Нещо не се четем ли...не се разбирВаМе ли...

# 539
А, и ме изкефи как Клодет го въртя на шиша. От една страна, да си беше тръгнала след това, да я нахедри Люба първа в съзтезание от един, но от друга страна, защо да му го улеснява, нека Виктор се пОтва на финалната церемония като трябва да заяви на глас Любомира, с която "там било нещо друго, дето имали". Какво ли... Нито зрителите го видяхме, нито Мартин, нито Ергенките. Само Люба като теснолинейка си крета по тия релси, чак си мислела в някакъв момент, че нямала конкуренция.... Две тиквени глави без грам сексапил. Един за друг.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 17:08 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт